Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Darthvader είπε

Το προβλημα ειναι οτι ο spencer και η ομαδα του δεν ξεκαθαριζει τη θεση τους.

Ολα για ολους δεν υφισταται στο marketing.

Καταλαβαινω τη πιεση για κερδη στο τμημα xbox αλλα η sony και η nintendo εχουν φανατικο κοινο γιατι εχουν συκεκριμενο οραμα και σταθεροτητα προς τους πελατες τους.

Αυτοι δεν ξερουν τι θελουν... (εκτος απο χρημα).

Επειδη η sony του 2020 δεν ειναι η ξεδοντιασμενη και πτωχευμενη Sony του 2013, προβλεπω να τους ριχνει υμτα χαστουκια το ενα μετα το αλλο για να μπορεσει να φτιαξει μεγαλη βαση σε PS5.

Η MS θα προσπαθησει να πουλα gamepass με τις πωλησεις του series X να ερχονται σε 2η μοιρα. Επομενως καποια στιγμη για να πουλησει και next gen games θα (ξανα)χαριζει την κονσολα της.

https://www.gamesradar.com/phil-spencer-suggests-xbox-game-pass-likely-wont-come-to-other-consoles-after-all/

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hexenlord είπε

ΚΑι πολύ καλά θα κάνουν (αν και είπαν πως δεν είναι στα -άμεσα- σχέδια τους). Γιατί να μην μπορεί να παίξει ένας που έχει ps5 -αλλά δεν έχει λεφτά/δεν θέλει να πάρει sex- forza 5 ας πούμε; Μόνο θετικό το βρίσκω. Παίζω gears pop & forza street στο iPhone μου, και βγάζω achievements σαν να έπαιζα στο χβοχ μου; Ποιος ζημιώνεται; Ίσα ίσα.

Πρεπει να σταματήσει το vs και ο οπαδισμος καθώς είναι πλέον ΟΛοΦΑΝΕΡΟ πως οι δυο εταιρείες ακολουθούν τελείως διαφορετικές φιλοσοφίες και δεν είναι σε κανενός το benefit, μια πο τις δυο να εκλείψει. 

Αρα οσοι αγορασαν και θα αγορασουν playstation δικαιως υποστηριζουν τοσο καιρο οτι αξιζει περισσοτερο απο xbox μιας και μεχρι τωρα με το xbox ειχαν μονο multi, ενω με το playstation multi +exclusives....

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Τι σχέση έχει το demo της UE5; για τα παιχνίδια μιλάω. Στην παρουσίαση του PS5 όλα τα παιχνίδια έτρεχαν στο PS5 και όχι σε PC ή CGI.

Y.Γ. Και αν θυμάμαι καλά και το demo της UE5 έτρεχε στο PS5 όχι σε PC..

Κοίτα,από τη μία είναι απάτη το να το δείχνεις σε pc και από την άλλη όμως είναι απάτη το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού να μην έχει καμία σχέση με αυτό που έδειχνες στα πρώτα βίντεο και σε αυτό είναι μανούλα η Sony.

• Like 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Αρα οσοι αγορασαν και θα αγορασουν playstation δικαιως υποστηριζουν τοσο καιρο οτι αξιζει περισσοτερο απο xbox μιας και μεχρι τωρα με το xbox ειχαν μονο multi, ενω με το playstation multi +exclusives....

Πολύ υποκειμενικό αυτό που λες Νταρθ καθώς για σένα και πολλούς άλλους το να σκάνε 70αρια για εξκλουσιβς έχει αξία (αξίζει όπως είπες) αλλά για χ,ψ άλλους (Που χου μπαμπάς με 2 κουτσούβελα που έχει το ΟΝΕ ς και με 5 ευρώ το μήνα τα κουτσούβελα παίζουν μέχρι τελικής πτώσεως) θα σου πει πως το μοντέλο της ΜΣ είναι αυτό που αξίζει. 

