Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκρίθηκε και εμένα. Το μονο που με προβληματίζει είναι ότι στο mail που έλαβα αναφέρει ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής της μηνιαίας δόσης την 1/11/20. Πως γίνεται αυτό, αφού η ημερομηνία έχει περάσει και αυτή η δόση έχει πληρωθεί κανονικά;

• Like 2
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Arwindan είπε

Εγκρίθηκε και εμένα. Το μονο που με προβληματίζει είναι ότι στο mail που έλαβα αναφέρει ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής της μηνιαίας δόσης την 1/11/20. Πως γίνεται αυτό, αφού η ημερομηνία έχει περάσει και αυτή η δόση έχει πληρωθεί κανονικά;

Θέσε το ως ερώτημα στην πλατφόρμα του προγράμματος ή πάρε τηλ.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Arwindan είπε

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ!!! Θα στείλω μύνημα!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις πήρα στο helpdesk της Πειραιώς. Ο τηλεφωνητής μου είπε την ερώτηση μου πριν καλά καλά την κάνω. Μου είπε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μου πει το οτιδήποτε. Να είμαστε σε αναμονή και να παρακολουθούμε τους λογαριασμούς πότε θα πιστωθούν τα χρήματα.

Οπότε όποιος πάρει πρώτος παραδάκι ενημερώνει για να έχουμε μια ιδέα.

Επεξ/σία από yiankap
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiankap είπε

Μόλις πήρα στο helpdesk της Πειραιώς. Ο τηλεφωνητής μου είπε την ερώτηση μου πριν καλά καλά την κάνω. Μου είπε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μου πει το οτιδήποτε. Να είμαστε σε αναμονή και να παρακολουθούμε τους λογαριασμούς πότε θα πιστωθούν τα χρήματα.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Εγώ καλού κακού θα στείλω ένα μήνυμα πάντως. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arwindan είπε

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Εγώ καλού κακού θα στείλω ένα μήνυμα πάντως. 

Θα πάρω και αύριο στον υπάλληλο που μου έβγαλε το δάνειο που έχω μια κάπως πιο προσωπική σχέση από το απρόσωπο του HelpDesk.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, yiankap είπε

Θα πάρω και αύριο στον υπάλληλο που μου έβγαλε το δάνειο που έχω μια κάπως πιο προσωπική σχέση από το απρόσωπο του HelpDesk.

Ενημέρωσέ μας για την απάντησή του 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, nikosraptisgr είπε

Εμένα γράφει  στην κατάσταση προόδου αίτησης: Παρακολούθηση Επιδότησης

τι σημαίνει

Έχεις πάρει έγκριση από δημόσιο και τράπεζα?

4 λεπτά πριν, smoothjimmy27 είπε

Το ίδιο γράφει και σε εμένα. Μπες μέσα στην αίτηση να δεις για να κατεβάσεις τα pdf

Δεν είναι όλοι στο στάδιο των pdf...Αίτηση φίλης είναι στο στάδιο παρακολούθησης με έγκριση μόνο από δημόσιο προς το παρόν...δεν έχουν φανεί ακόμη τα ποσοστά(συνεπώς δεν υπάρχει ούτε pdf για download).

Επεξ/σία από Delavia
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, smoothjimmy27 είπε

Όποτε λιγάκι υπομονή και όλα θα πάνε καλα!!

Ε ναι...Αργά και βασανιστικά τελικά θα επιδοτηθούν όσοι κρίνονται δικαιούχοι 😁

Όσον αφορά εσάς που η καταληκτική σας παρήλθε ίσως (υποψιάζομαι)να πάρετε το ποσοστό της δόσης που παρήλθε ετεροχρονισμένα.Δηλαδή να μπουν στον λογαριασμό έναντι επόμενων δόσεων(κάπως σαν "επιστροφή").

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Delavia είπε

Έχεις πάρει έγκριση από δημόσιο και τράπεζα?

Δεν είναι όλοι στο στάδιο των pdf...Αίτηση φίλης είναι στο στάδιο παρακολούθησης με έγκριση μόνο από δημόσιο προς το παρόν...δεν έχουν φανεί ακόμη τα ποσοστά(συνεπώς δεν υπάρχει ούτε pdf για download).

Το ίδιο γράφει και σε εμένα έγκριση μόνο από το Δημόσιο θα πρέπει να κάνω κάτι σε αυτό το στάδιο από μέρους μου για την έκδοση επιδότησης από πιστωτή

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μου ήρθε και εμένα το μήνυμα με την καταληκτική ημερομηνία καταβολής της δόσης. Γνωρίζετε αν εμείς καταθέτουμε κανονικά όλη τη δόση και μετά μας πιστώνεται στο λογαριασμό μας το ποσοστό που δικαιούμαστε? Ή καταθέτουμε μόνο το ποσοστό που οφείλουμε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...