Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα μετά απο πολύ φασαρία με έβαλε στο ebill.

Ενω μέχρι χτες με είχε στο myHomeOnline και σήμερα με γύρισε στο myHomeEnter και έχουν σβήσει και όλο το ιστορικό. Μου έχει επίσης αποτσεκάρει το μηνιαίο λογαριασμό και τις ειδοποιήσεις που είχα βάλει. Το μόνο που αφήσανε ίδιο είναι η πληρωμή με κάρτα.

Επίσης μου ενεργοποίησαν το e self-metering.

Ευτυχώς έχω κρατήσει πριν σε pdf κάθε μερα την σελίδα και το ιστορικό.

Θα πάρω τηλέφωνο να δω τι γίνεται. (μάλλον θα αρχίσουν τα όργανα)

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fasmatikos είπε

Ωραίος! Εμένα ακόμα μου δείχνει διάρκεια  12 μήνες αλλά  ενεργοποίηση 1/12 ....  Έμπλεξα και άντε να ξεμπλεξω....  με βλέπω για καταγγελία στη ραε...

μήπως σε βάλανε στο παλιό enter+ ?!

10 ώρες πριν, nikos33340 είπε

Εγω έχω κοινωνικό τιμολόγιο άρα με το πρόγραμμα που με έβαλαν από λάθος του συστήματος τους θα έχω ακριβότερη τιμή.Τι λες λοιπόν να μείνω;

έκανες ενεργοποίηση online μέσω ebill και σε βάλανε στο enter που δεν παίρνει ΚΟΤ?

Δημοσ.

Παιδιά μου ρθε mail σήμερα για ειδοποίηση να βάλω χειροκίνητη μέτρηση. 

Αξίζει να ασχοληθώ η μπα?

Δημοσ.

@johnnyman έδινες εσύ μέτρηση;

Εγώ δεν έδινα, ενώ πριν λίγο καιρό έλεγε τις τελευταίες μετρήσεις, εδώ και κάποιες μέρες λέει - (παύλα)

Επίσης αυτή την εβδομάδα λέει πως μπορώ να βάλω μέτρηση (αν θέλω)

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, korakios είπε

μήπως σε βάλανε στο παλιό enter+ ?!

έκανες ενεργοποίηση online μέσω ebill και σε βάλανε στο enter που δεν παίρνει ΚΟΤ?

όη... στο myHomeonline με δείχνει με σωστή ημερομηνία ενεργοποίησης (1/12) λάθος ημερομηνία λήξης (30/11/2022 αντί 30/11/2023).....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, apache48 είπε

Να φανταστώ τώρα μπαίνεις ebill και έχουν σβηστεί όλα; Εμένα μόλις σβήστηκαν όλες οι κινήσεις μου και είμαι σαν να μην έχω επιλέξει καν πρόγραμμα ενώ ήταν υπό εξέταση. Το επέλεξα στις 2/12 7και κάτι το πρωί. Αίτηση e-contract 14/11 και έστειλα όλα τα δικαιολογητικά 2 φορές 22/11 και 25/11. Έστειλαν και το μήνυμα για ΔΕΔΔΗΕ στις 1/12 και 2/12 πρωί ζήτησα κωδικό εταίρου, μπήκα ebill και επέλεξα το Online με όλα τα βήματα που χρειαζόταν. Έχω κρατήσει βιντεάκι με τα ιστορικά κτλπ. Τώρα θα τους πάρω τηλέφωνο μόλις γυρίσω σπίτι να δούμε τι ακριβώς κάνανε!!! Σε δουλειά να βρισκόμαστε μου φαίνεται!!!

Μίλησα με μια κοπέλα και μου είπε περιμέντε να σας συνδέσω στο αρμόδιο τμήμα για το θέμα που είχα με το ebill. Συνδέθηκα με το άλλο τμήμα με μια άλλη κοπέλα και της είπα τι έγινε. Μου είπε να περιμένω να επιβεβαιώσει πως αν επιλέξω ξανά το MyHomeOnline (που εξαφανίστηκε ενώ ήταν υπο εξέταση) από το ebill θα ενταχθώ στον τιμοκατάλογο που ίσχυε πριν τις 3/12. Περίμενα λίγο και μετά μου είπε πως το επιβεβαίωσε πως θα είμαι με το παλιό και μου είπε να ξαναυποβάλω στο ebill για MyHomeOnline. Τη ρώτησα αν μπορεί να το εγγυηθεί και είπε ναι από τη στιγμή που κάνατε e-Contract στις 14/11 είστε με το παλιό και πως έχει μεγάλο πρόβλημα το σύστημα αυτή τη στιγμή γιαυτό φαίνονται περίεργα πράγματα σε πολλούς. Μου είπε, σου είπε, του είπε, άντε να δούμε στον πρώτο λογαριασμό. 😆

Επεξ/σία από apache48
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fasmatikos είπε

όη... στο myHomeonline με δείχνει με σωστή ημερομηνία ενεργοποίησης (1/12) λάθος ημερομηνία λήξης (30/11/2022 αντί 30/11/2023).....

