Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα doom 2016 και eternal, dishonoured 2, titanfall 2 έσκισαν σε βαθμολογίες και απλά κανένας δεν τα έπαιξε ή καλύτερα, δεν τα έπαιξε όσο αλλά. Μαζί και το αγαπημένο μου prey 2 που πούλησε το πρώτη εξάμηνο κάνα 500Κ κομμάτια λες και είναι κάνα indie. 
Όποτε δεν νομίζω πως πήγαν ντούκου στα reviews απλά ο κόσμος για Χ ψ λόγους δεν τα αγόρασε. Και περνάω στο επόμενο, γιατί να αγοράσω κάτι αν ξέρω ότι θα μπει Gamepass ή έχω απλά την ελπίδα ότι θα μπει σε μια συνδρομητική υπηρεσία; 
Γιατι να αγοράσω πχ το The Medium όταν ξέρω ότι αναπόφευκτα θα μπει Gamepass κάποια στιγμή; Σε ακόμα μεγαλύτερη κλίμακα με τα indies που εμένα με βολεύει γιατί δοκιμάζω παρά πολλά μέσω του Gamepass έστω και για μια ώρα και δεν δίνω δεκάρα παραπάνω από τη συνδρομή. 

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, dr_thodt είπε

Day ενα αγορα το νεο expansion φυσικα και ανυπομονω να διαλυσω τους διπλους Marauders με το "ΑΝΠΛΕΙΑΜΠΟΛ" pad του Xbox. lol

Νομίζω η αναφορά είχε γίνει γενικά για το πόσο πιο δύσκολο είναι το doom με χειριστήριο σε σχέση με m+kb  και όχι συγκεκριμένα για το controller του xbox

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, zlave είπε

Και τα doom 2016 και eternal, dishonoured 2, titanfall 2 έσκισαν σε βαθμολογίες και απλά κανένας δεν τα έπαιξε ή καλύτερα, δεν τα έπαιξε όσο αλλά. Μαζί και το αγαπημένο μου prey 2 που πούλησε το πρώτη εξάμηνο κάνα 500Κ κομμάτια λες και είναι κάνα indie. 
Όποτε δεν νομίζω πως πήγαν ντούκου στα reviews απλά ο κόσμος για Χ ψ λόγους δεν τα αγόρασε. Και περνάω στο επόμενο, γιατί να αγοράσω κάτι αν ξέρω ότι θα μπει Gamepass ή έχω απλά την ελπίδα ότι θα μπει σε μια συνδρομητική υπηρεσία; 
Γιατι να αγοράσω πχ το The Medium όταν ξέρω ότι αναπόφευκτα θα μπει Gamepass κάποια στιγμή; Σε ακόμα μεγαλύτερη κλίμακα με τα indies που εμένα με βολεύει γιατί δοκιμάζω παρά πολλά μέσω του Gamepass έστω και για μια ώρα και δεν δίνω δεκάρα παραπάνω από τη συνδρομή. 

Αυτο που πιστευετε οτι θα πληρωνετε 10 ευρω το μηνα και η MS θα πληρωνει δις για να παιζετε ΑΑΑΑ games ειναι εντελως ακατανοητο. Απο καπου πρεπει να βγουν τα λεφτα αυτα εκτος αν η MS ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα και αγαπαει τους gamers και τον κοσμο ολο . 

Προσωπικα προσπαθω να πληρωνω τα παιχνιδια που μου αρεσουν εστω μεταχειρισμενα. Εστω οσα μπορω. Αν περιμενω το τσαμπα αργα ή γρηγορα δεν θα υπαρχουν Doom  Eternal για να παιξω αλλα θα υπαρχουν πολλα Crackdown 3 πχ. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, james9tito είπε

Αυτο που πιστευετε οτι θα πληρωνετε 10 ευρω το μηνα και η MS θα πληρωνει δις για να παιζετε ΑΑΑΑ games ειναι εντελως ακατανοητο. Απο καπου πρεπει να βγουν τα λεφτα αυτα εκτος αν η MS ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα και αγαπαει τους gamers και τον κοσμο ολο . 

