Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Kleoo είπε

Παιδιά να ρωτήσω κάτι κ εγώ,θα έρθουν και για τρίτο έλεγχο?σε εμένα δεν έχουν έρθει ακόμα για τον δεύτερο καί σε δύο μήνες κλείνω 12 μήνες, λογικά αν έρθει καί τρίτος θα έρθουν 2φορες σε δύο μήνες έτσι?

Μετά από κάθε πληρωμή θέλει έναν μήνα περίπου για να ανοίξει το αίτημα για έλεγχο. Μετα από έναν μήνα περίπου αφού πληρωθείς την δεύτερη δόση θα κάνεις αίτημα για τον τρίτο έλεγχο. Μην αγχώνεσαι πάντως. Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν πάρει ούτε την πρώτη δόση ακόμη , όπως εγώ 😂😂😂

• Sad 1
  • Απαντ. 954
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 25/8/2022 στις 12:46 ΜΜ, Sunlight-knight είπε

Μετά από κάθε πληρωμή θέλει έναν μήνα περίπου για να ανοίξει το αίτημα για έλεγχο. Μετα από έναν μήνα περίπου αφού πληρωθείς την δεύτερη δόση θα κάνεις αίτημα για τον τρίτο έλεγχο. Μην αγχώνεσαι πάντως. Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν πάρει ούτε την πρώτη δόση ακόμη , όπως εγώ 😂😂😂

γιατι σε πηρε τοσο πολυ?

Στις 25/8/2022 στις 12:44 ΜΜ, Kleoo είπε

Υπάρχει περίπτωση να πάρει παράταση?

καθολου απιθανο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, s98i είπε

γιατι σε πηρε τοσο πολυ?

καθολου απιθανο

Γιατί ΓΑΜ***ΤΑΙ ο ΟΑΕΔ. Έχε χάρη που έχει βγει ΦΕΚ που λέει πως αν κάνεις τον "περίεργο" , μπορούν να σε αποβάλλουν από το πρόγραμμα. Μόνο αυτό τους σώζει στην κυριολεξία από τα χέρια μου. Έχω φτάσει στο αμήν, αλλά το έχω δει εντελώς αλλιώς. Για εμένα πλέον δεν υπάρχει το πρόγραμμα. Ότι λεφτά πάρω και όταν τα πάρω, θα τα δω σαν "απρόσμενο" γεγονός. Άμα σου πω τους λόγους που δεν έχω πληρωθεί ακόμη, δεν ξέρω πόσο κακό θα κάνω στην ψυχολογία σου και τι συναισθήματα νεύρων κλπ θα σου δημιουργήσω. Για την ιστορία πάντως, έχω περάσει έλεγχο μήνες τώρα, και τηρώ μέχρι και την τελευταία παράγραφο του προγράμματος χωρίς υπεκφυγές ή παραθυράκια.  Οπότε ας το αφήσουμε έτσι και ας πούμε το κλασσικό... " Υπομονή και όλα θα πάνε καλά 🙂 "

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Sunlight-knight είπε

Γιατί ΓΑΜ***ΤΑΙ ο ΟΑΕΔ. Έχε χάρη που έχει βγει ΦΕΚ που λέει πως αν κάνεις τον "περίεργο" , μπορούν να σε αποβάλλουν από το πρόγραμμα. Μόνο αυτό τους σώζει στην κυριολεξία από τα χέρια μου. Έχω φτάσει στο αμήν, αλλά το έχω δει εντελώς αλλιώς. Για εμένα πλέον δεν υπάρχει το πρόγραμμα. Ότι λεφτά πάρω και όταν τα πάρω, θα τα δω σαν "απρόσμενο" γεγονός. Άμα σου πω τους λόγους που δεν έχω πληρωθεί ακόμη, δεν ξέρω πόσο κακό θα κάνω στην ψυχολογία σου και τι συναισθήματα νεύρων κλπ θα σου δημιουργήσω. Για την ιστορία πάντως, έχω περάσει έλεγχο μήνες τώρα, και τηρώ μέχρι και την τελευταία παράγραφο του προγράμματος χωρίς υπεκφυγές ή παραθυράκια.  Οπότε ας το αφήσουμε έτσι και ας πούμε το κλασσικό... " Υπομονή και όλα θα πάνε καλά 🙂 "

Πόσο στραβά μπορεί να πήγε όλο αυτό; Χαρά στην υπομονή σου.. αλήθεια 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alexis5 είπε

Exei paei periferiaki gia plirwmi h akoma ston oaed palevoune?pigene na tous pri3eis alliws den..

Η 2η δόση δε νομίζω να έχει πάει περιφερειακή ακόμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημέρα παιδιά... να κάνω μια ερώτηση; Μετά από πόσο διάστημα μετά την καταβολή κάνατε αίτηση για την επόμενη?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, s98i είπε

καλημέρα παιδιά... να κάνω μια ερώτηση; Μετά από πόσο διάστημα μετά την καταβολή κάνατε αίτηση για την επόμενη?

Εμένα μόλις άφησε το σύστημα. Καμία 10αριά μέρες μετά την πληρωμή αν θυμάμαι καλά.

Αυτό φυσικά επειδή είχε περάσει το 6μηνο. Αν πληρωθώ τη 2η δόση πχ αύριο, η 3η δόση ανοίγει μετά τον 1 χρόνο λειτουργίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...