Τέρης Α. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Τι έχει παιχτεί με τις πρόσφατα ολοκληρωμένες αγγελίες και δεν σαφήνει να τις δεις; Κωδικός σφάλματος CL-ADVERT/4 Το παρατήρησα κι εγώ προχθές.
Kostasspil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Τι γράφω κι εδώ μήπως είναι κάποιο bug. Έχετε παρατηρήσει κανένας ότι σε night mode από κινητό τα χρώματα στα reactions βγαίνουν negative?
corsair04 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Οι μορφοποιήσεις στις αγγελίες δε δουλεύουν χρώμα, μέγεθος κειμένου ....
M A T R I X Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, corsair04 είπε Οι μορφοποιήσεις στις αγγελίες δε δουλεύουν χρώμα, μέγεθος κειμένου .... δουλεύουν σε light mode 👾
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω αιτηθεί διαγραφή λογαριασμού από τις 25 Δεκεμβρίου,και ενημερώθηκα πως "για λογους ασφαλείας" η διαδικασία δύναται να διαρκέσει 3-5 εβδομάδες. Γνωρίζει κανείς (εάν παλιότερα είχε κάποια παρόμοια αίτηση) το ακριβές διάστημα και τη διάρκεια του "ελέγχου", καθότι στους όρους χρήσης του φόρουμ δεν αναφέρεται τίποτε σχετικά (κάτι το οποίο θα προωθείτο εσωτερικά σαν αίτημα,όπως μου ανέφεραν); Ευχαριστώ και Καλή Χρονιά σε όλους! Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από ccchristopoulosccc
Hal9000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 On 13/1/2022 at 7:44 ΜΜ, ccchristopoulosccc said: Καλησπέρα, Έχω αιτηθεί διαγραφή λογαριασμού από τις 25 Δεκεμβρίου,και ενημερώθηκα πως "για λογους ασφαλείας" η διαδικασία δύναται να διαρκέσει 3-5 εβδομάδες. Γνωρίζει κανείς (εάν παλιότερα είχε κάποια παρόμοια αίτηση) το ακριβές διάστημα και τη διάρκεια του "ελέγχου", καθότι στους όρους χρήσης του φόρουμ δεν αναφέρεται τίποτε σχετικά (κάτι το οποίο θα προωθείτο εσωτερικά σαν αίτημα,όπως μου ανέφεραν); Ευχαριστώ και Καλή Χρονιά σε όλους! Ναι, ίδιο διάστημα αναμονής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις