Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΟΧΙ, σαν μέσο όρο στον πληθυσμό της χώρας, σύμφωνω.

Όμως, επειδή οι τσιγγάνοι αποτελούν λόγω τρόπου ζωής ομάδα υψηλού συγχρωτισμου, αυτό δείχνει ακριβώς τι μπορεί να συμβεί, αν δεν είμαστε προσεκτικοί.

Είναι πολύ κλειστή ομάδα. Έχουν πολύ λίγες στενές επαφές με τον υπόλοιπο πληθυσμό. Ευτυχώς για τους υπόλοιπους.

Πολύ σωστή η παρατήρησή σου για την μεταδοτικότητα λόγω υψηλού συγχρωτισμού. 

• Like 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gordonas είπε

Είναι πολύ κλειστή ομάδα. Έχουν πολύ λίγες στενές επαφές με τον υπόλοιπο πληθυσμό. Ευτυχώς για τους υπόλοιπους.

Τι πολύ κλειστή; παντού βρίσκονται

• Like 5
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Σου κάνει η λέξη γκέτο;

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, logistoulis είπε

Ποτε ηταν η  τελευταια φορα που αγγιξες η βρεθηκες σε αποσταση ενος μετρου με εναν τσιγγανο?

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Teras1 είπε

Είναι απλό. Θα φοράνε μάσκες έτσι κι αλλιώς, οπότε όπως αντιδρούσες πριν.

Βέβαια αν ο άλλος είναι έξυπνος, θα εμφανίζεται χωρίς μάσκα για να θες να του δώσεις κάτι για να φύγει γρήγορα από πάνω σας.

΄Ή μπορει να απαιτησει απο σενα τον οδηγο να φορας μασκα. Διοτι καλο είναι το χρημα που θα του δωσεις αλλα safety first, οχι να τον κολλησεις κιολας.

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 4saken είπε

Ποτε ηταν η  τελευταια φορα που αγγιξες η βρεθηκες σε αποσταση ενος μετρου με εναν τσιγγανο?

Άγγιγμα ποτέ απόσταση ενός μέτρου πριν δύο μέρες

Δημοσ.

1. Οι χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης κρουσμάτων εχθές:

Χώρα Αύξηση Κρούσματα

Brazil 7% 218223
Kuwait 7% 12860
Chile 6% 39542
Bangladesh 6% 20065
South Africa 6% 13524
Mexico 6% 42595
Saudi Arabia 4% 49176

2. Ποσοστό αύξησης για τις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα εχθές

Χώρα Κρούσματα Αύξηση

USA 1484285 1.8%
Spain 274367 0.6%
Russia 262843 4.2%
UK 236711 1.5%
Italy 223885 0.4%
Brazil 218223 7.5%
France 179506 0.4%

3. Τα κρούσματα ανήλθαν σε 4.621.414, αυξημένα κατά 99.405, και ποσοστό 2,20% (έναντι 2,18% προχθές και 2,00% την προηγουμένη)

Τα θύματα ανήλθαν σε 308.154, με 5.072 νέα και ποσοστό 1,67% (έναντι 1,79% και 1,85%)

Αναλυτικά οι λίστες:
https://grbusinessforum.com/forum/leitourgia-epixeirisis/korwnoϊos-kai-epixeiriseis/page/1000/1

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rus είπε

΄Ή μπορει να απαιτησει απο σενα τον οδηγο να φορας μασκα. Διοτι καλο είναι το χρημα που θα του δωσεις αλλα safety first, οχι να τον κολλησεις κιολας.

Ε;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Teras1 είπε

Ε;

oι οδηγοι λεω να φορατε μασκα όταν ελεειτε τους επαιτες στα φαναρια. Μη τους κολληστε κιολας τους ανθρωπους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, gordonas είπε

Στα φανάρια και στα σούπερ μάρκετ μέσα και έξω κάνουν πάρτι. Ακόμα και όταν υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας. 

Σε γνωστό σούπερ μάρκετ σε καλή περιοχή έκανα παράπονα στο σεκιουριτα που τους αφήνουν να ζητιανεύουν τα καρότσια και μια καθαρίστρια που με άκουσε του είπε καλά σου λέει ο άνθρωπος και πρόσθεσε ότι μπαίνουν στις τουαλέτες και πλένονται και κάνουν χαμό 

Επεξ/σία από adi32
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 4saken είπε

Όταν πήγε να πει την μοίρα μου και το ριζικό μου και ένα χέρι έμπαινε στο μπουφάν να μου πάρει το πορτοφόλι.

Επίσης όταν μου άνοιξαν το αμάξι και μου πήραν την μπαταρία και το ραδιόφωνο. Εκεί λογικά θα μου άφησαν και κορονοϊο!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, 4saken είπε

Πλάκα κάνεις; μήπως δεν κυκλοφορείς έξω καθόλου; 

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Βασικά και μέσα στη καραντίνα μια χαρά κυκλοφορούσαν, απλά λίγο πριν αρθεί κανονικά σα να μην τρέχει τίποτα

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

oι οδηγοι λεω να φορατε μασκα όταν ελεειτε τους επαιτες στα φαναρια. Μη τους κολληστε κιολας τους ανθρωπους

Λάθος παράθεση έκανες. Δες σε τι απάντησα. Επίσης αυτό που έγραψα ήταν χιουμοριστικό. Αν τώρα κατάλαβες ότι μιλάω υποτιμητικά για τους επαίτες, κατάλαβες λάθος.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Λογικά θα μένει σε άλλη χώρα.

Εξού και το ανέκδοτο από τους αμάν του 2000, εγώ φιλαράκι 20 χρόνια Γερμανία τα πέρασα ζάχαρη με το Πασ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...