Προς το περιεχόμενο

Το Sony Xperia 1 II κυκλοφορεί τον Ιούλιο με τιμή $1200


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναμένεται να προσφέρει δικτύωση 5G, επαγγελματικές λειτουργίες φωτογράφισης αλλά και οθόνη 4K HDR.

Η ναυαρχίδα της Sony στο χώρο των smartphones, ακούει στο όνομα Xperia 1 II και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιουλίου στις ΗΠΑ, με τιμή στα $1.199. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου και αν κάποιος αγοράσει πριν τις 28 του ίδιου μήνα, θα πάρει δώρο και ένα ζευγάρι ακουστικά WF-1000XM3.

Το Xperia 1 II θα εξοπλίζεται με σύστημα τριπλής κάμερας, το οποίο αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς της Sony A7 III κι άλλες γνωστές mirrorless φωτογραφικές μηχανές της εταιρίας. Οι 3 κάμερες των 12MP (ευρυγώνια, υπερ-ευρυγώνια και ζουμ) θα έχουν λειτουργία burst έως και 20fps με τις λειτουργίες αυτόματης εστίασης και αυτόματης έκθεσης ενεργοποιημένες. Με άλλα λόγια, το τριπλό σύστημα κάμερας, θα είναι κατάλληλο για κάθε είδους δράσης ή αθλητικού γεγονότος.

Οι κάμερες μπορούν και ανιχνεύουν επίσης τα μάτια των ανθρώπων και ζώων με τεχνολογία Real Time Eye AF ενώ διαθέτουν επαγγελματικά χαρακτηριστικά τόσο για φωτογράφιση όσο και για εγγραφή βίντεο, ώστε ο χρήστης να έχει τον απόλυτο έλεγχο της σκηνής.

Από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της συσκευής είναι η οθόνη. Το Xperia 1 II εξοπλίζεται με μεγάλη οθόνη OLED 6.5’’, αναλογίας 21:9, ανάλυση 4K και τεχνολογία HDR. Μάλιστα, μπορεί να παίξει το ρόλο και εξωτερικής οθόνης σε κάποια μοντέλα DSLR ή mirrorless της Sony. Στο εσωτερικό το τηλέφωνο «κρύβει» επεξεργαστή Snapdragon 856 αλλά και μπαταρία 4000mAh. Ενδιαφέρον το γεγονός ότι θα έρχεται εξοπλισμένο και με θύρα ακουστικών 3.5mm.

Αν και το Xperia 1 II θα είναι το πρώτο 5G smartphone της Sony στην Ευρώπη, φαίνεται πως για την ώρα θα υποστηρίζει μόνο LTE συχνότητες στις ΗΠΑ. Παρ’ όλα αυτά, η Sony ίσως αποκαλύψει σύντομα το Xperia Pro 5G με τεχνολογία mmWave 5G, η οποία θα είναι λειτουργική στις ΗΠΑ. Βέβαια, το Pro 5G, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και επαγγελματικές δυνατότητες όπως θύρα εισόδου HDMI, θα κοστίζει αναμφισβήτητα περισσότερο από το «μη επαγγελματικό» μοντέλο.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα φτάσουμε στο σημείο να αγοράζουμε συσκευή με 1000 ευρώ και να λέμε . 
 

- εντάξει φθηνά το πήρα , ήταν ευκαιρία . 

Επεξ/σία από psaras10
  • Like 16
  • Thanks 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φοβερη συσκευη... Σιγουρα.. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά... Αλλα... Ποιος θα κατσει να  χρησιμοποιήσει όλα αυτα τα εξτρα που προσφερει η καμερα και που εχουν κυκλοφορισει σε βιντεακια/tutorials... Τη στιγμη π οι πιο πολλοί απλα πιανουμε τ κινητο κ τραβαμε μια φωτο. Αντε να βαζουμε κ night mode για τις νυχτερινες. Όλα τα υπόλοιπα αν εχει καποιος καημο και χρονο να ασχολειται μ τοσες λειτουργιες... Πας κ παιρνεις μια dslr και τα κανεις. Τέλος πάντων.. Φοβερό φαίνεται...το τι θα ειναι θα δειξει.... Σιγουρα ομως ειναι πολυ  ακριβο!!

