Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Daredevil είπε

vfm είναι το gmepass σίγουρα, αλλά ok αφήνουμε έξω τα exlusives ποιο ακριβώς παιχνίδι θα παίζουν οι φίλοι σου στο gamepass ώστε να αγοράσουν το XsΧ?

Δε πιστεύω να εννοείς ότι είναι περίεργο να αγοράσεις την ισχυρότερη κονσόλα ώστε να παίζεις παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς μέχρι να βγει το τάδε exclusive που σ'ενδιαφέρει (ακριβώς αυτό που θα έκανες στο PS5 δηλαδή).

• Like 2
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Daredevil είπε

vfm είναι το gmepass σίγουρα, αλλά ok αφήνουμε έξω τα exlusives ποιο ακριβώς παιχνίδι θα παίζουν οι φίλοι σου στο gamepass ώστε να αγοράσουν το XsΧ?

Ένα απο το gamepass ? Το θέμα είναι και τπτ τρελό να μην βγεί, θα παίξεις με ψίχουλα αρκετά παιχνίδια τίμια όσο περιμένεις σε πολύ δυνατό μηχάνημα 4K + 60 fps άνετα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

150 + παιχνιδια μαζι με το ΕΑ Access Και δεν θα βρεις να παιξεις κατι ; Εγω ηδη εχω στο μυαλο μου MK X , Ori , RE7 , Forza , Gears , Grounded , Halo , Killer Instinct , Kingdom Hearts , Minecraft , Super Luckys Tale , Sea Of Thieves , Flight Simulator ( Μαλλον ) , SoulCalibur 4 , Tekken 7 , Elder Scrolls , Walking Dead , Witcher . 

Βαλε και τα του EA Access : NFS , Fifa 20 , Anthem , Battlefield , Nba Live , Unravel , Burnout , TitanFall , Crysis , SSX , 

Δεν ειμουν κατοχος της γενιας που μας αφηνει οποτε για τον 1ο καιρο μεχρι να αρχισει να αξιοποιειται το μηχανημα με νεας γενιας παιχνιδια εχω αρκετα να περασω τον χρονο μου . Και όλα αυτά με 1 € τον 1ο μήνα και με ~ 7 € για τους επόμενους απο κλειδάδικα ; Νομιζω οτι θα βολευτω μια χαρα μαζι με κανενα crash 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

150 + παιχνιδια μαζι με το ΕΑ Access Και δεν θα βρεις να παιξεις κατι ; Εγω ηδη εχω στο μυαλο μου MK X , Ori , RE7 , Forza , Gears , Grounded , Halo , Killer Instinct , Kingdom Hearts , Minecraft , Super Luckys Tale , Sea Of Thieves , Flight Simulator ( Μαλλον ) , SoulCalibur 4 , Tekken 7 , Elder Scrolls , Walking Dead , Witcher . 

Βαλε και τα του EA Access : NFS , Fifa 20 , Anthem , Battlefield , Nba Live , Unravel , Burnout , TitanFall , Crysis , SSX , 

Δεν ειμουν κατοχος της γενιας που μας αφηνει οποτε για τον 1ο καιρο μεχρι να αρχισει να αξιοποιειται το μηχανημα με νεας γενιας παιχνιδια εχω αρκετα να περασω τον χρονο μου . Και όλα αυτά με 1 € τον 1ο μήνα και με ~ 7 € για τους επόμενους απο κλειδάδικα ; Νομιζω οτι θα βολευτω μια χαρα μαζι με κανενα crash 

Εννοείται θα βρεις κάτι να παίξεις και θα το καταευχαριστηθείς κιόλας.

Προϋπόθεση είναι να μην είσαι κάτοχος Xbox One.

Αν είσαι όμως τότε είναι όσο VFM είναι το PS5. Απαντούσα στο παλικάρι σε σχέση με τους συναδέλφους που θα πάρουν PS5 όταν θα βγει καλό exclusive.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Δε πιστεύω να εννοείς ότι είναι περίεργο να αγοράσεις την ισχυρότερη κονσόλα ώστε να παίζεις παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς μέχρι να βγει το τάδε exclusive που σ'ενδιαφέρει (ακριβώς αυτό που θα έκανες στο PS5 δηλαδή).

25 λεπτά πριν, chncynic είπε

Ένα απο το gamepass ? Το θέμα είναι και τπτ τρελό να μην βγεί, θα παίξεις με ψίχουλα αρκετά παιχνίδια τίμια όσο περιμένεις σε πολύ δυνατό μηχάνημα 4K + 60 fps άνετα

generally speaking που λένε και στο χωριό μου δεν έχει νόημα το vfm σε καμία d1 αγορά κονσόλας. Άσχετα λοιπόν την επιλογή μου προσωπικά δεν θα έπαιρνα κονσόλα d1 αν δεν είχα σκοπό να αγοράσω κάποιο next gen παιχνίδι μαζί.

Δημοσ.
2 minutes ago, Daredevil said:

generally speaking που λένε και στο χωριό μου δεν έχει νόημα το vfm σε καμία d1 αγορά κονσόλας. Άσχετα λοιπόν την επιλογή μου προσωπικά δεν θα έπαιρνα κονσόλα d1 αν δεν είχα σκοπό να αγοράσω κάποιο next gen παιχνίδι μαζί.

Δεν ειχε προ εποχης Gamepass. Τωρα εχει και παρεχει. Ηδη τον τελευταιο μηνα τελειωσα RDR2/Genesis/A plague Tale και ηδη εχουμε αυτον τον μηνα Wasteland 3/RE7 και θελω να δοκιμασω το Destiny 2. Και μην αρχισουμε για το τι ερχεται τους επομενους μηνες. Χαμος απλα δεν υπαρχει χρονος 😄

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

μα θα δώσει κάποιος 510 για να παίξει κάτι που μπορεί να παίξει ήδη?  Οκ εσύ που έχεις κάνει skip μια γενιά λογικό αλλά εσένα ίσως πιο πολύ βολεύει αυτά που δίνει η Σονυ στο καινούριο plus

2 λεπτά πριν, privateer είπε

Δεν ειχε προ εποχης Gamepass. Τωρα εχει και παρεχει. Ηδη τον τελευταιο μηνα τελειωσα RDR2/Genesis/A plague Tale και ηδη εχουμε αυτον τον μηνα Wasteland 3/RE7 και θελω να δοκιμασω το Destiny 2. Και μην αρχισουμε για το τι ερχεται τους επομενους μηνες. Χαμος απλα δεν υπαρχει χρονος 😄

ναι οκ το χω στο pc ξέρω κι έχω καταλήξει να παίζω προ21 στο ps4 και φ12020 στο pc (αλλά οκ, άλλο αυτό) ;)  η διαφωνία μου είναι τα 510 για να παίξεις κάτι που μπορείς να  παίξεις ήδη με λιγότερα ή και καθόλου

Δημοσ.

:o Έτσι κάνεις σοβαρό hype για προπαραγγελία. Πωωω έπεσε πολύ χρήμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, privateer είπε

Ποσα παιχνιδια ειπαμε έχει στο gamepass? 🤣

ε τώρα θα βάλει κι αυτά, αν κι άργησε τα έχουμε ακόμα και στο switch:P

φαν μπόι μόουντ: 

Spoiler

ίσως τώρα καταφέρουν να βγάλουν σωστά το Halo Infinite :P

Επεξ/σία από Daredevil
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...