Τελος αν είδες την παρουσίαση ο τομέας που το χβοχ σαφώς πάσχιζε ( εξκλουσιβς) αρχίζει να παίρνει τα πάνω του. Καλό 2021 βέβαια αλλά και οι δυο πλευρές είναι ανέτοιμες στον τομέα αυτό και φάνηκε από τις παρουσιάσεις τους, θεωρώ πως είναι πια ευρέως αποδεκτό αυτό ανεξάρτητου ποιας «ομάδας» υποστηρίζει ο καθένας.

• Like 1
Δημοσ.

Σε 4Κ που το είδα πάντως έδειχνε πολύ καλό.Σαφως και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά αν πιστέψουμε ότι είναι early build τότε μόνο καλύτερο μπορεί να είναι όταν κυκλοφορήσει.Απο την άλλη, όποιος αποφάσισε να δείξει early build,θα πρέπει άμεσα να απολυθεί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hexenlord είπε

Πολύ υποκειμενικό αυτό που λες Νταρθ καθώς για σένα και πολλούς άλλους το να σκάνε 70αρια για εξκλουσιβς έχει αξία (αξίζει όπως είπες) αλλά για χ,ψ άλλους (Που χου μπαμπάς με 2 κουτσούβελα που έχει το ΟΝΕ ς και με 5 ευρώ το μήνα τα κουτσούβελα παίζουν μέχρι τελικής πτώσεως) θα σου πει πως το μοντέλο της ΜΣ είναι αυτό που αξίζει. 

Τελος αν είδες την παρουσίαση ο τομέας που το χβοχ σαφώς πάσχιζε ( εξκλουσιβς) αρχίζει να παίρνει τα πάνω του. Καλό 2021 βέβαια αλλά και οι δυο πλευρές είναι ανέτοιμες στον τομέα αυτό και φάνηκε από τις παρουσιάσεις τους, θεωρώ πως είναι πια ευρέως αποδεκτό αυτό ανεξάρτητου ποιας «ομάδας» υποστηρίζει ο καθένας.

Για το gamepass και τα πιτσιρικια, που γραφεις, συμφωνω. Μαλιστα θεωρω οτι η υπηρεσια οπως ειναι δινει τη δυνατοτητα στην πλατια μαζα να γευτει αξιοπρεπεστατα το gaming διχως να δωσει μια περιουσια.

Απο εκει και περα ομως μια κρυαδα την εχω φαει με το series X διοτι στη παρουσιαση περιμενα να δω τα 12 tf και τους λογους που θα με οδηγησουν να το διαλεξω εναντι του ανταγωνισμου. Αυτο που ειδα ειναι να μου λενε μεινε με το one X και ανανεωσε το gamepass ( που εχω κιόλας). 

Οσο για τα exclusives της sony, αν εξαιρεσεις τις συλλεκτικες, προσωπικα οτι εχω παρει ειναι καινουριο στα 20-30 ευρω.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Για το gamepass και τα πιτσιρικια, που γραφεις, συμφωνω. Μαλιστα θεωρω οτι η υπηρεσια οπως ειναι δινει τη δυνατοτητα στην πλατια μαζα να γευτει αξιοπρεπεστατα το gaming διχως να δωσει μια περιουσια.

Απο εκει και περα ομως μια κρυαδα την εχω φαει με το series X διοτι στη παρουσιαση περιμενα να δω τα 12 tf και τους λογους που θα με οδηγησουν να το διαλεξω εναντι του ανταγωνισμου. Αυτο που ειδα ειναι να μου λενε μεινε με το one X και ανανεωσε το gamepass ( που εχω κιόλας). 

Οσο για τα exclusives της sony, αν εξαιρεσεις τις συλλεκτικες, προσωπικα οτι εχω παρει ειναι καινουριο στα 20-30 ευρω.

