Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Και μπορεί μόνο ένα άτομο να μου κάνει share ή γίνεται πχ και 2 φίλοι μου να μου κάνουν share τη βιβλιοθήκη τους?

1 άτομο θα κάνεις που θα είναι απόλυτης εμπιστοσύνης.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα αγοράσει το gta v στο ps4. Τώρα γι το ps5 πρέπει να αγοράσω την έκδοση ps5 ? Ή αρκει αυτο το online που λεει με 10 ευρω σε προσφορά? (Googleαρισα gta v next gen update και το προτεινε ενας). Θελω να ξαναπαίξω το story mode γι αυτο πιο πολυ

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Lobo10 είπε

Πολυ κρίμα. Εξαιρετικός ηθοποιός και φοβερή φωνή. Θυμίζω έπαιξε μεταξύ άλλων  κομβικό ρόλο και στο Quantum Break, χαρισε τη φωνή του και στο Destiny, πολυσχιδης γενικότερα.. 

---

Συνεχίζουμε στο νέο topic εδώ

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...