Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ δυσκολο εγω να το τσιμπισω λογο pc αλλα δεν κρυβω οτι το ζηλευω παρα πολυ το μηχανημα.. πιστευω ειναι κλασης ανωτερο του ps5 με τις shift μλκιες που θα ριχνει τα ρολογια οπως ανεφεραν καπου στα 8 tflops με dynamic resolution κτλπ.αν δεν κανω λαθος ειναι η πρωτη φορα που το xbox απο θεμα hardware θα ειναι αρκετα μπροστα και θα φανει στα multiplatform.ενα μηχανημα με σταθερα ρολογια και σωστη ψυξη. 

Ο γιος μου ηδη με ρωτησε ποτε θα παρουμε το ps5 smart swatch...κριμα..

Του ειπα οταν το δοκιμασουν οι αλλοι πρωτα😂

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ELMastas είπε

Εντομεταξύ υπάρχει και κάτι άλλο που φαίνεται δεν πρόσεξαν οι περισσότεροι πως,δεν ειναι μονο τα παιχνιδια που ανηκουν στη μαικροσοφτ απο την αγορα της Bethesda.Της ανηκουν και οι μηχανες γραφικων των παιχνιδιων πλέον !

Και έτσι όποιος πλέον θελει να χρησιμοποιησει τη μηχανη γραφικων του doom(id tech) θα τα σκάει στην MS ! 💰

μονο η Idtech engine αξιζει, οι υπολοιπες ειναι σκουπιδια. και η Bethesda δεν την αδειοδοτουσε σε ξενα στουντιο. ισως βεβαια αλλαξει αυτο με την ΜΣ.

βασικα, αν ειναι να γινει κατι σωστο, ειναι να απαλλαγει απο την Creation engine και να βαλει την Unreal, μιας και η ΜΣ την χρησιμοποιει ηδη σε πολλα παιχνιδια της.

Δημοσ.

Ωστοσο εγω πιστευω οτι δεν θα βγουν παιχνιδια απο αυτες τις εταιριες στο ps5. Μιλαμε για 7,5 δις.... χαλαρωσε...σιγα μην αφησει να βγουν games στο ps5. Αν ναι ισως μετα απο 2 χρονια...

Το οτι αναφερει οτι θα βγουν αλλου αναλογα την περισταση ενοει το nintendo switch..

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Πολυ δυσκολο εγω να το τσιμπισω λογο pc αλλα δεν κρυβω οτι το ζηλευω παρα πολυ το μηχανημα.. πιστευω ειναι κλασης ανωτερο του ps5 με τις shift μλκιες που θα ριχνει τα ρολογια οπως ανεφεραν καπου στα 8 tflops με dynamic resolution κτλπ.αν δεν κανω λαθος ειναι η πρωτη φορα που το xbox απο θεμα hardware θα ειναι αρκετα μπροστα και θα φανει στα multiplatform.ενα μηχανημα με σταθερα ρολογια και σωστη ψυξη. 

Ο γιος μου ηδη με ρωτησε ποτε θα παρουμε το ps5 smart swatch...κριμα..

Του ειπα οταν το δοκιμασουν οι αλλοι πρωτα😂

Αυτο περι 8 τεραφλοπς ποιο ασχετος τα αναφερει?

Σταματηστε να αναπαραγετε καφενιακες αρλουμπες εδω μεσα

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Αυτο περι 8 τεραφλοπς ποιο ασχετος τα αναφερει?

Σταματηστε να αναπαραγετε καφενιακες αρλουμπες εδω μεσα

Μακαρι να μην ισχυει αλλα οπως φενεται δεν εχει την δυνατοτητα να κρατησει CPU GPU ταυτοχρονα ψηλα και γιαυτο τα smartshift και κουραφεξαλα 

Screenshot_20200922-023219_Samsung Internet.jpg

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, KilliK είπε

μονο η Idtech engine αξιζει, οι υπολοιπες ειναι σκουπιδια. και η Bethesda δεν την αδειοδοτουσε σε ξενα στουντιο. ισως βεβαια αλλαξει αυτο με την ΜΣ.

βασικα, αν ειναι να γινει κατι σωστο, ειναι να απαλλαγει απο την Creation engine και να βαλει την Unreal, μιας και η ΜΣ την χρησιμοποιει ηδη σε πολλα παιχνιδια της.

Σοβαρό αυτό που έθεσες. Το Fallout πρέπει να απαλλαχθεί από την Creation χθες! Δυστυχώς απ' όσο ξέρω τα TES6 και Starfield γίνονται developed με αυτήν οπότε είναι ίσως αργά για τα συγκεκριμένα. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Καθολου δεν ειμαι υπερβολικος...το ps θα το παρω υπολογιζω κατα τα χριστουγεννα.

Ξερω οτι θα βγω απο αλυσιδα με 650 ευρω χρεωμενος μονο με ενα game παραμασχαλα και ενα κοντρολλερ.....σε 2-3 μηνες ξερω οτι θα εχω ξεπερασει το χιλιαρικο.. οταν στην αλλη μερια χρειαζεσαι μονο μια κονσολα..

Σε αυτό που λες με τα 650 συμφωνώ αλλά ότι για την άλλη πλευρά χρειάζεσαι μόνο κονσόλα όχι.

Το gamepass σου γλιτώνει πολλά λεφτά αλλά όχι...όλα! Δε βάζεις gamepass και τελείωσες. Εκτός και αν σε νοιάζει απλά να παίζεις "κάτι".

Δε θα πάρεις κάτι από Cuberpunk, Fifa, Nba, CoD, Battlefield, Ubisoft games, Diablo 4, Star wars games κτλ κτλ. ? 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως που έχω xbox σε κάθε γενιά, θα έλεγα να μην τρελένεστε με τα pre-orders. Μια χαρά διαθεσιμότητα θα υπάρχει και στο launch. Επίσης καλύτερα είναι να περιμένετε black friday ή τα Χριστούγεννα για προσφορές.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Εγώ πάντως που έχω xbox σε κάθε γενιά, θα έλεγα να μην τρελένεστε με τα pre-orders. Μια χαρά διαθεσιμότητα θα υπάρχει και στο launch. Επίσης καλύτερα είναι να περιμένετε black friday ή τα Χριστούγεννα για προσφορές.

δεν νομιζω οτι black friday δηλαδη λιγες μερες μετα το launch θα βγει καποια προσφορα θα ειναι πολυ φρεσκο . Απο την αλλη Χριστουγεννα δεν ειναι και πολυ μακρια αλλα δεν θελω να περιμενω :) ειμαι με το 360 και πλεον εχω βαρεθει την ζωη μου με το οτι δεν εχω τι να παιξω 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
Δημοσ.

Black friday λογικά προσφορές μόνο για το xbox one. Χριστούγεννα κλασσικά bundles με μία μικρή έκπτωση για τυράκι. Μπορεί τίποτα που να χει δωρεάν μήνες game pass.

Δημοσ.

αξιζει για να γλιτωσεις τα 10-20 € που θα παρεις τα Χριστουγεννα ΑΝ τα παρεις ; και αν δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα σε κονσολες ; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...