Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με τον φίλο παραπάνω, άνοιξα, καθάρισα, αλλά τίποτα 

Ο πυργίσκος στρέφει, αλλά η σκούπα δε ξεκινάει 

Εν τω μεταξύ δε μπορώ να καταλάβω και ποιο ανταλλακτικό φταίει

• Sad 1
  • Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 27/6/2024 στις 9:50 ΜΜ, AristidisZ είπε

Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με τον φίλο παραπάνω, άνοιξα, καθάρισα, αλλά τίποτα 

Ο πυργίσκος στρέφει, αλλά η σκούπα δε ξεκινάει 

Εν τω μεταξύ δε μπορώ να καταλάβω και ποιο ανταλλακτικό φταίει

Λογικά αυτό που περιστρέφεται (to lidar). Λογικά δεν βγάζει έξοδο προς τον εγκέφαλο της σκούπας, παρόλο που στρέφει.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φταίει το μοτερακι που εχει μεσα . 

Δεν δινει τις σωστές στροφές στο lidar . 

Κοστος ανταλλακτικου απο AliExpress κανα 5 ευρω και χρονος επισκευής 10 λεπτα . 

Εχω αλλαξει σε 2 φιλων μου μοτερακια τετοια . 

Γνωστο πρόβλημα.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχει κενενας θέμα χρεωκοπησε η roidmi και έκλεισαν οι Server με αποτέλεσμα να μην φαίνεται ο χάρτης. Λειτουργεί η σκούπα αλλά στην εφαρμογή δεν φαίνεται ο χαρτης 

Δημοσ.

Καλημέρα, ρε παιδιά, εμένα έχει μουρλαθεί, ξεκινάει και πάντα χάνει το χάρτη και σκουπίζει όλο το σπίτι από την αρχή. Ζήτημα στις 5 φορές αν δουλέψει μία και πάει στη ζώνη που θα της πώ να καθαρίσει. Εχω απηυδήσει φέτος, θα φάει πέταμα. Εχω δοκιμάσει τα πάντα, επαναφορά ρυθμίσεων, επαναχαρτογράφηση όλου του σπιτιού πολλές φορές, τίποτα. Η βάση κολλημένη κάτω στο ίδιο σημείο, δεν έχει κουνηθεί χιλιοστό.

Δημοσ.
9 hours ago, dr_papas said:

Καλημέρα, ρε παιδιά, εμένα έχει μουρλαθεί, ξεκινάει και πάντα χάνει το χάρτη και σκουπίζει όλο το σπίτι από την αρχή. Ζήτημα στις 5 φορές αν δουλέψει μία και πάει στη ζώνη που θα της πώ να καθαρίσει. Εχω απηυδήσει φέτος, θα φάει πέταμα. Εχω δοκιμάσει τα πάντα, επαναφορά ρυθμίσεων, επαναχαρτογράφηση όλου του σπιτιού πολλές φορές, τίποτα. Η βάση κολλημένη κάτω στο ίδιο σημείο, δεν έχει κουνηθεί χιλιοστό.

μήπως παίζει με το δίκτυο σου κάτι ???? έχεις διαγράψει επανεγκαταστησει την εφαρμογη ??

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasbm είπε

μήπως παίζει με το δίκτυο σου κάτι ???? έχεις διαγράψει επανεγκαταστησει την εφαρμογη ??

Δεν παίζει τίποτα με το δίκτυο μου, σχετικός με το αντικείμενο λόγω εργασίας είμαι και με τα δίκτυα. Έχω σβήσει την εφαρμογή, έχω κάνει reset την συσκευή, έχω κάνει remap πάμπολλες φορές και ξανά τα ίδια και τα ίδια. Νομίζω ήρθε η ώρα για σουτάρισμα μετά από 4 χρόνια. 

Έχω δοκιμάσει κυριολεκτικά τα πάντα χωρίς ίχνος υπερβολής. 

Δημοσ.
2 hours ago, dr_papas said:

Δεν παίζει τίποτα με το δίκτυο μου, σχετικός με το αντικείμενο λόγω εργασίας είμαι και με τα δίκτυα. Έχω σβήσει την εφαρμογή, έχω κάνει reset την συσκευή, έχω κάνει remap πάμπολλες φορές και ξανά τα ίδια και τα ίδια. Νομίζω ήρθε η ώρα για σουτάρισμα μετά από 4 χρόνια. 

Έχω δοκιμάσει κυριολεκτικά τα πάντα χωρίς ίχνος υπερβολής. 

αναφορά για το δίκτυο έκανα γιατί μερικές φορές σε διακοπές ρεύματος μου έκανε κάποια σχέδια και έκανα remap.....

οπότε εστιάζεις αποκλειστικά στη σκούπα.....και 'γώ τα ίδια χρόνια την έχω ...μπορεί κάποια στιγμή και η δίκη μου να τα παίξει,ειμαι όμως ευχαριστημενος

απλά θα ήθελα να κάνει 2 η 3 ξεχωριστούς χάρτες για ξεχωριστούς χώρους

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξαφνικά άρχισε να δουλεύει με πολύ διαφορετικό ήχο. 

Σαν να μην ρουφάει, δουλεύει κανονικά και μαζεύει βρώμα μέσα στον κάδο αλλά δεν έχει καμία σχέση με το πως ήταν πριν.

Έχει τύχει σε κανέναν άλλο ? Έχω κάνει reset αλλά τα ίδια...

Δημοσ.
2 hours ago, Tsino said:

Μήπως πρέπει να αλλάξεις φίλτρο?

Το άλλαξα 

όπως και όλα την βούρτσα και το βουρτσακι που γυρνάει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...