Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα ότι δεν υπάρχει θέμα. Το ποσό όμως είναι λίγο μεγαλουτσικο οπότε θέλει προσοχή.

Αλλά και κανένας να μη σε ενοχλήσει, αν είσαι πχ άνεργος η με χαμηλό εισόδημα και πας να χρησιμοποιήσεις αυτά τα χρήματα για να αγοράσεις ένα σπίτι η αυτοκίνητο, τότε σίγουρα θα έχεις θέμα. Θα σε ρωτήσουν που τα βρήκες. Εκεί τι θα πεις; Πούλησε ο πατέρας μου ένα σπίτι και μου τα έδωσε;

• Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, dr_oid είπε

Που στηρίζεις αυτό που λές, αν επιτρέπεται;

Αν τα χρήματα δοθούν στο χέρι ΠΟΥ ξέρει το κράτος αν τα πήρε ο πατέρας η ο υιός !!!!!!

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αν τα χρήματα δοθούν στο χέρι ΠΟΥ ξέρει το κράτος αν τα πήρε ο πατέρας η ο υιός !!!!!!

Και ο γιος που δεν φαίνεται  ότι τα πήρε πως θα τα μεταχειριστεί;Πως θα δικαιολογήσει μια μεγάλη αγορά/κατάθεση? Θα τα χωσει στο στρώμα; 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και ο γιος που δεν φαίνεται  ότι τα πήρε πως θα τα μεταχειριστεί;Πως θα δικαιολογήσει μια μεγάλη αγορά/κατάθεση? Θα τα χωσει στο στρώμα; 

Μπορει και σε θυριδα, δεν τα ελεγχουν νομιζω (ακομα).

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για 70.000€, μιλάμε.

Θα τα φάει, εδώ και εκεί.

ΥΓ. Αν θέλει να κάνει αφορά που ΔΕΝ μπορεί να την δικαιολογήσει από το εισόδημα του, ας πληρώσει και 10% φόρο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, efib είπε

Μπορει και σε θυριδα, δεν τα ελεγχουν νομιζω (ακομα).

Και στον κήπο τα χωνεις.

Το θεμα είναι να τα κυκλοφορήσεις  νόμιμα,πλυντήριο φάση.

Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Για 70.000€, μιλάμε.

Θα τα φάει, εδώ και εκεί.

ΥΓ. Αν θέλει να κάνει αφορά που ΔΕΝ μπορεί να την δικαιολογήσει από το εισόδημα του, ας πληρώσει και 10% φόρο.

Ελα βρε!!!Πασατέμπος!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την ειπα για θεμα ασφαλειας των χρηματων την θυριδα.

Θα πληρωνει παντου με μετρητα, δεν ειναι δυσκολο αλλα γιατι δεν του το μεταβιβαζει για να μην εχει τετοια θεματα.

Τα 70κ τρωγονται σε μερικα χρονια, δυστυχως.

Επεξ/σία από efib
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και στον κήπο τα χωνεις.

Το θεμα είναι να τα κυκλοφορήσεις  νόμιμα,πλυντήριο φάση.

Ελα βρε!!!Πασατέμπος!!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ανακαινίση σπιτιού πχ κανεις.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Aris889 είπε

Ευχαριστώ για απαντήσεις. 
για να είμαι πιο ξεκάθαρος είμαι συνδικαιούχος σε λογαριασμό του πατέρα μου και θέλει να κάνει πώληση ενός ακινήτου που είναι στο όνομα του (χοντρικά 70000€) και μετά αυτά να περάσουν στον ατομικό μου λογαριασμό. Λογικά πρέπει να υπάρχει φορολογία για αυτά…

Μένουν τα χρήματα στο λογαριασμό που είσαι συνδικαιούχος και όποτε θέλεις σηκώνεις λεφτά από εκεί.

Ή από το e-banking/mobile banking(μισό λεπτό υπόθεση) τραβάς μόνο το ποσό που χρειάζεσαι κάθε φορά από τον ένα λογαριασμό στον άλλο.

Ουδείς πρόκειται να ασχοληθεί.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ανακαινίση σπιτιού πχ κανεις.

Και θα την κάνεις χωρίς τιμολόγια;Ενσημα;Πως θα τα νομιμοποιήσεις τα χρηματα;Αυτό είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και θα την κάνεις χωρίς τιμολόγια;Ενσημα;Πως θα τα νομιμοποιήσεις τα χρηματα;Αυτό είναι το πρόβλημα.

Για ανακαίνιση μιλώ, όχι κατασκευή.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Για ανακαίνιση μιλώ, όχι κατασκευή.

Επειδή από ότι φαίνεται απαντάω σοβαρά σε άσχετο ή σε troll, το οποίο δεν γνωρίζει τί γίνεται στην πραγματικότητα, θα σταματώ εδώ. Είναι κρίμα να του κλείσουμε το thread του παιδιού.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dr_oid είπε

Επειδή από ότι φαίνεται απαντάω σοβαρά σε άσχετο ή σε troll, το οποίο δεν γνωρίζει τί γίνεται στην πραγματικότητα, θα σταματώ εδώ. Είναι κρίμα να του κλείσουμε το thread του παιδιού.

Φιλικά, στο λέω.

Πρόσφατα, φίλος μου, ανακαινησε σπίτι του 1985, ξόδεψε 80.000€ και έκοψε ελάχιστα τιμολόγια.

Έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, air condition κτλ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...