Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Πριν απαντήσουμε να διαβάζουμε προσεκτικά. Δεν είπα οτι δε γίνεται να κλειδωθεί στο σπίτι. Είπα οτι δε γίνεται να κλειδωθεί στο δωμάτιο όπως ο ίδιος ο φίλος έγραψε.

Με είδες να του γράφω κάπου να βγει έξω;

Έχεις δίκιο, στο δωμάτιο σου δεν μπορείς να κλειδωθείς, απλά μένεις στο σπίτι.

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα ορισμενα απο τα "μετρα προστασιας" που γραφουνε σε μερικα σαιτ η προτεινουνε σε βιντεο δεν μου φαινονται και πολυ λογικα

το να καθαριζεις πχ το κινητο σου καθε μερα τι νοημα εχει? το ακουμπαει καποιος αλλος?

θα μπει απο το παραθυρο ο ιος και θα κατσει πανω στην οθονη οποτε θελει καθαρισμα?

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ant_ είπε

Καλα ορισμενα απο τα "μετρα προστασιας" που γραφουνε σε μερικα σαιτ η προτεινουνε σε βιντεο δεν μου φαινονται και πολυ λογικα

το να καθαριζεις πχ το κινητο σου καθε μερα τι νοημα εχει? το ακουμπαει καποιος αλλος?

θα μπει απο το παραθυρο ο ιος και θα κατσει πανω στην οθονη οποτε θελει καθαρισμα?

εγώ το κινητό το καθαρίζω όταν μπαίνω σπίτι γιατί έξω πιάνω διάφορα 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο εχει μια λογικη

αλλα καποιος που ειναι μεσα 5 μερες πχ να το καθαριζει καθε μερα μου φαινεται ανουσιο

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

και ενα ακομη χρηστικο βιντεο  για καθαρισμο, οταν επιστρεφετε στο σπιτι με ψωνια.

Δημοσ.

Στην Ιταλια η καθημερινη αυξηση σε κρουσματα 'τρεχει' με κάτω από 10% το τελευταιο 5μερο

22/3 53.578 κρούσματα
23/3 59.138(+10,38% από την προηγούμενη)
24/3 63.927(+8,2% από την προηγούμενη)
25/3 69.176(+8,2% από την προηγούμενη)
26/3 74.386(+7,5% από την προηγούμενη)
27/3 80.589(+8,3% από την προηγούμενη)
28/3 86.931(+7,9% από την προηγούμενη)

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει να μάθουμε γενικά σαν πλανήτης είναι τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή και ότι η υγεία είναι το βασικότερο αγαθό. 

Περισσότερη έρευνα και λεφτά σε υγεία και νοσοκομεία. 

Τέλος σε γελοίους πολιτικούς που επενδύουν σε πολέμους εξοπλισμούς,  σε επικίνδυνα πειράματα για βιολογικά όπλα κλπ 

Βελτίωση της ζωής και του πολιτισμικου επιπέδου σε χώρες του τρίτου κόσμου. 

Αυτά φυσικά δεν πρόκειται να γίνουν και θα έχουμε τα ίδια και χειρότερα στο μέλλον 

• Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα και το πρώτο κρούσμα στο Ρέθυμνο.

Η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει.

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφύγει.

δηλαδή εσύ περίμενες το πρώτο κρούσμα στο Ρέθυμνο για να διαπιστώσεις ότι η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη ?

Δημοσ.

Καλησπερα

Προέκυψε κατι αμεσο και χρειαζεται να παω στο νησι που σπουδαζω 

Γνωριζει κανενας αν με το φοιτητικο πασο θα με αφησουν στο λιμανι να περασω στο νησι;;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει.

Θα πάει σχεδόν παντού δυστυχώς, όπως και Ρέθυμνο που είναι και μεγάλη πόλη. Το θέμα είναι να μην πολλαπλασιάζονται τρελά τα νούμερα ώστε να μην καταρρεύσουν οι ΜΕΘ.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panomelene είπε

Καλησπερα

Προέκυψε κατι αμεσο και χρειαζεται να παω στο νησι που σπουδαζω 

Γνωριζει κανενας αν με το φοιτητικο πασο θα με αφησουν στο λιμανι να περασω στο νησι;;

Να μη σε πάρουμε στο λαιμό μας καλύτερα. Ο ένας θα πει ναι, ο άλλος θα πει όχι και τελικά εσύ θα πληρώσεις το πρόστιμο. Θα έπαιρνα τηλέφωνο το τοπικό αστυνομικό τμήμα για να ρωτήσω. (Όχι το 100, ούτε το 112, ούτε τον ΕΟΔΥ).

Δημοσ.

Απλα εγινε κατι με το σπιτι οπως με ενημερωσαν και καραφλιασα 

Θα παω στο αστυνομικο τμημα το πρωι να ρωτησω

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

δηλαδή εσύ περίμενες το πρώτο κρούσμα στο Ρέθυμνο για να διαπιστώσεις ότι η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη ?

Προφανώς και όχι ... 

Αλλά είναι αυτό που λένε.. "μέχρι να το πάθεις και εσύ " .

Βλέπουμε καθημερινά τι γίνεται σε όλη την Ελλάδα και στον κόσμο .. αλλά όταν φτάσει και στην πόρτα σου αρχίζεις και το συνειδητοποιείς

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

έχεις μήπως το όνομά του; έχω φίλο στη Νέα Υόρκη να μου πει κάποια πράγματα

Βασίλης Βελμαχος. Είναι θείος της γυναίκας μου 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...