παράπονο αν δε σου δώσουν άμεσα σαφή απάντηση

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

@johnnyman έδινες εσύ μέτρηση;

Εγώ δεν έδινα, ενώ πριν λίγο καιρό έλεγε τις τελευταίες μετρήσεις, εδώ και κάποιες μέρες λέει - (παύλα)

Επίσης αυτή την εβδομάδα λέει πως μπορώ να βάλω μέτρηση (αν θέλω)

Δεν έχω ξαναδώσει όχι. Αξίζει τον κόπο?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chris2000 είπε

Σήμερα μετά απο πολύ φασαρία με έβαλε στο ebill.

Ενω μέχρι χτες με είχε στο myHomeOnline και σήμερα με γύρισε στο myHomeEnter και έχουν σβήσει και όλο το ιστορικό. Μου έχει επίσης αποτσεκάρει το μηνιαίο λογαριασμό και τις ειδοποιήσεις που είχα βάλει. Το μόνο που αφήσανε ίδιο είναι η πληρωμή με κάρτα.

Επίσης μου ενεργοποίησαν το e self-metering.

Ευτυχώς έχω κρατήσει πριν σε pdf κάθε μερα την σελίδα και το ιστορικό.

Θα πάρω τηλέφωνο να δω τι γίνεται. (μάλλον θα αρχίσουν τα όργανα)

Μίλησα στο τηλέφωνο. Και αυτοί το βλέπουν αυτό αλλά δεν βλέπουν το προηγούμενο ιστορικό.

Τους έστειλα και ενα εμαιλ και περιμένω είπαν να με πάρουν τηλ.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, korakios είπε

αν δε θες να σου έρχονται οτι να'ναι έναντι

Υποθεση εργασιας για οσους ειμαστε στο transition απο Γ1 προς Online...

Εστω οτι ο μετρητης ειχε τελευταια μετρηση Αυγουστο: 50.000 KWh και τωρα εχει γραψει 55.000 KWH

Περνω μετρηση στο συστημα (ψευδως): 50.500 KWh.. Βγαινει λογαριασμος για την  περιοδο αυτη με Γ1 τιμες για 500 KWh..

Ερχεται ο καταμετρητης μετα απο 2-3 μηνες και βλεπει μετρηση 58.000 KWh..

Με χρεωνει με εκκαθαριστικο για την τιμη απο 50.500 μεχρι 58.000 με τιμη για online..

Παιζει κατι τετοιο ή ειναι μεγαλο το ρισκο? Το οφελος προφανως ειναι να μην φαμε την ρητρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Πώς μπορώ να προσθέσω και το νυχτερινό ρεύμα?

https://www.insomnia.gr/forums/topic/598603-νυχτερινο-τιμολογιο-δεδδηε/page/25/#comments

16 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Συμφέρει..??

κατέβασε το excel της υπογραφής μου και δες απο τις ρυθμιζόμενες το κέρδος στο αντίστοιχο πεδίο , είναι με ποσοστό 20% χρήσης νυχτερινού

(όχι απο τυχών μικρότερη νυχτερινή χρέωση κιλοβατώρας)

για να υπολογίσεις κέρδος στην τιμή κιλοβατώρας κάνεις:

ετήσια κατανάλωση * %ποσοστού χρήσης νυχτερινού * (ημερήσια τιμή μείον νυχτερινή τιμή)

14 λεπτά πριν, fragos είπε

Παιζει κατι τετοιο ή ειναι μεγαλο το ρισκο? Το οφελος προφανως ειναι να μην φαμε την ρητρα

ναι παίζει , αλλά στην περίπτωση που δηλώσεις ψευδή μέτρηση και τύχει και έρθει για καταμέτρηση θα έχεις τρεχάματα

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

αν δε θες να σου έρχονται οτι να'ναι έναντι

Θα το περάσω το βράδυ εάν είναι

Απευθείας από το ebill έτσι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...