Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, foul είπε

Μήπως είναι λόγος/αιτία/αφορμή καταγγελίας της σύμβασης αζημίως ?  

Όχι βέβαια, για καθυστέρηση...Είναι λόγος για καταγγελία στη ΡΑΕ όμως. Το ερώτημα είναι, μήπως στο ζητάνε πίσω...; 

(...εν τω μεταξύ η δοτική - και δη με,,,υπογεγραμμένη! - με πέθανε...:-D🤘)

...εν τω μεταξύ....Γιατί ν' αφήσεις το σταθερό με 0,17 (τόσο βγαίνει με συνέπεια) ; Αλήθεια πιστεύεις στα Π.Λ.Α.Φ.Ο.Ν. ...? :-)

(...ακόμα και όοοοταν έρθουνε - για εφαρμογή από Ιούλιο, ΛΕΝΕ - παίζει να είναι στα ίδια με το 17άρι σταθερό ρε συ...Τεσπα ό,τι νομίζεις κάνε, αλλά κοίτα μην μετανιώσεις....)

Επεξ/σία από washcloud
  • Thanks 1
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/5/2022 στις 2:02 ΠΜ, washcloud είπε

και δη με,,,υπογεγραμμένη

γκουγλαρισμένο, μη πέσω πάλι σε κανένα νεολογισμό 😁...
_ Εντάξει καταγγελία στη ΡΑΕ δεν παίζει (αφού θέλω να παραμείνω στο ''λιμάνι'' της ΔΕΗ).
Τι να μου ζητήσουν πίσω ? αυτό που δεν μου έδωσαν (αν και παραδέχονται ότι το δικαιούμαι).
Στην περίπτωσή μου -με κοτβ- μου βγαίνει 0,18 - 0,45 = 0,135 €/Κwh + πάγιο 5,5€/μήνα (μετά τους 3μήνες).
Σε ΚΟΤ δεν ισχύει η έκπτωση συνέπειας. Στο Γ1 θα έρχεται -πρώτα ο θεός- (και δόξα τ
ῷ Κοράκιῳ), 0,77 - 0,045 = 0,032 €/Κwh
με μηδενικό -σχεδόν- πάγιο + την όποια  ρήτρα , φουλ επιδοτούμενη, άντε να φτάσει στα 0,06 €/Κwh (στα μισά δλδ).
Μάλλον θα περιμένω μέχρι 14/6 που λήγει το 3μηνο (και πέφτει κι η ρήτρα αποχώρησης από τα 60€ στα 40€) και να δούμε τι θα έχει προκύψει μέχρι τότε. Αλλά σκέφτομαι, αν βρω χρόνο να περάσω κι από ένα κατάστημα της ΔΕΗ να δω αν μπορώ να ''το παζαρέψω'' (θα  έχει όφελος κι η ΔΕΗ με την μετάβασή μου, ούτως ή άλλως)

Επεξ/σία από foul
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, foul είπε

Στο Γ1 θα έρχεται -πρώτα ο θεός- (και δόξα τῷ Κοράκιῳ), 0,77 - 0,045 = 0,032 €/Κwh

συν ρήτρα αναπροσαρμογής μείον επιδότηση (σε αναμονή για Μάιο , αν και το κόβω να φτάνουμε Ιούνιο και να μην έχουν ακόμα βγάλει την επιδότηση)

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα , πρόσφατα πήγα από Ηρων σε Δεη.
Πλήρωσα κανονικά τον τελευταίο λογαριασμό που είχε εκδοθεί από τον ‘Ηρωνα   την ημέρα της αίτησης μου στη Δεη , παρ όλα αυτά μου ήρθε εν νέου λογαριασμός από τον Ηρωνα για 15 μέρες ακόμα εως να ολοκληρωθεί η σύνδεση στον νέο πάροχο . Το θέμα είναι ότι σε σχεδόν κλειστό σπίτι ήρθε 260 € για περίπου 15 μέρες όπως είπα .

Τι συνέπειες θα έχω εάν δεν τους πληρώσω καθόλου ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Mr.TokiiS είπε

Καλημέρα, 

Σε ποια σελίδα του τοπικ βρίσκεται το excel του korakios; 

Ευχαριστώ

Πάτα στο προτεινόμενο μήνυμα που είναι πάνω πάνω στην σελίδα στο θέμα "Ποιον εναλλακτικό πάροχο αντί ΔΕΗ". Έχει link μέσα.

Επεξ/σία από Koveras
  • Like 1
Δημοσ.

