Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

https://blog.playstation.com/2021/12/07/uncharted-legacy-of-thieves-collection-details-on-the-remastered-bundle/

Please note that the multiplayer mode included in Uncharted 4: A Thief’s End and Uncharted: The Lost Legacy will not be a part of this new collection.

Meh... Μου κοψες τα φτερα... Ισως απο τα αγαπημενα μου multi αυτο του Uncharted γενικα.....

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tatofski64 είπε

Τα έκανα όλα φιλαράκι και τίποτα, δεν φαίνεται πουθενά. 

• Insert the eligible PS4 game disc.
  • Go to the game hub for the PS4 game. Users must select "VIEW PRODUCT".
  • Select the upgrade offer on the game hub and review the upgrade offer.
  • Select Download (or purchase with the discount price) to download/purchase content.
  • After the download is complete, you can play the PS5 digital game by inserting the PS4 game disc. You will need to keep the disc inserted each time to play the game
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε
  • Insert the eligible PS4 game disc.
  • Go to the game hub for the PS4 game. Users must select "VIEW PRODUCT".
  • Select the upgrade offer on the game hub and review the upgrade offer.
  • Select Download (or purchase with the discount price) to download/purchase content.
  • After the download is complete, you can play the PS5 digital game by inserting the PS4 game disc. You will need to keep the disc inserted each time to play the game

Τα δοκίμασα και αυτά τα βήματα φιλαράκι, δεν βγάζει πουθενά free upgrade

Δημοσ.

Γιατί το ψάχνετε ακόμη ενώ έχει ήδη μπει φωτογραφία με το παιχνίδι και φαίνεται ότι δεν είναι Ευρωπαϊκό.

Το πιθανότερο είναι με έναν Αμερικάνικο λογαριασμό να κατέβει το upgrade και μετά να το παίξει στον Ελληνικό του λογαριασμό.

• Like 3
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, music_lover είπε

Σχεδόν 100gb το GT7 και το νέο Horizon 🤯

Ssd GIF by AORUS

Για την ακρίβεια, 86gb ο τίτλος που έχει να κάνει με την αμερικανική αγορά κ 96gb για την Ευρώπη. Βάλτε κ κανα day one patch οπότε ίσως κ 100gb+

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

God of War has reportedly sold at least 1 million copies on PC

Αυτα θα δει και πως ξαφνικα θα αρχισει να δινει ακομα πιο πολλα games...( και καλα θα κανει )

https://www.dsogaming.com/news/god-of-war-has-reportedly-sold-at-least-1-million-copies-on-pc/

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Uncharted 4 το έχουμε από το Ps Plus Collection. Mε ένα 10ρικο oυσιαστικά το μετατρέπουμε σε Legacy of thieves αν το έχω καταλάβει σωστά. Εμένα βασικά με ενδιαφέρει να παίξω το Lost Legacy, το Thief's End το τελείωσα πριν 2-3 μήνες στο ps5, δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ άλλο με το συγκεκριμένο.

Βtw, επειδή διάβασα για άλλου region accounts, δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί στις πιο πίσω σελίδες αυτό, αυτή την στιγμή συμφέρει αρκετά λόγω διαφοράς συναλλάγματος να φτιάξετε Ιndian account xD. Ειδικά στις περιόδους με heavy discounts στο store μπορείς να βρεις διαφορές από 10-25 ευρώ (no joke) συγκριτικά με το δικό μας εγχώριο Ps store.

Θέλει λίγο χρόνο για να το φτιάξεις το όλο θέμα, αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο και αν θέλεις να μην δίνεις τα πόσα που ζητάει η Sony, γιατί όχι;

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alex21121988 είπε

Το Uncharted 4 το έχουμε από το Ps Plus Collection. Mε ένα 10ρικο oυσιαστικά το μετατρέπουμε σε Legacy of thieves αν το έχω καταλάβει σωστά. Εμένα βασικά με ενδιαφέρει να παίξω το Lost Legacy, το Thief's End το τελείωσα πριν 2-3 μήνες στο ps5, δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ άλλο με το συγκεκριμένο.

Δυστυχως δεν εχεις αυτο το μονοπατι αναβαθμισης απο Ps Plus..

10 ευρω συν οσο σου κοστισει η φυσικη κοπια του Dlc..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostiger είπε

Δυστυχως δεν εχεις αυτο το μονοπατι αναβαθμισης απο Ps Plus..

10 ευρω συν οσο σου κοστισει η φυσικη κοπια του Dlc..

Μάλιστα, greedy Sony+ND. Θα το κοιτάξω πόσο βγαίνει το κουστούμι και αν το αξίζει το dlc. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alex21121988 είπε

Μάλιστα, greedy Sony+ND. Θα το κοιτάξω πόσο βγαίνει το κουστούμι και αν το αξίζει το dlc. 

.................

Περα απο το ακομψο του πραγματος αξιζει το παιχνιδι. Πας για εικοσαρικο χοντρικα στο συνολο αν θελεις να το δεις αμεσα. Εσυ θα κρινεις αν αντικατροπτριζει αυτο το ποσο την αξια του dlc τη δεδομενη στιγμη. Απλα λαβε υποψη σου το οτι θα εχεις στην κατοχη σου και το 4 για μια βροχερη μερα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kostiger είπε

.................

Περα απο το ακομψο του πραγματος αξιζει το παιχνιδι. Πας για εικοσαρικο χοντρικα στο συνολο αν θελεις να το δεις αμεσα. Εσυ θα κρινεις αν αντικατροπτριζει αυτο το ποσο την αξια του dlc τη δεδομενη στιγμη. Απλα λαβε υποψη σου το οτι θα εχεις στην κατοχη σου και το 4 για μια βροχερη μερα.

Είναι κάτι περισσότερο από άκομψο. Το περίεργο είναι ότι οι ίδιοι devs πχ το Last of Us Part 2, έδωσαν το ps5 patch δωρεάν. Αnw, τσέκαρα έτσι πρόχειρα μιας που το συζητάμε, και βλέπω ότι το Lost Legacy δεν το δίνουν χωριστά (πλέον) σαν να αγοράζω dlc. 

image_2022-01-24_215334.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Είναι κάτι περισσότερο από άκομψο. Το περίεργο είναι ότι οι ίδιοι devs πχ το Last of Us Part 2, έδωσαν το ps5 patch δωρεάν. Αnw, τσέκαρα έτσι πρόχειρα μιας που το συζητάμε, και βλέπω ότι το Lost Legacy δεν το δίνουν χωριστά (πλέον) σαν να αγοράζω dlc. 

image_2022-01-24_215334.png

Tα εχω εχω καυτηριασει κι εγω κατα το παρελθον, συχνα με αντιδρασεις, εν παση περιπτωσει, μπορεις να το τσιμπησεις κι εδω φθηνα:

https://www.skroutz.gr/s/20352095/Uncharted-The-Lost-Legacy-Hits-Edition-PS4-Game.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...