Ωραία με το χέρι στην καρδιά και το λιγότερο biased που μπορείς να έχεις (και χωρίς την παραμικρή πρόθεση να το πάω σε vs) με αυτά που είδες από Σονυ, πείστηκες αντίστοιχα να διαλέξεις PS5? Αν ναι γιατί;

Εγώ με το χέρι στη καρδιά, σου παραδέχομαι ότι προς το παρόν πείστηκα να ΜΗΝ αγοράσω χβοχ series χ μέχρι να δω παιχνίδια στην (σχεδόν) τελική τους μορφή, και να κρίνω.  Και είμαι βαμμένος χβοχακιας. Δεν είμαι όμως βλητο να καταπίνω αμάσητα ότι μου σερβίρει η κάθε εταιρία και ας είναι η «αγαπημένη» μου. Τα λεφτά μου τα κερδίζουν δεν τους τα χαρίζω.

Επεξ/σία από hexenlord
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι η MS επέλεξε 4 , 5 μήνες πριν την κυκλοφορία του να δείξει early build gameplay (σύμφωνα με τα λεγόμενα της), ενός από τα κυρία system seller της και έχοντας μάλιστα άσχημο ιστορικό από την προηγούμενη παρουσίαση, ακούγεται  απλα ως  μια αστεία δικαιολογία. Θέλει να μας πει δηλαδή ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε ανάπτυξη για ποσά χρόνια και δεν μπορούσαν να κάνουν compile μια πρόσφατη έκδοση για τον σκοπό της παρουσίασης και είπαν οκ θα δείξουμε αυτό και θα περάσει ασχολίαστο ; Ειδικά αφού μας έχουν ζαλίζει τα συκώτια τους τελευταίους μήνες  με τα 12 TF 😅🤣 . 

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Ωραία με το χέρι στην καρδιά και το λιγότερο biased που μπορείς να έχεις (και χωρίς την παραμικρή πρόθεση να το πάω σε vs) με αυτά που είδες από Σονυ, πείστηκες αντίστοιχα να διαλέξεις PS5? Αν ναι γιατί;

Εγώ με το χέρι στη καρδιά, σου παραδέχομαι ότι προς το παρόν πείστηκα να ΜΗΝ αγοράσω χβοχ series χ μέχρι να δω παιχνίδια στην (σχεδόν) τελική τους μορφή, και να κρίνω.  Και είμαι βαμμένος χβοχακιας. Δεν είμαι όμως βλητο να καταπίνω αμάσητα ότι μου σερβίρει η κάθε εταιρία και ας είναι η «αγαπημένη» μου. Τα λεφτά μου τα κερδίζουν δεν τους τα χαρίζω.

Εγώ πάντως η μόνη σωστή άποψη που άκουσα για την παρουσίαση του Xbox και την αναπαραγω είναι ότι η παρουσιαση της ms δεν είχε ως αποτέλεσμα να τραβήξει κόσμο στο Xbox αλλά να δώσει κάτι στο ήδη κοινό της 

Και αυτό νομίζω ότι σε ένα μεγάλο βαθμό το πέτυχε. Φυσικά και θα υπάρχουν οπαδοί το Xbox που θα είναι απογοητευμένοι και φυσικά θα υπάρχουν και άτομα που θα σκεφτούν σοβαρά το gamepass, αλλά με το ότι έχουν παρουσιάσει και οι δύο μέχρι στιγμής μετακινήσεις σοβαρές από τη μια πλατφόρμα στην άλλη δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν

Βέβαια είναι ακόμα νωρίς και φυσικά και οι δύο θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν κι άλλο και αυτό μπορεί να συμβεί και μετά την αρχική κυκλοφορία που ουσιαστικά είναι πολύ κοντά πλέον

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Darth S1n είπε

Ναι ρε παιδιά τι απάτη είναι.

Πρώτη φορά γίνεται αυτό. Δεν το έκανε και η Sony πριν από 2 μήνες με το demo της UE5.

