dreamercon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 24 λεπτά πριν, celtic είπε Καλο το παραδειγμα φιλε μου, παρολο που ψαχνω στο διαδικτυο δεν μπορω να βρω μια πηγη που να αναφερει αν ισχυει αυτο που λεω.... Αν παραμενει δλδ Η/Μ ακτινοβολια απο ισχυρο πεδιο στα αντικειμενα.... Αφού το ίδιο το φως αποτελεί Η/Μ ακτινοβολία με μήκος κύματος μεταξύ 400 και 700 nm, και όταν σβήσει η πηγή του φωτός παύει και η υπαρξη της ακτινοβολίας. Το ίδιο και με τα ραδιοκύματα, τα μικροκύματα, τις υπέρυθρες, τις ακτίνες Χ... όλα αυτά είναι Η/Μ ακτινοβολία με διαφορετικό μήκος κύματος... και σε όλες τις περιπτώσεις, όταν σβήσει η πηγή παύει και η ακτινοβολία. Κάποια πράγματα είναι προφανή ή στοιχειώδη. 1
DrLo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, celtic είπε O οποιος ειναι; Η ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια δεν απορροφαται απο μη ζωντανους ιστους και δεν μεταδιδεται απο την αφη;; Τι εννοείς "απορροφάται" ; Αν το έχεις στο μυαλό σου σαν μικρόβιο, όχι. Δε "κολλάει" σαν ψωρα δλδ. Κάποια (καμία σχέση με τον υποσταθμός) Η/Μ ακτινοβολία μπορεί να θερμάνει ένα σώμα. Το ραντάρ του MiG-25 μπορούσε να λιώσει μια σοκολάτα πχ, αλλά το ίδιο μπορεί και η σομπα αλογόνου (άλλωστε και το φως ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι). Άρα το ερώτημα σου έχει τόση βάση όσο το να ρωτάς αν επειδή κάθεσαι μπροστά σε μια σόμπα ή σε ένα προβολέα ή ξερωγω στη λιακαδα θα έχεις "απορροφήσει" φως και όταν θα πας σπίτι θα "κολλησεις" φως το παιδί σου ή αν πάρεις μια τυρόπιτα που την έχουμε κάτω από μια λάμπα για να την κρατά ζέστη αν το χαρτί της θα έχει "κολλήσει" Η/Μ ακτινοβολία. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από DrLo
NT1G Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, celtic είπε O οποιος ειναι; Η ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια δεν απορροφαται απο μη ζωντανους ιστους και δεν μεταδιδεται απο την αφη;; Το φως του ήλιου απορροφάται από μη ζωντανούς ιστούς και μεταδίδεται με την αφή; 🤔
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 34 λεπτά πριν, odys03 είπε Δεν υπάρχει κίνδυνος για άψυχα αντικείμενα. η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δεν είναι ραδιενέργεια να παραμένει σε ένα υλικό. Πρόβλημα θα ήταν να ζούσες σταθερά πολύ κοντά σε ένα μετασχηματιστή και σε γραμμές υψηλής τάσης, αυτό απαγορεύεται, υπάρχουν σαφείς κανονισμοί. Ένα πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει είναι τα λάδια των μετασχηματιστών, αν υπάρχουν διαρροές, παλιότερα χρησιμοποιούσαν κλοφέν ένα καρκινογόνο λάδι για ψύξη, δεν ξέρω τώρα αν έχει καταργηθεί. Σχετικά με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από πομπούς, εκεί τα πράγματα είναι ασαφή, να δώσω μερικές πληροφορίες στους φίλους που διαβάζουν, μιλούσα πριν χρόνια με καθηγητή από ρώσικο πανεπιστήμιο, και μου είπε να αποφεύγουμε να είμαστε κοντά σε πομπούς και κεραίες εκπομπής, σε πειράματα που έκαναν με πειραματόζωα υπήρχε πολύ μεγάλη αλοίωση του DNA των κυττάρων των πειραματόζωων, με εμφανέστατα σημάδια και στον πιο άσχετα με επιστήμες, έπεφτε το τρίχωμα ψοφούσαν γρήγορα, λευχαιμίες καρκίνους κλπ. Χαρακτηριστικά μου είχε πει να μην εμπιστεύομαστε καμία μελέτη και οδηγία γιατί οι εταιρίες χρηματοδοτούν οργανισμούς, και ινστιτούτα πιστοποιήσεων και κανονισμών. Αυτά που γράφουμε είναι ασαφή γιατί άλλο πομπός 2000 watt ραδιοφωνικού σταθμού και άλλο πομπός 20 watt σε Ghz κινητής, αλλά το καλύτερο είναι όσο πιο μακρυά και αγαπημένοι πάρα να είσαι 24 ώρες κάτω από τέτοιες εκπομπές. Ίσως και το μόνο σωστό σχόλιο που διάβασα. Εμ και εσύ, γράφεις την λέξη ακτινοβολία στο insomnia, λογικό να γίνει πανικός. Κάθε φορά τα ίδια. Πάντως όχι, δεν "ποτίζουν" ακτινοβολία. και γενικά τα άψυχα αντικείμενα δεν έχουν θέμα. Αυτό που μπορεί να "ποτίσει" (και πάλι όχι με αυτή την έννοια) είναι η ραδιενέργεια , αλλά εκεί είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα και αλλάζουμε τελείως θέμα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Lacepo είπε Αν θλιβεζε να πας στον ψυχιατρο να σου γραψει φαρμακα, ο ανθρωπος και λαθε ανθρωπος δεν ξερει για αυτο ρωταει για να μαθει και οχι να διαβαζει τις εξυπναδες σου εσενα και καθε εσενα. Κανε μας την χάρη που θα μου πεις τι θα κάνω ψευτομαγκα ψυχιατρε του πληκτρολογιου. Εσύ να πας στον ψυχίατρο, αντε με τον κάθε ψεκασμενο που φοβάται με τα πάντα και μετά ξεσπάει για κεραίες για συνωμοσιες και ένα σωρό άλλα. 3 ώρες πριν, celtic είπε Ακτινογραφιες εχω κανει... Αξονικη επισης... Αλλα εν προκειμενω δεν κραταει κατι απο ακτινοβολια τοσο καιρο κοντα στον υποσταθμο;; Φιλε ειμαι αδαης.... Μπορεις να μου εξηγησεις για πιο λογο δεν εχουν ακτινοβολια τα αντικειμενα ακομα και διπλα απο τον υποσταθμο τοσο καιρο δεδομενου του ισχυρου ηλεκτρομαγνητικου πεδιου; Δεν υπάρχει τίποτα που να φοβάσαι, τα αντικείμενα εκπέμπουν θερμοτητα με ακτινοβολια, δεν απορροφούν τίποτα από το ρεύμα και το ηλεκτρικό πεδίο το οποίο θα το εκπέμψουν μετά σε εσένα και σε κανέναν, ρεύμα περνάει από όλες τις συσκευές μέσα στο σπίτι σου δίπλα σου και παντού, μετασχηματιστες έχουν πολλές συσκευές μέσα στο σπίτι σου, μετασχηματιστη έχει και ο υποσταθμος απλα εκει είναι ένας τεράστιος μετασχηματιστης. 1
smpt Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Το μόνο πρόβλημα που μπορεί αν έχεις είναι να χάσεις τα δεδομένα που μπορεί να έχεις αποθηκεύσει σε δίσκους και έχεις αφήσει στην αποθήκη. Θα έλεγα και για tape cartridges αλλά μάλλον το παρατραβάω ...
DrLo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, celtic είπε Καλο το παραδειγμα φιλε μου, παρολο που ψαχνω στο διαδικτυο δεν μπορω να βρω μια πηγη που να αναφερει αν ισχυει αυτο που λεω.... Αν παραμενει δλδ Η/Μ ακτινοβολια απο ισχυρο πεδιο στα αντικειμενα.... Κοίτα, Στο διαδίκτυο δεν υπάρχει (υποθέτω) κάποια πηγή που να αναφέρει αν το γιαούρτι έχει μαζέψει μνήμη από την αγελάδα που την αρμέγουν και όποιος τρωει γιαούρτι νιώθει κάποιον να του τραβάει τα βυζιά. Αυτό τι σου λέει; Ακριβώς το ίδιο θα πρέπει να σου λέει και το άλλο με το "πότισμα" Η/Μ ακτινοβολίας.
NiKoSmile Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, NT1G είπε Το φως του ήλιου απορροφάται από μη ζωντανούς ιστούς και μεταδίδεται με την αφή; 🤔 100% ΝΑΙ απορροφάται και από τα φυτά (φωτοσύνθεση) και από τον άνθρωπο (μαύρισμα) 1 1
NT1G Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε 100% ΝΑΙ απορροφάται και από τα φυτά (φωτοσύνθεση) και από τον άνθρωπο (μαύρισμα) μη-ζωντανοί οργανισμοί τα φυτά και οι άνθρωποι; 🤔 πόσιμπολ.
NiKoSmile Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, NT1G είπε μη-ζωντανοί οργανισμοί τα φυτά και οι άνθρωποι; 🤔 πόσιμπολ. Για πλάκα το έγραψα! Πάντως απορροφάται και από δίπολα μόρια όπως το νερό!
giorgoskouro Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, Lacepo είπε Αν θλιβεζε να πας στον ψυχιατρο να σου γραψει φαρμακα, ο ανθρωπος και λαθε ανθρωπος δεν ξερει για αυτο ρωταει για να μαθει και οχι να διαβαζει τις εξυπναδες σου εσενα και καθε εσενα. Θλίβεσαι και όχι θλιβεζε. Να πας σε νευρολόγο και να κοιτάξεις την κατάσταση των νεύρων σου. Το πιο άκυρο post εδώ είναι το δικό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις