Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε

600 ευρω για, κινσολα, ρε παιδια? Και, 2ο χειριστηριο και, συνδρομηκαι, κανα, παιχνιδι? 800+ ? :(

Φαντάζομαι ότι το θέμα είναι η σύγκριση με PS5. Το οποίο δεν νομίζω ότι θα είναι πολύ φτηνότερο (<50 ευρώ διαφορά). Εννοείται ότι όποιος δυσκολεύεται θα περιμένει να πέσει η τιμή. 

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε

600 ευρω για, κινσολα, ρε παιδια? Και, 2ο χειριστηριο και, συνδρομηκαι, κανα, παιχνιδι? 800+ ? :(

Και το ps3 600 ευρώ έκανε. 
 Μην περιμένετε της νέες κονσόλες κάτω από 500 ευρώ, το ps5 έχει τον καινοτόμο sdd και το xbox series x πρεσφερει δύναμη. Στην χειρότερη να κάνουν και οι δυο 600 ευρω 

Δημοσ.

Περιμενα το Χβοχ στα 500 μαζι, με το ps5 και στα 400 το digital :( δεν θα, κανω κινηση στα 600 + θα, περιμενω κανα χρονο 

• Moderators
Δημοσ.

Η κονσόλα πρέπει να πουληθεί το πολύ στο 500αρικο, εάν θέλουν να πουλήσουν κονσόλες. 

Όμως, ο Phil μας έχει ενημερώσει εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν κονσόλες, ενδιαφέρονται να πουλήσουν υπηρεσίες. Οπότε το 600αρι ακούγεται λογικό για το SeX πλέον και με αυτά τα δεδομένα δεν θα παραξενευτώ να δω το SeS στα 400.

Πάρτυ θα κάνει η Sony ξανά, με τις υγείες μας. 

• Like 5
Δημοσ.

Συμφωνώ απολυτα. Αν το βγαλει 599 € και η sony παιξει στα 499 € και 399€ η digital θα, παει απατο ειδικα λογω του οτι  ολοι εχουν το brand PlayStation πολυ ψηλα

Δημοσ.

μπα σιγά μη χάσει την ευκαιρία η σονυ να βγάλει λίγο κέρδος και αυτή εκεί θα παίξει, άντε ψυχολογικά κάνα 50 αρικο κάτω 

Δημοσ.

Το s με την καμιά δεν θα κάνει 400 ευρώ, πάρα είναι αδύναμο για αυτή την τιμή. Όπως ούτε το ps5 digital θα κάνει 400 ευρώ, γιατί το μόνο μείον που έχει είναι το disc drive.
 Εγώ πιστεύω πως το ps5 και το series x θα κάνουν και τα δυο 500-550 ευρώ.
 το digital ps5 450-500 ευρώ
και το s 250-350 ευρώ. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, spiderman 20999 είπε

Το s με την καμιά δεν θα κάνει 400 ευρώ, πάρα είναι αδύναμο για αυτή την τιμή. Όπως ούτε το ps5 digital θα κάνει 400 ευρώ, γιατί το μόνο μείον που έχει είναι το disc drive.
 Εγώ πιστεύω πως το ps5 και το series x θα κάνουν και τα δυο 500-550 ευρώ.
 το digital ps5 450-500 ευρώ
και το s 250-350 ευρώ. 

H λογικη λεει οτι οι τιμες που εγραψες θα ειναι και το πιο πιθανο σεναριο, βεβαια πολλες φορες σε αυτη τη βιομηχανια εχουμε δει να παιρνουν οι εταιριες αποφασεις που αψηφουν τη λογικη...τωρα αυτο μπορει να ειναι και για καλο αλλα και για κακο. Εγω πιστευω οτι εαν οι τιμες των μηχανηματων ειχαν ηδη αποφασιστει και ηταν αδιαπραγματευτες θα ειχαν βγει και θα τις ειχαν ανακοινωσει εδω και καιρο, εφοσον ακομα δεν εχει βγει κανενας απο τους δυο να πει οτιδηποτε χειροπιαστο παει να πει οτι υπαρχει καποια ευελιξια στη τιμη και περιμενουν να δουν τη τιμη του αντιπαλου ωστε να προσαρμοσουν και τη δικη τους αναλογα. 

Ειναι πολυ νωρις ακομα για να βγαλουμε συμπερασματα ποσο μαλλον να στησουμε παρτυ, γαμους ή κηδειες, δες καλη ωρα το Switch που πριν το launch καποιοι "αναλυτες" της πλακας ελεγαν "που πα ρε νιντεντο?" και ειχαν αρχισει να βγαζουν τα φτυαρια αλλα τελικα οπως λεει και ενας καλος μου φιλος αντι για κολλυβα φαγαμε τουρτα...

Δημοσ.

Αυτές οι φήμες παίζουν μέρες τώρα, απο DF, red Bull μέχρι και την Alana. Δεν πιστεύω τίποτα.

Μπορεί να το αφήνουν εσκεμμένα να διαρρεύσει για να δουν  αντιδράσεις Sony.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω γιατί τρέχει η Ms να κυκλοφορήσει κονσόλα τον ΝΟΕ ;

Για να προλάβει την Sony ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ggiorgos7 είπε

Το ποιο πιθανό είναι για να προλάβει το black friday. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε

Να προλάβουν την περίοδο των  Χριστουγέννων και το Black friday τρέχουν και οι 2.

Black Friday is a shopping day for a combination of reasons. As the first day after the last major holiday before Christmas, it marks the unofficial beginning of the Christmas shopping season

Δημοσ.

Δύο θεωρίες παίζουν αυτή τη στιγμή. Η μία (και πιο επικρατέστερη) λέει ότι  παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Περιμένει η MS τη sony να ανακοινώσει τιμή για να τη χτυπήσει με φθηνότερο XSX. Και η δεύτερη ότι και οι δύο κονσόλες θα κοστίζουν 599$ και καμία εταιρεία δεν θέλει να ανακοινώσει πρώτη αυτή τη τιμή λόγω αρνητικής διαφήμισης.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...