Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, kritikos28 είπε

Mια χαρά είμαστε,σιγά σιγά θα αρθούν και τα μέτρα,απλά κλείνουμε τα σύνορα για τους τουριστές μέχρι να βρεθεί εμβόλιο ή θεραπεία.Να πάνε αλλού για διακοπές.

Σοβαρά τώρα??? Αν είχες μια μικρομεσαία επιχείρηση που σε μεγάλο βαθμό ο τζίρος σου θα εξαρτιόταν από τον τουρισμό θα έλεγες τα ίδια????

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, _kos_tas_ είπε

Όταν σήμερα να πληρώσω το φροντιστήριο αγγλικών της μικρής και μου είπαν ότι δεν δέχονται κάρτα σημαίνει ότι είναι σε αναστολή εργασίας και παράνομα εργάζονται μέσω διαδικτύου;

Τους πληρώνεις όταν δεχθούν την κάρτα.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gordonas είπε

Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Δεν υπάρχει σε κάποιες χώρες η ήπια μετάλλαξη και σε άλλες η δύσκολη. Σε όλο τον κόσμο το ίδιο βασικό στέλεχος έχει απλωθεί. Καμία αναφορά δεν υπάρχει από κανέναν δημόσιο οργανισμό υγείας που να υποστηρίζει αυτό που γράφεις.

Καποια στιγμη οταν σου πουν οι ειδικοι οτι ισχυει, ελπιζω να μην πεσεις απο τα συννεφα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, lactate είπε

Γιατί δε ρωτάει ούτε ένας τι θα γίνει με τα πανεπιστήμια; απορία το έχω

Εδώ τουλάχιστον, δεν ξέρω για τις άλλες πόλεις, γίνονται διαδικτυακά τα μαθήματα..

3 ώρες πριν, _kos_tas_ είπε

Όταν σήμερα να πληρώσω το φροντιστήριο αγγλικών της μικρής και μου είπαν ότι δεν δέχονται κάρτα σημαίνει ότι είναι σε αναστολή εργασίας και παράνομα εργάζονται μέσω διαδικτύου;

Σε κάθε περίπτωση είναι παράνομο να μην δέχονται κάρτα..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Με βαση τα μεχρι τωρα στοιχεια και συμφωνα με τις δηλωσεις πετσα για ενημερωση πολιτων πριν της 27 για αρση μετρων ποσο πιθανο βλεπετε να ανακοινωσει αρση περιορισμου κυκλοφοριας απο 28 του μηνα? 
κατα την γνωμη μου θα ανακοινωσει αρση για 4 μαιου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, harris20 είπε

Σοβαρά τώρα??? Αν είχες μια μικρομεσαία επιχείρηση που σε μεγάλο βαθμό ο τζίρος σου θα εξαρτιόταν από τον τουρισμό θα έλεγες τα ίδια????

Ε όχι θα βάλουμε εκατομμύρια τουρίστες μέσα να κολλήσουν κορονοιό μέχρι και οι γάτες.Ποιος ο λόγος να μείνουμε δύο και βάλε μήνες σε καραντίνα έαν είναι να μπούνε μέσα εκατομμύρια άνθρωποι που στην χώρα τους η κατάσταση έχει ξεφύγει και μπορούν να διασπείρουν πανεύκολα τον ιό.

Επεξ/σία από kritikos28
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vtsola είπε

Με βαση τα μεχρι τωρα στοιχεια και συμφωνα με τις δηλωσεις πετσα για ενημερωση πολιτων πριν της 27 για αρση μετρων ποσο πιθανο βλεπετε να ανακοινωσει αρση περιορισμου κυκλοφοριας απο 28 του μηνα? 

Σταδιακά, από 4 Μαίου, πάμε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kritikos28 είπε

Ε όχι θα βάλουμε εκατομμύρια τουρίστες μέσα να κολλήσουν κορονοίο μέχρι και οι γάτες.Ποιος ο λόγος να μείνουμε δύο και βάλε μήνες σε καραντίνα έαν είναι να μπούνε μέσα εκατομμύρια άνθρωποι που στην χώρα τους η κατάσταση έχει ξεφύγει και μπορούν να διασπείρουν πανεύκολα τον ιό.

