Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NT1G είπε

Πρότεινε καλύτερο τρόπο να τηρήσεις το 1,5 μέτρο. 🤷‍♂️

Εγώ θα έχω μια μαγκούρα του παππού μου , είναι περίπου 1,60.. και πέρα από αυτό θα βάλω και την εφαρμογή στο smartphoooooonee μου και όποιος ασυμπτωματικός φορέας - ανεύθυνος με πλησιάζει θα τον κοπανάω και μετά θα καλώ την αστυνομία.. την δημοτική...(ερχονται πιο γρήγορα).

• Sad 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε

Στα "καπέλα" και στα καραγκιοζιλίκια είναι το πρόβλημα.

Ενώ όταν έπαιζαν ξύλο ο ένας πάνω στον άλλον κατά χιλιάδες για να δούνε το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης (λες και μόνο εκεί δύει ο ήλιος) ήταν φυσιολογικό.

Επεξ/σία από cgioris
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, cgioris είπε

Ενώ όταν έπαιζαν ξύλο ο ένας πάνω στον άλλον κατά χιλιάδες για να δούνε το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης (λες και μόνο εκεί δύει ο ήλιος) ήταν φυσιολογικό.

Σκέψου τους ίδιους με τα καπέλα.

Ή σκέψου συναυλίες με καπέλα τέτοια.

Είδες πόσο γέλιο είναι;

😄

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω κανει 5 τεστ ,λεει χαρακτηριστικα

πως γινεται αυτο;Βρισκονται σε αφθονια τα τεστ;

Επεξ/σία από Ggiorgos7
Δημοσ.

Τα 35 ειναι απο τον καταυλισμο

οποτε μηδενικη αυξηση μετα το ανοιγμα (αντιθετα μειωση κιολας) αφου μονο 5 ειναι τα νεα κρουσματα που δεν σχετιζονται

δηλαδη με το ανοιγμα μειωθηκαν τα κρουσματα !

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εδώ μόλις βγάλανε ανακοίνωση ότι από σήμερα είναι υποχρεωτική η μάσκα και σε ανοιχτούς χώρους (στο δρόμο). Σήμερα έλεγε το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο 37 βαθμούς.. 😭

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Adrian είπε

Εδώ μόλις βγάλανε ανακοίνωση ότι από σήμερα είναι υποχρεωτική η μάσκα και σε ανοιχτούς χώρους (στο δρόμο). Σήμερα έλεγε το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο 37 βαθμούς.. 😭

Ναι Κλάιν πες ναι και άμα σε σταματήσουν έχε την δίπλα σου.

Πεστους εσταξα από τον ιδρώτα μπορείς να μου την στηψεις για να την φορέσω;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tetrabitos είπε

Ναι Κλάιν πες ναι και άμα σε σταματήσουν έχε την δίπλα σου.

Πεστους εσταξα από τον ιδρώτα μπορείς να μου την στηψεις για να την φορέσω;

μαγκιές της πλάκας....... εχεις δει σε ποιο νησί ποιας χώρας είναι το παλικάρι που πόσταρε το μήνυμα ?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paiktaras69 είπε

μαγκιές της πλάκας....... εχεις δει σε ποιο νησί ποιας χώρας είναι το παλικάρι που πόσταρε το μήνυμα ?

Εγώ τέτοια κάνω και περνάνε πάντως.

Λογική χρησιμοποιώ.

Που να δεις εν μέσω κορονοϊου τι έκανα στους αστυνομικούς των 800€.

Είναι low grade γενικά και δεν έχουν πολλές απαιτήσεις. Πιο πολύ επίπληξη πάνε να σου κάνουν αλλά και πάλι αναχαιτίζονται.

Διότι ούτε αυτοί φορούσαν μάσκα και έκανα πίσω όταν μου μιλούσαν για να μην κολλήσω κορονοϊο... 

Είδες; 😄

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

Αν και είμαι περίεργος κατά πόσο θα εφαρμοστεί αυτό το πράγμα, σήμερα που είχα βγει δεν φόραγε κανείς.. θα δούμε από αύριο.. Ίσως όταν αρχίσουν να πέσουν τα πρόστιμα

3 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Εγώ τέτοια κάνω και περνάνε πάντως.

Λογική χρησιμοποιώ.

Που να δεις εν μέσω κορονοϊου τι έκανα στους αστυνομικούς των 800€.

Είναι low grade γενικά και δεν έχουν πολλές απαιτήσεις. Πιο πολύ επίπληξη πάνε να σου κάνουν αλλά και πάλι αναχαιτίζονται.

Διότι ούτε αυτοί φορούσαν μάσκα και έκανα πίσω όταν μου μιλούσαν για να μην κολλήσω κορονοϊο... 

Είδες; 😄

Εδώ δεν περνάνε αυτά.. 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φανταζομαι σκηνικο το καλοκαιρακι:

Πινεις αμεριμνος το καφεδακι σου στο Μοναστηρακι. 4 ατομα στην παρεα ολοι κι ολοι, αποσταση 1,5 μετρου απο το διπλανο τραπεζι. Και σκαει Ρομα(ή αλλος ζητιανος) πανω απ το τραπεζι και σου λεει παρε ενα πακετο χαρτομαντηλα ή ξερω γω, πως αντιδρας; 

Ηδη εχουν κανει επανεμφανιση οι τυποι στα φαναρια.

Επεξ/σία από Miracle Worker
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...