Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δεν το εχω αυτο αλλα νμζ μονο το χρωμα θα αλλαζει λογικα.

Δεν ξερω αλλα χωρις το elite δεν βολευομαι καλα. Καμια φορα τελειωνει η μπαταρια και περνω του sx και βαραω στον γαμο του καραγκιοζη .σκεφτομαι αργοτερα να δοκιμασω και κανα scuf.

• Like 1
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα παλι δεν με πειραζει,το δικο μου elite ειναι προβληματικο οσο δεν παει.

Kαι απο το να δινω καθε χρονο 180αρια το απλο ειναι αρκετα τιμιο για καποιον σαν κι εμενα που δεν χρησιμοποιω τοσο τις πισω σκανδαλες.

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

1 η 2 χρονια εχουν εγγυηση τα elite?

1 έχουν, μόνο από Πλαίσιο 2 γράφουν στο site. Αν έχει πρόβλημα ο controller τον στέλνεις στο service. Δεν περιμένεις να λήξει η εγγύηση.

Επεξ/σία από Lobo10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, privateer είπε

εχω την εντυπωση στην βραζιλια και μεξικο εχουν μεγαλα azure centers

Λογικά λόγω availability zones. Στο Mexico είχαν ανακοινώσει και για εκεί κατασκευή datacenter. 

Azure Services that support Availability Zones | Microsoft Docs

ρε γμτ, γιατι δεν παίξανε τέτοια μπάλα και τότε με τα κινητά οπως τώρα με το gaming...

Επεξ/σία από Agent_Orange
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Eτσι λεει εδω ο απο πανω !! Λες να ναι αληθεια ; 3 νεα στουντιο να προστεθουν στα ηδη 23 xbox games studios ? Για να λεει ο αλλος 26 😊 Χαμος θα γινει δεν περνανε οι μερες . Ειπανε επισης οτι θελουν να βγαζουν τουλαχιστον ενα first party παιχνιδι ανα 3μηνο !!!!!
Επεξ/σία από malias4
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Φενεται απιστευτο.ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο δειχνει.θα λιωθει σε coop.

Κι εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ το συγκεκριμένο. Ελπίζω να βγει καλό γιατί ότι έχω δει έως τώρα με έχει εντυπωσιάσει.

• Like 2
Δημοσ.

Κάτοχος PS5, αλλά ψάχνω πλέον σοβαρά και ένα Series X για τα indie exclusives κυρίως. Πολλές ωραίες ανακοινώσεις σήμερα για το Xbox.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...