Σοβαρά ρε σεις, γιατί αντιδράτε έτσι κάποιοι; Θέλετε να πείσετε κι άλλους; Βγάζετε αγανάκτηση; 

Έτρεχε το UE5  Demo σε PC και όχι σε PS5  ; Source η μην γράφετε ότι ναναι! 

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα και ο πλέον biased Alex Battaglia του Digital Foundry που αποθέωνε το XSX και έθαβε της επιλογές της Sony σχετικά με το hardware του ps5 «Βλεπεις είναι πολλά τα λεφτά Άρη» , αφου έφαγε τις πρώτες κρυάδες με το UE5 demo και το Ratchet & Clank, δηλώνει σχετικά με το pop in και τα visuals του Halo Infinite ότι «η πολύ μεγάλη ανάλυση του παιχνιδιού  είναι too much για την gpu του!» Ακόμα θυμάμαι που διάβαζα σε αρκετά forums για δυνατότητα  4K/120fps σε σοβαρά  games και όχι   Tetris 3D. Ελπίζω σύντομα σε αλλαγές και θέλω fable remake (όχι mmo) στα 60 FPS και ας είναι  1440p 

58FA21D9-1525-4B62-8994-C8767C6ACCA9.jpeg

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.

Πείτε ότι θέλετε για την άσχημη εντύπωση που άφησε το demo build του Halo Infinite κι εγώ δεν θα διαφωνήσω καθόλου. Πιστεύω όμως ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει τόσο στο τεχνικό τομέα αλλά και στο gameplay. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι πρόκειται στην ουσία για ένα xbox one τίτλο που περνάει και στο Series X. Βάλτε στη ζυγαριά ότι πρόκειται για sanbox φύσεως τίτλο με όλους τους περιορισμούς που φέρνει το 4k/60 fps option. Παρόμοια πράγματα έλεγαν για το Halo 3, ότι είναι halo 2,5, ότι δεν έχει ωραία γραφικά κτλ. και παραβλέπουν ότι στα Halo με εξαίρεση το 4, δίνουν έμφαση στον αριθμό των εχθρών, τις semi open περιοχές, ragdoll μηχανισμούς φυσικής, A. I. water animations. Οπότε υπό αυτό το πρίσμα προτιμώ το Halo Infinite να κρατήσει αυτήν την νοοτροπία. 

Τώρα από την παρουσίαση της MS δεν είδαμε πολλά πράγματα από τα μεγάλα χαρτιά αλλά μόνο και μόνο από τις ανακοινώσεις και τα παιχνίδια που έρχονται από το 2021 στο Xbox εγώ είμαι ικανοποιημένος. Αν το Tunic, Tell me Why, Fable, 12 Minutes, νέο Forza, Unvowed, DQ Switch Version, Stalker 2, και δεν θυμάμαι τι άλλο δεν σας κινούν το ενδιαφέρον είναι απολύτως σεβαστό. Για μένα το Unvowed βγάζει vibes Arx Fatalis και το θεωρώ το καλύτερο πράγμα που έδειξε MS και Sony combined. 

• Like 7
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ren_of_Heavens είπε

Αν το Tunic, Tell me Why, Fable, 12 Minutes, νέο Forza, Unvowed, DQ Switch Version, Stalker 2, και δεν θυμάμαι τι άλλο δεν σας κινούν το ενδιαφέρον είναι απολύτως σεβαστό. Για μένα το Unvowed βγάζει vibes Arx Fatalis και το θεωρώ το καλύτερο πράγμα που έδειξε MS και Sony combined. 

Fable και Stalker 2 τα περιμένω πως και πως. Βέβαια ιδανικά θα ήθελα το Fable να μην έχει "παιδικά" γραφικά αλλά να είναι σαν το Witcher 3 για παράδειγμα. Φυσικά και θα είναι ωραίο και έτσι αλλά γενικά δεν συμπαθώ και τόσο αυτό το art style στα games. Θέλω πιο ρεαλιστικά..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...