Κάπως πρέπει να επανεκκινηθεί η οικονομία, αλλιώς ο κορονοϊος θα είναι το λιγότερο. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν παράγεις τίποτα σαν χώρα και τα περιμένεις όλα από τον τουρισμό. Φαντάζομαι όταν και αν ανοίξουν τα σύνορα δεν θα μπαίνουν όλοι σωρηδόν αλλά θα υπάρχει έλεγχος στις εισόδους..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _kos_tas_ είπε

Αυτό θα γίνει αλλά σκέφτομαι ότι τώρα είναι σε αναστολή εργασίας με όλα τα ευεργηματα από το κράτος και δεν θέλουν να φαίνεται ότι πληρώνονται απο λογαριασμό της εργασίας

Πράγματι. Πολλές επιχειρήσεις το κάνουν αυτό τώρα..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

ΚΦαντάζομαι όταν και αν ανοίξουν τα σύνορα δεν θα μπαίνουν όλοι σωρηδόν αλλά θα υπάρχει έλεγχος στις εισόδους..

Οσο υπηρξε και πριν.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Vtsola είπε

Καμια πιθανοτητα για 28. Σκεψου τι θα γινει εξω Πρωτομαγια χωρις απαγορευση κυκλοφοριας. Δεν θα το ρισκαρουν, γι αυτο κι εγω πιστευω οτι η αρση θα ξεκινησει απο 4 Μαη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jakegate7 είπε

Από τις ευρωπαϊκές εταιρίες, έχω διαβάσει μόνο για την ryanair που δίνει refund και όχι voucher.

Οι περισσότερες δίνουν refund!

Τουλάχιστον όσους γνωστούς και εμείς προσωπικά που είχαμε εισιτήρια σε διάφορες εταιρίες πήραμε refund!

Μόνο εδώ η Aegean δίνει voucher και έχουν γίνει καταγγελίες για το θέμα!

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, lactate είπε

Γιατί δε ρωτάει ούτε ένας τι θα γίνει με τα πανεπιστήμια; απορία το έχω

14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Εδώ τουλάχιστον, δεν ξέρω για τις άλλες πόλεις, γίνονται διαδικτυακά τα μαθήματα..

Το πρόβλημα δεν είναι τα μαθήματα. Σε όλα σχεδόν τα Πανεπιστήμια οι πλειοψηφία των μαθημάτων γίνεται διαδικτυακά και αρκετά ικανοποιητικά. Το πρόβλημα είναι η εξεταστική του Ιουνίου που σε πολλά μαθήματα έχεις αμφιθέτρα με 200-300 άτομα...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, silverado είπε

Οσο υπηρξε και πριν.

Τώρα δεν είναι όπως πριν. Θα γίνονται έλεγχοι όταν ανοίξουν τα αεροδρόμια/λιμάνια..

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kritikos28 είπε

Ε όχι θα βάλουμε εκατομμύρια τουρίστες μέσα να κολλήσουν κορονοιό μέχρι και οι γάτες.Ποιος ο λόγος να μείνουμε δύο και βάλε μήνες σε καραντίνα έαν είναι να μπούνε μέσα εκατομμύρια άνθρωποι που στην χώρα τους η κατάσταση έχει ξεφύγει και μπορούν να διασπείρουν πανεύκολα τον ιό.

Η Emirates έχει ξεκίνησει ήδη να κάνει τεστ στους πελάτες που είναι να πετάξουν... Τους κάνουν τεστ(δωρεάν) την ημέρα της αναχώρησης τους στο αεροδρόμιο. Το αποτέλεσμα βγαίνει σε 10 λεπτά και σε περίπτωση που είναι αρνητικοί τους χορηγούν πιστοποιητικό υγείας... Αργά η γρήγορα όλες οι αεροπορικές θα κάνουν το ίδιο.. τις επιπτώσεις που θα υπάρχει στην οικονομία αν δεν δουλέψει έστω και λίγο ο τουρισμός τις ξέρεις?? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...