Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Κριμα ρε παιδια γιατι δεν βαλανε  το metal gear 4 περιμενω ποσα χρονια να το παιξω πως και πως 

Δεν έχει βγει ακόμα ο πλήρης κατάλογος. Μόνο μερικά ανακοίνωσαν.

Δημοσ.

Εγω το μόνο game απο tier 3 που ήθελα να παίξω γιατι το έχω σε δίσκο στο PS3 που μου έχει χαλάσει ήταν το Silent Hill HD και πριν λίγο καiρό διάβασα οτι μεσα στο Μαϊο θα βγει απο την υπηρεσια και δεν θα ειναι διαθέσιμο στο νεο plus. Δεν πειράζει, θα πάμε στο tier 2 και θα γλιτώσω και κάποιους μήνες.

Δημοσ.

Εμεις που ημαστε στο ps plus ποση χρηματικη διαφορα θα χρειαστει για να παμε στο 2ο tier?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Εμεις που ημαστε στο ps plus ποση χρηματικη διαφορα θα χρειαστει για να παμε στο 2ο tier?

Βάση των τιμών που είχαν ανακοινώσει είναι +5€ ανά μήνα.Τώρα αν θα υπάρξει κάποια προωθητική ενέργεια ή έκπτωση για αναβάθμιση από το απλό, υπομονή μέχρι τέλος Ιουνίου. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnnyman είπε

Απ' οτι έχω καταλάβει με το ποσο κοστιζει ο χρόνος σε κάθε tier όσοι εχουν υπολοιπο 1 χρόνο και πάνε στο tier 2 θα γινει 9 μήνες και όσοι πάνε στο tier 3 θα γινει 6 μήνες. Φυσικά με την προϋπόθεση να μπορούμε να αλλάξουμε tier.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Απ' οτι έχω καταλάβει με το ποσο κοστιζει ο χρόνος σε κάθε tier όσοι εχουν υπολοιπο 1 χρόνο και πάνε στο tier 2 θα γινει 9 μήνες και όσοι πάνε στο tier 3 θα γινει 6 μήνες. Φυσικά με την προϋπόθεση να μπορούμε να αλλάξουμε tier.

μπα...μαλλον θα συμφερει να κρατησει τη συνδρομη που εχεις στο plus και να προσθεσεις τη διαφορα για οποιο tier θελεις.

λογικα προς το καλοκαιρινο event της sony θα παιξει και προσφορα για το plus, οπως εγινε και τα προηγουμενα χρονια. 

αν και νομιζω το summer sale η sony τον κανει μεσα Ιουλιου.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, xavier είπε

μπα...μαλλον θα συμφερει να κρατησει τη συνδρομη που εχεις στο plus και να προσθεσεις τη διαφορα για οποιο tier θελεις.

Και αν μετα θές απο το tier 3 να πας στο 2? Θα σου δώσουν πίσω χρήματα? Το λογικό ειναι να παίζεις με τους συνολικούς μήνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Και αν μετα θές απο το tier 3 να πας στο 2? Θα σου δώσουν πίσω χρήματα? Το λογικό ειναι να παίζεις με τους συνολικούς μήνες

Δεν νομίζω να μην υπάρχει επιλογή ad hoc μετάβασης σε υψηλότερο tier , όλες οι συνδρομητικές υπηρεσίες το παρέχουν (και λογικό είναι , έξτρα λεφτά παίρνουν) .Απλά αν θες να κάνεις downgrade θα σου λέει να περιμένεις να λήξει το πακέτο που έχεις πληρώσει (πάλι όπως κάνουν όλοι).

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/5/2022 στις 6:44 ΜΜ, sndev είπε

το καλωδιο ειναι 1000αρι? η λαν του router? αν ναι δοκιμασε να ανοιξεις τις παρακαλώ πόρτες στο router

TCP: 1935, 3478-3480
UDP: 3074, 3478-3479

και να αλλάξεις τους dns του ps5 σε 8.8.8.8 και 8.8.4.4

Καλησπέρα φίλε μου το βρήκα κάπου και εγώ αυτό γιατί έχω θέμα με το ZTE Router  που έβαλαν από wind  με fiber to home. Σε elden ring δεν μπορώ να κάνω summon πχ ούτε να με δουν . Επίσης στο Minecraft ο μικρός δεν μπορεί να μπει σε κόσμο που έχει με φίλο του. Είδα ότι είμαι Nat type 3

πρέπει να πάω στο 1 λογικά Ε ;

Αν έχει κάποιος καμία ιδέα ευπρόσδεκτη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, jimpsar είπε

Καλησπέρα φίλε μου το βρήκα κάπου και εγώ αυτό γιατί έχω θέμα με το ZTE Router  που έβαλαν από wind  με fiber to home. Σε elden ring δεν μπορώ να κάνω summon πχ ούτε να με δουν . Επίσης στο Minecraft ο μικρός δεν μπορεί να μπει σε κόσμο που έχει με φίλο του. Είδα ότι είμαι Nat type 3

πρέπει να πάω στο 1 λογικά Ε ;

Αν έχει κάποιος καμία ιδέα ευπρόσδεκτη 

Και nat 2 να σε βάλει δε θα χεις θέμα

Βάλε στατική ιπ στο ps5 κ στο ρούτερ για εκείνη τη στατική ip κάνε port forward τις παραπάνω θύρες. Θεωρητικά πρέπει να λυθεί το θέμα 

Επίσης εάν δε φτιάξει κάνε ένα τεστ. Δες τι ip σου δίνει το ρούτερ. Μετά δες τι ip σου δίνει το whatismyip.com. εάν είναι διαφορετική πάρε τηλ τη wind κ πες να σου βγάλουν το cgnat που σε έχουν βάλει

Επεξ/σία από sndev
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα  

Παιδιά μια βοήθεια γιατί με έχει τρελάνει ο μικρός 

Γιατί δεν μπορεί ο μικρός να παίξει fifa 22 έκδοση ps5 με φίλους του που έχουν ps4 ?

Έχουν όλοι ps plus 

Ευχαριστώ !

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mples είπε

Καλημέρα  

Παιδιά μια βοήθεια γιατί με έχει τρελάνει ο μικρός 

Γιατί δεν μπορεί ο μικρός να παίξει fifa 22 έκδοση ps5 με φίλους του που έχουν ps4 ?

Έχουν όλοι ps plus 

Ευχαριστώ !

Δεν υπάρχει crossplay μεταξύ των εκδόσεων ps5 & ps4 . Ο μόνος τρόπος είναι να κατεβάσει/αγοράσει την έκδοση για ps4 στο ps5 .  

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...