Arwindan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Εγκρίθηκε και εμένα. Το μονο που με προβληματίζει είναι ότι στο mail που έλαβα αναφέρει ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής της μηνιαίας δόσης την 1/11/20. Πως γίνεται αυτό, αφού η ημερομηνία έχει περάσει και αυτή η δόση έχει πληρωθεί κανονικά; 2
tsirvoul Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 ήρθε και mail για το δεύτερό δάνειο, οπότε όλα εντάξει!! εύχομαι ευτυχή κατάληξη για όλους !!!
Delavia Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, Arwindan είπε Εγκρίθηκε και εμένα. Το μονο που με προβληματίζει είναι ότι στο mail που έλαβα αναφέρει ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής της μηνιαίας δόσης την 1/11/20. Πως γίνεται αυτό, αφού η ημερομηνία έχει περάσει και αυτή η δόση έχει πληρωθεί κανονικά; Θέσε το ως ερώτημα στην πλατφόρμα του προγράμματος ή πάρε τηλ. 1
yiankap Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, Arwindan είπε Εγκρίθηκε και εμένα. Το μονο που με προβληματίζει είναι ότι στο mail που έλαβα αναφέρει ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής της μηνιαίας δόσης την 1/11/20. Πως γίνεται αυτό, αφού η ημερομηνία έχει περάσει και αυτή η δόση έχει πληρωθεί κανονικά; Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ!!! Θα στείλω μύνημα! 3
yiankap Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις πήρα στο helpdesk της Πειραιώς. Ο τηλεφωνητής μου είπε την ερώτηση μου πριν καλά καλά την κάνω. Μου είπε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μου πει το οτιδήποτε. Να είμαστε σε αναμονή και να παρακολουθούμε τους λογαριασμούς πότε θα πιστωθούν τα χρήματα. Οπότε όποιος πάρει πρώτος παραδάκι ενημερώνει για να έχουμε μια ιδέα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από yiankap 1 2
Arwindan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, yiankap είπε Μόλις πήρα στο helpdesk της Πειραιώς. Ο τηλεφωνητής μου είπε την ερώτηση μου πριν καλά καλά την κάνω. Μου είπε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μου πει το οτιδήποτε. Να είμαστε σε αναμονή και να παρακολουθούμε τους λογαριασμούς πότε θα πιστωθούν τα χρήματα. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Εγώ καλού κακού θα στείλω ένα μήνυμα πάντως.
yiankap Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Arwindan είπε Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Εγώ καλού κακού θα στείλω ένα μήνυμα πάντως. Θα πάρω και αύριο στον υπάλληλο που μου έβγαλε το δάνειο που έχω μια κάπως πιο προσωπική σχέση από το απρόσωπο του HelpDesk. 1
Arwindan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, yiankap είπε Θα πάρω και αύριο στον υπάλληλο που μου έβγαλε το δάνειο που έχω μια κάπως πιο προσωπική σχέση από το απρόσωπο του HelpDesk. Ενημέρωσέ μας για την απάντησή του 😛
Antoniouk Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Σε καλή μεριά παιδιά! Και εμένα μου εμφάνισε τα pdf ήρθαν και τα σχετικά mail. 2
nikosraptisgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Εμένα γράφει στην κατάσταση προόδου αίτησης: Παρακολούθηση Επιδότησης τι σημαίνει
Delavia Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, nikosraptisgr είπε Εμένα γράφει στην κατάσταση προόδου αίτησης: Παρακολούθηση Επιδότησης τι σημαίνει Έχεις πάρει έγκριση από δημόσιο και τράπεζα? 4 λεπτά πριν, smoothjimmy27 είπε Το ίδιο γράφει και σε εμένα. Μπες μέσα στην αίτηση να δεις για να κατεβάσεις τα pdf Δεν είναι όλοι στο στάδιο των pdf...Αίτηση φίλης είναι στο στάδιο παρακολούθησης με έγκριση μόνο από δημόσιο προς το παρόν...δεν έχουν φανεί ακόμη τα ποσοστά(συνεπώς δεν υπάρχει ούτε pdf για download). Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από Delavia 1
Delavia Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, smoothjimmy27 είπε Όποτε λιγάκι υπομονή και όλα θα πάνε καλα!! Ε ναι...Αργά και βασανιστικά τελικά θα επιδοτηθούν όσοι κρίνονται δικαιούχοι 😁 Όσον αφορά εσάς που η καταληκτική σας παρήλθε ίσως (υποψιάζομαι)να πάρετε το ποσοστό της δόσης που παρήλθε ετεροχρονισμένα.Δηλαδή να μπουν στον λογαριασμό έναντι επόμενων δόσεων(κάπως σαν "επιστροφή"). 2
nikosraptisgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Delavia είπε Έχεις πάρει έγκριση από δημόσιο και τράπεζα? Δεν είναι όλοι στο στάδιο των pdf...Αίτηση φίλης είναι στο στάδιο παρακολούθησης με έγκριση μόνο από δημόσιο προς το παρόν...δεν έχουν φανεί ακόμη τα ποσοστά(συνεπώς δεν υπάρχει ούτε pdf για download). Το ίδιο γράφει και σε εμένα έγκριση μόνο από το Δημόσιο θα πρέπει να κάνω κάτι σε αυτό το στάδιο από μέρους μου για την έκδοση επιδότησης από πιστωτή
kavouras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Μου ήρθε και εμένα το μήνυμα με την καταληκτική ημερομηνία καταβολής της δόσης. Γνωρίζετε αν εμείς καταθέτουμε κανονικά όλη τη δόση και μετά μας πιστώνεται στο λογαριασμό μας το ποσοστό που δικαιούμαστε? Ή καταθέτουμε μόνο το ποσοστό που οφείλουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα