Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Φανούλα είπε

Παιδια μια ερωτηση, υπαρχει καποιος γενικα που εχει παραλαβει απο Κωτσοβολο κονσολα ps5? Γιατι απ οτι φαινεται μας δουλευουν ομαδικα. Εχω προπαραγγελια 21/9 και μου ειπαν οτι δεν ειμαι στο δευτερο κυμα επειδη εξυπηρετουν ακομα ατομα απο 17/9 ειναι δυνατον?

Εγω εχω παραλαβει οπως εχω ξαναπεί και πιο πίσω κανονικα με αντικαταβολή digital με προπαραγγελια 17/9  14.35.....

Day one παρόλο που είμαι κ επαρχία Πρεβεζα

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, mitsos-5 είπε

μολις εριξα μια παραγγελια τον ασυρματο φορτιστη για τα χειριστηρια στο πλαισιο και λεει παραδοση μεσα γεναρη. 

Εγώ είχα ρίξει  28/11 στο e-shop, τότε έλεγε αν θυμάμαι καλά 10 Ιανουαρίου μετά δεν έλεγε τίποτα και τώρα δεν μπορείς καν να παραγγείλεις. Οπότε πιστεύω ότι τα μέσα Γενάρη ίσως έχουν μια λογική. 

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Φανούλα είπε

Παιδια μια ερωτηση, υπαρχει καποιος γενικα που εχει παραλαβει απο Κωτσοβολο κονσολα ps5? Γιατι απ οτι φαινεται μας δουλευουν ομαδικα. Εχω προπαραγγελια 21/9 και μου ειπαν οτι δεν ειμαι στο δευτερο κυμα επειδη εξυπηρετουν ακομα ατομα απο 17/9 ειναι δυνατον?

Στο 2ο κύμα κάλυψαν μέχρι και 21/9. Προφανώς όχι όλους εφόσον δεν παρέλαβες κι εσύ. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν εχω κανει ουτε pre order, ουτε τίποτα, απλα διαβαζω το topic από περιεργεια. Εγω σχεδιαζω να το πάρω καλοκαιρι που λογικα θα υπαρχει διαθεσιμότητα αλλα ετσι οπως τα βλέπω τα πραγματα.. Μα καλα η Sony τι κανει? Το ξερω οτι υπάρχουν ορια στη ποσοτητα που μπορει να παραγει ένα εργοστάσιο αλλα δεν ειχαν υπολογισει και οι ιδιοι ολη αυτη τη ζητηση? Μου φαίνεται δυσκολο να πιστεψω οτι για ολη αυτη την ελλειψη ευθυνονται οι scalpers. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GeorgeHiken είπε

Στο 2ο κύμα κάλυψαν μέχρι και 21/9. Προφανώς όχι όλους εφόσον δεν παρέλαβες κι εσύ. 

18/9 ούτε ενημέρωση.... Άσχετη

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SolidSnake12 είπε

Δεν εχω κανει ουτε pre order, ουτε τίποτα, απλα διαβαζω το topic από περιεργεια. Εγω σχεδιαζω να το πάρω καλοκαιρι που λογικα θα υπαρχει διαθεσιμότητα αλλα ετσι οπως τα βλέπω τα πραγματα.. Μα καλα η Sony τι κανει? Το ξερω οτι υπάρχουν ορια στη ποσοτητα που μπορει να παραγει ένα εργοστάσιο αλλα δεν ειχαν υπολογισει και οι ιδιοι ολη αυτη τη ζητηση? Μου φαίνεται δυσκολο να πιστεψω οτι για ολη αυτη την ελλειψη ευθυνονται οι scalpers. 

To μετανιωσε μαλλον για την τιμη που τα εβαλε και λεει δωσε ενα στοπ να φυγουν τα ps4, ps4pro μαλλον και μετα δωστου φουλ παραγωγη.

2 ώρες πριν, Segakias είπε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kundi είπε

Πόσα ps5 Έχουν πωληθεί σύνολο Στην Ελλάδα γνωρίζουμε ;

Πρέπει να είναι περίπου 1000 από Πλαίσιο, 800 από Γερμανό, 5 από Κωτσόβολο και 3 από Public σύμφωνα με το θέμα εδώ. 😄😄😄

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Teras1 είπε

Πρέπει να είναι περίπου 1000 από Πλαίσιο, 800 από Γερμανό, 5 από Κωτσόβολο και 3 από Public σύμφωνα με το θέμα εδώ. 😄😄😄

Και πολλά λες. 5-6 disc και κανα 2 digital πρεπει να φέρανε. Α¡ και 1 για τον Κοκλώνη

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kundi είπε

Πόσα ps5 Έχουν πωληθεί σύνολο Στην Ελλάδα γνωρίζουμε ;

Μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση είναι πόσες προπαραγγελίες έχουν γίνει, οπότε τίθεται το ερώτημα αν ο Κωτσόβολος έχει προλάβει να ξεπεράσει το 50% του πληθυσμού της χώρας ή απέτυχε οριακά το επιχειρηματικό του πλάνο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

To μετανιωσε μαλλον για την τιμη που τα εβαλε και λεει δωσε ενα στοπ να φυγουν τα ps4, ps4pro μαλλον και μετα δωστου φουλ παραγωγη.

Aυτο που λες δεν νομιζω να ισχυει γιατι δεν εχει μονοπωλιο, και μη βλεπεις μονο την Ελλαδα που θεωρουμε ιερο το ps σε αλλες χωρες παιζει πολυ περισσοτερο το xbox. Ξερω ατομα που το γυρισαν στο xbox γιατι δεν μπορουσαν να περιμενουν.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Eykleidis είπε

Και πολλά λες. 5-6 disc και κανα 2 digital πρεπει να φέρανε. Α¡ και 1 για τον Κοκλώνη

Ουχί αγαπητέ μου, δύο για τον Κοκλώνη.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Φανούλα είπε

Εγώ παρέλαβα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...