Μια βοήθεια για το τι συμφέρει με τα τωρινά δεδομένα, η κόρη μου νοίκιασε ενα διαμέρισμα και ο ιδιοκτήτης εχει το ρεύμα σε elpedison να μεινει ως εχει η να παω σε ΔΕΗ και ποιό πρόγραμμα προτείνετε. Υπόψιν οτι εισοδηματικά είναι στο επίπεδο του βασικού μισθού και θα εχει και ΚΟΤ

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε

Καλημέρα , πρόσφατα πήγα από Ηρων σε Δεη.
Πλήρωσα κανονικά τον τελευταίο λογαριασμό που είχε εκδοθεί από τον ‘Ηρωνα   την ημέρα της αίτησης μου στη Δεη , παρ όλα αυτά μου ήρθε εν νέου λογαριασμός από τον Ηρωνα για 15 μέρες ακόμα εως να ολοκληρωθεί η σύνδεση στον νέο πάροχο . Το θέμα είναι ότι σε σχεδόν κλειστό σπίτι ήρθε 260 € για περίπου 15 μέρες όπως είπα .

Τι συνέπειες θα έχω εάν δεν τους πληρώσω καθόλου ; 

Καλημερα... Να βγαλει διακοπη του ρευματος ο προηγουμενος παροχος.. Και να μην εχεις ρευμα... Πολυ απλο..

1 λεπτό πριν, JOJONAKIS είπε

Μια βοήθεια για το τι συμφέρει με τα τωρινά δεδομένα, η κόρη μου νοίκιασε ενα διαμέρισμα και ο ιδιοκτήτης εχει το ρεύμα σε elpedison να μεινει ως εχει η να παω σε ΔΕΗ και ποιό πρόγραμμα προτείνετε. Υπόψιν οτι εισοδηματικά είναι στο επίπεδο του βασικού μισθού και θα εχει και ΚΟΤ

Καλυτερα σε ΔΕΗ ειναι δυο  τα προγραμματα....

• Like 1
Δημοσ.

Μια πιστωση που βαζουν και στα enter παλια προγραμματα με τα 0.105 που εχουμε τι ειναι? Μου ηρθε εναντι πριν 3 μερες με 24.40 ευρω πιστωση. Ρητρα δεν εχω πληρωσει ποτε με enter. Bγαινει στο τετραμηνο 0.145 η KW με 2000KW συνολο ολα μεσα εκτος δημος/ερτ.

Screenshot_1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μια πιστωση που βαζουν και στα enter παλια προγραμματα με τα 0.105 που εχουμε τι ειναι? Μου ηρθε εναντι πριν 3 μερες με 24.40 ευρω πιστωση. Ρητρα δεν εχω πληρωσει ποτε με enter. Bγαινει στο τετραμηνο 0.145 η KW με 2000KW συνολο ολα μεσα εκτος δημος/ερτ.

Screenshot_1.png

Το παρατήρησα και εγώ σε εκκαθαριστικό myhome online ( -25 ευρώ) αλλά δεν γράφει κάτι, είναι κενό και από κάτω λέει Αναδρομική Ρήτρα Αναπροσαρμογής..

Επεξ/σία από Kozanitis1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Το παρατήρησα και εγώ σε εκκαθαριστικό myhome online ( -25 ευρώ) αλλά δεν γράφει κάτι, είναι κενό και από κάτω λέει Αναδρομική Ρήτρα Αναπροσαρμογής..

Εμενα λεει αυτο ΤΕΜ Αναδρ. οπως φαινεται πιο πανω στη φωτογραφια. Ρητρα δεν εχω πληρωσει ποτε με το enter. Oπως και να εχει καλοδεχουμενα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, JOJONAKIS είπε

μακρυά , είναι η ακριβότερη εταιρία σε με διαφορά , η ρήτρα σκοτώνει

29 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

λογικά τα 0,02€/kw 1/9/21-31/12/21 για τα σταθερά

ή σε όσους απο άλλο πάροχο , μπήκαν στο Γ1 (παράνομα) και χρέωσαν ρήτρα μέχρι να ενεργοποιηθεί το online

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

λογικά τα 0,02€/kw 1/9/21-31/12/21 για τα σταθερά

ή σε όσους απο άλλο πάροχο , μπήκαν στο Γ1 (παράνομα) και χρέωσαν ρήτρα μέχρι να ενεργοποιηθεί το online

Δε νομίζω πως είναι αυτό.., το home online ενεργοποιήθηκε τέλη Σεπτεμβρίου, αυτός είναι ο 2ο εκκαθαριστικός που λαμβάνω.., στον προηγούμενο εκκαθαριστικό (Ιανουαρίου) είχε ΤΕΜ (μέχρι 31/12/21) ένα ποσό καθώς και κάτι λίγα ρήτρα για τις λίγες μέρες Γ1Ν πριν ενεργοποιηθεί το online..(ΔΕΗ Γ1Ν είχα και πριν, δεν ήρθα από αλλού..)

Αν διαιρέσω το ποσό με τις Kwh βγαίνει περίπου 0.015.., οπότε δε νομίζω να είναι ΤΕΜ..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Αν διαιρέσω το ποσό με τις Kwh βγαίνει περίπου 0.015.., οπότε δε νομίζω να είναι ΤΕΜ..

τότε είναι χρωστούμενη επιστροφή ΤΕΜ απο το Γ1 , δυστυχώς πρέπει να κάτσεις να κάνεις επαλήθευση αν τις βάλανε σωστά τότε

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...