Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.ειμαι ακόμα σε ένα πρόγραμμα της elpedison(2 χρόνια τώρα και 3 μήνες) που πραγματικά ήταν κάτι εξαιρετικό. Ήρθε επιστολή που μου έλεγαν ότι εντός 60 ημερών θα μου αλλάξουν πρόγραμμα. Οπότε μπήκα στην αναζήτηση προγράμματος ή και αλλαγή παρόχου. Κατέληξα προς έκπληξη μου να διαπιστώνω ότι το πιο συμφαιρων αυτή την στιγμή είναι το home enter της ΔΕΗ. Κάνω κάτι λάθος και υπάρχει καλύτερο πρόγραμμα που δεν το βλέπω? Η κατανάλωση 4μηνου είναι 2000kw ημέρας και 900νυχτας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Επεξ/σία από armenistis1980
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε αλάνια, να ρωτήσω κάτι από περιέργεια;
Η ρήτρα αναπροσαρμογής πώς ακριβώς υπολογίζεται; Υπάρχει στάνταρ τρόπος υπολογισμού ή χρεώνει ο καθένας όσο του καπνίσει;
Στο φοβερό excelάκι του @korakios πώς υπολογίζεται η τελική τιμή κιλοβατώρας ανά πάροχο;

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά να σας ευχαριστήσω κι εγώ. Λογικά τέλος καλό όλα καλά! Σημερινό update: πήγα στο κατάστημα και με λίγη φασαρια(σχετικά εύκολα) ο υπάλληλος παραδέχτηκε ότι εσφαλλε. (!!!!!!) Προσπάθησε και ο ίδιος μέσω του ebill να κάνει την  αλλαγή από εντερ σε ονλαιν όπου και έφαγε άκυρο πανηγυρικά.  Εκεί λοιπόν επενέβη η προϊσταμένη όπου έκανε συστημικα την μετάβαση (ως δια μαγείας!) στο online και μου εκτυπώσε και το σχετικό email που απέστειλε η ιδια για να μην χρεωθεί η ρήτρα αποχώρησης. Επέμενε πάντως πως από πρόγραμμα σταθερής διάρκειας σε άλλο σταθερής διαρκείας δεν υπάρχει ρήτρα, μόνο αν πας σε αορίστου η άλλο παροχο.

Παράλληλα στο myrae η ΔΕΗ απάντησε ότι μηχανογραφικα εντάσσομαι από σήμερα στο online. Το ίδιο και σε απάντηση στο email που είχα στείλει μόλις χθες!

Η 2η παροχή τελικά που δεν είχε προχωρήσει από το e contract έγινε επί τόπου στο κατάστημα χωρίς καταβολή εγγύησης λόγω της ταλαιπωρίας μου και το μόνο που απομένει είναι να μου απαντήσουν και εγγράφως στο ραε ότι δε θα χρεωθεί η ρήτρα, θα επιστραφεί η εγγύηση στην 1η παροχή κλπ. και φυσικά να έρθουν και οι πρώτοι λογαριασμοί! 

--επίσης ενημέρωση από δικό Τους έγγραφο που μου έδωσε να διαβάσω η διευθύντρια παρατείνεται η τιμή στα σταθερά και το 30ευρο μέχρι 28/02--

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Eatos είπε

Στο φοβερό excelάκι του @korakios πώς υπολογίζεται η τελική τιμή κιλοβατώρας ανά πάροχο;

με μαντικές ικανότητες της χοντρικής και επιδοτήσεων

για χοντρική ΤΕΑ,ΛΠ,αποκλίσεις , τα ονόματα είναι και υπερσύνδεσμοι

36 λεπτά πριν, Eatos είπε

Η ρήτρα αναπροσαρμογής πώς ακριβώς υπολογίζεται; Υπάρχει στάνταρ τρόπος υπολογισμού ή χρεώνει ο καθένας όσο του καπνίσει;

στο excel αν κατέβεις κάτω απο το "αγνοήστε τα παρακάτω" , έχω λινκ για κάθε πρόγραμμα και στη δίπλα στήλη είναι ο τρόπος υπολογισμού και στη δεύτερη αφαιρώ τα όρια , στην τρίτη γίνεται μετατροπή σε €/kw

• Like 1
Δημοσ.

Δειτε λιγο τον λογαριασμο.Εχω αμφιβολιες για το αν καταναλωθηκαν τοσες κιλοβατορες.Επισης υποτιθεται δεν εχει ρητρα το προγραμμα.Επισης για νυχτερινο εχεις παρα πολλες ρυθμιζομενες χρεωσεις.Τελος ειχε και επιδοτηση απο το κρατος 24ευρω.Ειναι της μητερας μου και ποτε δεν εχει κανει τοση καταναλωση1068372996_.png.86065c77dfc4634586d828b57c0ae499.png

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, korakios είπε

με μαντικές ικανότητες της χοντρικής και επιδοτήσεων

για χοντρική ΤΕΑ,ΛΠ,αποκλίσεις , τα ονόματα είναι και υπερσύνδεσμοι

στο excel αν κατέβεις κάτω απο το "αγνοήστε τα παρακάτω" , έχω λινκ για κάθε πρόγραμμα και στη δίπλα στήλη είναι ο τρόπος υπολογισμού και στη δεύτερη αφαιρώ τα όρια , στην τρίτη γίνεται μετατροπή σε €/kw

Τώρα το είδα αυτό, είσαι μεγάλος! Γύρνα το σε web app να κλείσεις το allazorevma 😜

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Εχω αμφιβολιες για το αν καταναλωθηκαν τοσες κιλοβατορες.

ΔΕΔΔΗΕ απευθύνεσαι και τσεκάρεις ο ίδιος το μετρητή

14 λεπτά πριν, giannis22k είπε

.Επισης υποτιθεται δεν εχει ρητρα το προγραμμα

οι μισές είναι απο Γ1 , αν άργησαν να σας βάλουν ή ήρθε απο άλλο πάροχο και υπογράψατε online ηλεκτρονικά ,καταγγελία μέσω ΡΑΕ

16 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Επισης για νυχτερινο εχεις παρα πολλες ρυθμιζομενες χρεωσεις.

οι νυχτερινές είναι υπερβολικά μεγάλες , γιαυτο και ανεβαίνουν οι ΥΚΩ .

αν είναι λάθος , ξανά απευθύνεσαι στο ΔΕΔΔΗΕ

4 λεπτά πριν, Eatos είπε

Τώρα το είδα αυτό, είσαι μεγάλος! Γύρνα το σε web app να κλείσεις το allazorevma 😜

το σκέφτηκα , αλλά ψωμί έχει απο διαφημίσεις και σπόνσορες και δε θέλω

άσε που θα πρέπει να μπλέξω με κάθε "επαγγελματία" και εκεί πραγματικά είναι ψυχοφθόρο

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

ΔΕΔΔΗΕ απευθύνεσαι και τσεκάρεις ο ίδιος το μετρητή

οι μισές είναι απο Γ1 , αν άργησαν να σας βάλουν ή ήρθε απο άλλο πάροχο και υπογράψατε online ηλεκτρονικά ,καταγγελία μέσω ΡΑΕ

οι νυχτερινές είναι υπερβολικά μεγάλες , γιαυτο και ανεβαίνουν οι ΥΚΩ .

αν είναι λάθος , ξανά απευθύνεσαι στο ΔΕΔΔΗΕ

Ηρθε απο αλλον παροχο παντως.Θα το κοιταξω να δω τι γινεται.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NobodyRankXV είπε

Τελικά θα έπρεπε ή όχι να υπάρχουν ρήτρα στον λογαριασμό ;

φυσιολογικό για το μέσο καταναλωτή μιας και είχες Γ1 22/1- 26/11

νόμιμο όχι αφού η ρήτρα έπρεπε να ξεκινήσει 60 μέρες μετά την ειδοποίηση αλλαγής γενικών όρων οτι θα εφαρμοστεί ρήτρα στο Γ1

Δημοσ.

Μου ήρθε και εμένα σήμερα εκαθαριστικος τώρα αυτόν κοιτούσα,  61 ημερών,  Η 914 και Ν 994. Οι δικές μου ΥΚΩ είναι μονο 7,97 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Ηρθε απο αλλον παροχο παντως

αν δεν υπέγραψε επιτόπου Γ1 και κάνατε μετά ενεργοποίηση του online , τότε καταγγελία άμεσα ΡΑΕ

o yiankap έχει γράψει ένα πολύ ωραίο κείμενο , προσάρμοσέ το
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58981634

1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

Μου ήρθε και εμένα σήμερα εκαθαριστικος τώρα αυτόν κοιτούσα,  61 ημερών,  Η 914 και Ν 994. Οι δικές μου ΥΚΩ είναι μονο 7,97 

πλήρωσες αρκετά στα έναντι μάλλον

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, korakios είπε

αν δεν υπέγραψε επιτόπου Γ1 και κάνατε μετά ενεργοποίηση του online , τότε καταγγελία άμεσα ΡΑΕ

Επειδη εγω ειχα κανει την αιτηση εκανα απλα την αιτηση online και τιποτα παραπανω 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, korakios είπε

πλήρωσες αρκετά στα έναντι μάλλον

Δεν είχα έναντι. 

Μόλις κοίταξα 3 διαδοχικούς λογαριασμούς από συγγενικά μου, δεν του έχει πουθενά υκω, επίσης σε έναν άλλο μόνο ένας. Ότι ναναι μου φενεται βάζουν. Ή υπάρχει κάποια οδηγία και δεν την ξέρουμε.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Δεν είχα έναντι. 

Μόλις κοίταξα 3 διαδοχικούς λογαριασμούς από συγγενικά μου, δεν του έχει πουθενά υκω, επίσης σε έναν άλλο μόνο ένας. Ότι ναναι μου φενεται βάζουν. Ή υπάρχει κάποια οδηγία και δεν την ξέρουμε.

μήπως είναι ΚΟΤ ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...