  • Like 17
  • Thanks 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η Sony ακόμα να μάθει η απλά βγάζει για χόμπυ κινητά, ναι φυσικά είναι τρομερή συσκευή (χωρίς όμως εστο 90hrz οθόνη χωρίς την κορυφαία σχεδόν κάμερα που πουλάει όμως σε άλλες midrange συσκευές άλλον εταιρειών) και ζητάει και 1200!!!για να ξαναμπεί στο παιχνίδι θα πρέπει να φτιάξει οπός και δηποτε τις τιμές τουλάχιστον 😕

Επεξ/σία από Ace2000
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόνο κλαυσίγελο μπορεί να προκαλέσει ο τίτλος... έλεος ρε SONY! που πας με τέτοιες τιμές...

ακούγονταν διάφορα οτι θα κλείσει το mobile τμήμα της..ακόμη;

Επεξ/σία από maparios
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σύμφωνα με τα reviews πρέπει να ειναι κινητάρα αλλά και πάλι όπως δεν θα έδινα τόσα λεφτά για ενα apple τηλέφωνο δεν θα τα έδινα και για ενα Sony.  Απλά επειδή προσπαθώ να αλλάζω κινητό κάθε χρόνο (μόνο lg έχω κρατήσει περισσότερο από ενα έτος) δεν θα ήθελα να δώσω τόσα χρήματα για να πάρω κάτι και να χάσω αρκετά κατά την μεταπώληση του 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν σε έχει γλεντήσει ακόμα και μια Real me, όταν θέλεις να επανέλθεις το κάνεις με ένα vfm κινητό, δεν το κάνεις με πανακριβη ναυαρχίδα, τα ίδια έκανε και η HTC και πλέον την έχει ξεχάσει ο κόσμος...

  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιδειξη ισχυος απο τη Sony. Η τιμη ειναι φωτια αλλα απο την αλλη τετοια χαρακτηριστικα σε περιτυλιγμα Sony, με οτι αυτο συνεπαγεται απο θεμα ποιοτητας, οι εχοντες Sony καταλαβαινουν, ποσο πιο κατω να παει; Εδω η xiaomi πουλαει 1000αρικο. Αν το τσιμπησεις και με τα ακουστικα δωρο εισαι στα λεφτα που εχει ο μεσος ορος των ναυαρχιδων. Δεν μπορει η Sony day one να ριξει την τιμη χαμηλα, τοσο λογω prestige τοσο λογω υλικων, ποιοτητας κτλ. Η Sony ειναι η Apple των android. Οι τιμες παντως εχουν ξεφυγει γενικως. Ας λενε καποιοι πως η τεχνολογια ειναι φτηνοτερη σημερα. Εν μερει συμφωνω αλλα το προβλημα ειναι πως απο εκει που επαιρνες ναυαρχιδα με τα κορυφαια χαρακτηριστικα της εποχης με 600€ τωρα το χιλιαρικο ειναι το στανταρντ για να παρεις τα κορυφαια χαρακτηριστικα σημερα. Ασχετα αν τα τηλεφωνα ειναι πιο δυνατα σημερα.  Κατι δεν παει καλα. Με χιλιαρικο αγοραζεις laptop που ειναι πραγματικο εργαλειο καλα για desktop δεν το συζηταω τι παιρνεις, οχι κινητο για να τραβας φωτογραφια το μπεργκερ που θα φας.

  • Like 26
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά προφανώς δεν στοχεύει να πουλήσει ποσότητες και να κερδίσει market share με αυτή τη συσκευή. Αυτό το προσπαθεί με τα άλλα μοντέλα της. Οχι ιδιαίτερα πετυχημένα βέβαια...Είναι φανερό ότι το mobile τμημα δεν αποτελεί προτεραιότητα για τη Sony.

Επεξ/σία από whoever81
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και μετά σας έφταιξε η apple .. και μην ακούσω να λέτε «ααα έχει καλή κάμερα . ααα είναι γρήγορο . αααα αααα αααα» γιατί δεν παύει να είναι αντροιντ και του χρόνου θα κοστίζει μισή τιμή και γελάω ήδη 

:D

  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

39 λεπτά πριν, ICE-T είπε

τιμη σκότωμα😂όταν θα σου πέσει κάτω  θα καταλάβεις τελικά ότι έχει την ίδια αξία με ένα των 200/300 χωρίς να κλαις

 

200/300€ αν σπάσει δεν κλαίς? 🤥  100.000δρχ. αν σου έπεφταν κάτω θα έκλαιγες όμως! 🤑🤑

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...