Προς το περιεχόμενο

H OnePlus επίσημα στην Ελλάδα από τον επόμενο μήνα


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές smartphone παγκοσμίως, η OnePlus, θα αποκτήσει σταθερή επίσημη παρουσία και στη χώρα μας σύμφωνα με πληροφορίες του insomnia, με την διανομή των προιόντων της να την αναλαμβάνει η TCCM όπως και το service.

Η αρχή θα γίνει τον επόμενο μήνα όταν και η OnePlus θα παρουσιάσει στα τέλη Ιουλίου το νέο της smartphone, με πιθανή ονομασία OnePlus Z, το οποίο θα αποτελεί μια πιο οικονομική πρόταση έναντι της ναυαρχίδας της εταιρείας, το OnePlus 8 Pro αφού στη χώρα μας θα διατεθεί με τιμή περίπου €450. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάθεση της συσκευής θα γίνει σε επιλεγμένα δίκτυα παρόχων και retailers. Το Φθινόπωρο θα δούμε στην ελληνική αγορά και τα κορυφαία smartphones της εταιρείας, τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro, τα οποία θα κυκλοφορήσουν με νέα μειωμένη τιμή. Στα σχέδια της TCCM είναι και η διάθεση άλλων προιόντων της εταιρείας όπως θήκες, ασύρματοι φορτιστές και ασύρματα ακουστικά, με τη γκάμα να επεκτείνεται σημαντικά το 2021.

Η OnePlus αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους κατασκευαστές smartphone στον κόσμο, κυκλοφορώντας ελάχιστα αλλά αξιόλογα smartphone κάθε χρόνο, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, στα κορυφαία χαρακτηριστικά και στην ανταγωνιστική τιμή έναντι άλλων ναυαρχίδων με παρόμοια χαρακτηριστικά. Το τελευταίο διάστημα η κινεζική εταιρεία επιλέγει να έχει εντονότερη παρουσία σε πολλές ευρωπαικές χώρες με εγχώριες συνεργασίες, παρέχοντας πάντα τις συσκευές της για αγορά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λογικη κινηση αν σκεφτει κανεις οτι πλεον τα flagship εγιναν απλησιαστα οικονομικα για αγορα μετρητοις. Με δικτυο στην Ελλαδα θα μπορει καποιος να αγοραζει κ με πιστωτικη κ ετσι εκτιμουν οτι θα ανεβουν οι πωλησεις. Ελπιζω στα σχεδια να συμπεριλαμβανεται κ σερβις κ να μη το στελνουν εξω. Τωρα αν το midrange Oneplus Z εχει σχεδον 450 ευρωπουλα κλαφτα Χαραλαμπε!!!

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Από ότι ξέρω μόνο διανομή όχι service για service θα φεύγει έξω

ας φευγει εξω, εχει καλυτερο σερβις και πιο γρηγορο απο πολλες μεγαλες εταιριες στην ελλαδα

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, jackess είπε

ας φευγει εξω, εχει καλυτερο σερβις και πιο γρηγορο απο πολλες μεγαλες εταιριες στην ελλαδα

Ο χρόνος είναι πρόβλημα ουσιαστικά αυτά τα παραπάνω που θα ζητήσουν τα δίνεις για να έχεις την συσκευή σου τσακ μπαμ αν χαλάσει αλλιος δεν υπάρχει κανένας λόγος να την πάρεις από εδώ από το να την πάρεις από το επισιμο site τους.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει καλό είναι που έρχεται..αλλά οι τιμές?

απο την μια δεν ξέρουμε τι θα γίνει το φθινόπωρο με το παραμυθάκι κι απ την άλλη κάνατε ταρίφα το χιλιάρικο..Και όσο ο καταναλωτής τσιμπάει τόσο ανεβάζετε την τιμή..Μήπως ο καταναλωτής πρέπει να το σκέφτεται λίγο παραπάνω ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...