Ρε παιδιά, σκεφτείτε πόσος κόσμος θα πάρει gamepass που πιο πρίν δεν αγόραζε τίποτα λόγω access, χρημάτων κτλ. Όλοι αυτοί με ένα 5-10$ το μήνα, είναι ΑΠΕΙΡΑ χρήματα για να πέσουν σε AAA τίτλους. Επίσης in-game purchases είναι τα φράγκα και το ξέρουν όλοι πλέον. Τσεπώνουν το 5-10άρι και σου δίνουν το game, και μετά σε βάθος χρόνου αρμέγουν και σιγά σιγά για κάνα όπλο, κάνα αυτοκίνητο. Πολύ πιο εύκολα θα δώσεις 5ε κάθε 2 εβδομάδες για να αγοράσεις βλακείες, παρά να πάς και να σκάσεις 70άρες χωρίς να έχεις παίξει ένα game. Δεν νομίζω να είναι ηλίθιοι εκεί στην MS στο θέμα εσόδων.

Δημοσ.
1 hour ago, zlave said:

The Medium όταν ξέρω ότι αναπόφευκτα θα μπει Gamepass κάποια στιγμή

Δεν θα μπει κάποια στιγμή. Θα μπει την πρώτη μέρα. 

43 minutes ago, james9tito said:

εστω μεταχειρισμενα

Από τα μεταχειρισμένα βέβαια δεν βγάζουν κανένα κέρδος αντίθετα με το gamepass. Σαν να μην το πήρες είναι για την εταιρεία. 

Εκτός αν αγοράζεις πράγματα μετά in game. 

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dream21 είπε

Δηλαδή ;

Το περίμενα δυνατότερο. Το Switch είχε ZBOTW (GOTY), Odyssey και πόσα άλλα. Το PS5 με τα πολλά προβλήματα του ξέρουμε ήδη πως θα έχει GOW και Aloy.

Βασιζόντουσταν στο Halo και τώρα θα υπάρχει ζήτημα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dream21 είπε

Δηλαδή ;

Δεν θα έχει first-party games την πρώτη χρονιά :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Braveheart1980 είπε

Θα έχει καλούς τίτλους, αλλά μπορούν να αλλάξουν την αγορά;

Ίδωμεν

Καλά δεν χρειάζεται να αλλάξουν και την αγορά. Νομίζω πλέον είναι ξεκάθαρο που στοχεύει ο καθένας. To xbox θέλει να αντικαταστήσει τα PC ουσιαστικά με BC + all around accessibility, το PS5 θέλει να βασιστεί στους τίτλους του και η Nintendo κάνει ό,τι θέλει as always.  If you ask me, η αγορά τα σηκώνει και τα 3 κυριλε

Δημοσ.

Αλλο το τι σηκώνει η αγορά κ άλλο αν θα την αλλάξει. if tou ask me, θες ενα επίπεδο  ανταγωνισμού κ όχι να εχει ο καθένας τη πιτα του γτ εμείς είμαστε χαμένοι στο τέλος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Το περίμενα δυνατότερο. Το Switch είχε ZBOTW (GOTY), Odyssey και πόσα άλλα. Το PS5 με τα πολλά προβλήματα του ξέρουμε ήδη πως θα έχει GOW και Aloy.

Βασιζόντουσταν στο Halo και τώρα θα υπάρχει ζήτημα.

Εντάξει το PS5 uncharted και last of us δεν θα εχει για τα επομενα 2 χρονια χαλαρα. Τωρα για το GOW οκ και μετά; Μεχρι εκει για εμενα.

Θυμασε κάποτε εποχές με τα exclusive της Sony στυλ crash bandicoot , devil may cry ,  και αλλα πολλά ;  που βρίσκονται τώρα ; παντου.

Μια χαρά εγώ θα ξεκινήσω με Call of Duty: Black Ops Cold War , cyberpunk 2077 , Assassin's Creed Valhalla και NBA 2K21

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dream21 είπε

Εντάξει το PS5 uncharted και last of us δεν θα εχει για τα επομενα 2 χρονια χαλαρα. Τωρα για το GOW οκ και μετά; Μεχρι εκει για εμενα.

Θυμασε κάποτε εποχές με τα exclusive της Sony στυλ crash bandicoot , devil may cry ,  και αλλα πολλά ;  που βρίσκονται τώρα ; παντου.

Μια χαρά εγώ θα ξεκινήσω με Call of Duty: Black Ops Cold War , cyberpunk 2077 , Assassin's Creed Valhalla και NBA 2K21

αυτα είναι παντού...

• Like 2
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...