Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Ποιό gunk? Παίξτε τα Hitman!

Ναι ρε φίλε.

Είχα να ακουμπήσω Hitman από το Absolution. Ξεκίνησα την τριλογία τώρα που ανέβηκε Gamepass και έχω φάει τρελό κόλλημα. Παίζω τις αποστολές ξανά και ξανά και κάθε φορά ανακαλύπτω καινούριους τρόπους να εκτελώ τους στόχους. 

Απίστευτα διασκεδαστικό. Προβλέπω να με απασχολεί για εβδομάδες.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

μολις χθες εσωσα τον τυπο μεσα απο το υγρο που ηταν και σκοτωσα ενα <<boss>> . Νομιζω οτι ειμαι σχετικα στην αρχη

είσαι στη μέση περίπου, έχεις κανα 8ωρο χαλαρό ακόμα μέχρι το τέλος

3 ώρες πριν, vag.patrick είπε

Το the gunk αξιζει? το ειδα αλλα κατι δε μ αρεσε.... βεβαια αυτο το λαθος το χω κανει κι αλλες φορες.

αν σου αρέσουν τα 3D platform είναι καλό, εμένα μου άρεσε πολύ το σενάριο και τα γραφικά του, για χαλάρωση και μόνο από τα οπτικά του είναι ό,τι πρέπει, αν δεν σε τραβάνε αυτά και θέλεις κάτι πιο έντονο, το προσπερνάς.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Δεν έχει συναντησει κάνεις αυτό το πρόβλημα; 

Θα σου πρότεινα να ψάξεις στο Reddit. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, alex-gate-7-1925 είπε

Ναι δεν είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. Αλλά τα βρίσκω 99 ευρώ σε Microsoft Store, οπότε το σκέφτομαι.

Έχεις παρατηρήσει latency στον ήχο. Ειδικά αν παίζεις fps πχ warzone κτλ?

Ευχαριστώ

Από ποιο κατάστημα τα βρήκες στην κανονική τιμή ; Ψάχνω και εγώ δεν τα βρίσκω πουθενά..

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Από ποιο κατάστημα τα βρήκες στην κανονική τιμή ; Ψάχνω και εγώ δεν τα βρίσκω πουθενά..

Πάρτε αυτά. Πολύ καλύτερα απλά δεν έχουν bluetooth

Screenshot_20220124-204906_Skroutz.jpg

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Έχετε να προτείνετε κανένα καλό δωρεάν vpn για Argetina(Καλύτερα για υπολογιστή/firefox) γιατί το vpn.lat που δοκίμασα στο κινητό και παλιότερα δούλευε τώρα δεν δουλεύει.

hola.org

Δημοσ.
1 hour ago, Lobo10 said:

Πάρτε αυτά. Πολύ καλύτερα απλά δεν έχουν bluetooth

Screenshot_20220124-204906_Skroutz.jpg

τα εχω εξαιρετικα. φοβερη ποιοτητα ηχου και κατασκευης. Να κανετε επισης αμεσα το firmware update.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν δουλεύει καθόλου.

Οταν λες δεν δουλεύει καθόλου; Δεν σε συνδέει καν ή σε συνδέει αλλά καταλαβαίνει ότι βρίσκεσαι σε άλλη χώρα; 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kostiger είπε

Συμφωνω για Gears, πιο πιθανο το Fable για να αναθερμανουν το ενδιαφερον του κοσμου ενοψει του νεου..

Μακάρι. Πήγα να ξαναπαίξω το Fable το πρώτο για να ξαναθυμηθώ και να προετοιμαστώ για το 4 όταν βγει, αλλά δυστυχώς το game δείχνει και με το παραπάνω τα σχεδόν 20 χρόνια της ηλικίας του.

Νομίζω πως δε βοηθάει και το genre και το σύστημα μάχης, αλλά τα controls δείχνουν πολύ awkward. Στο οπτικό κομμάτι κρατάει σχετικά καλά, αλλά το gameplay "φωνάζει" 2004. :lol:

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Charismo είπε

Μακάρι. Πήγα να ξαναπαίξω το Fable το πρώτο για να ξαναθυμηθώ και να προετοιμαστώ για το 4 όταν βγει, αλλά δυστυχώς το game δείχνει και με το παραπάνω τα σχεδόν 20 χρόνια της ηλικίας του.

Νομίζω πως δε βοηθάει και το genre και το σύστημα μάχης, αλλά τα controls δείχνουν πολύ awkward. Στο οπτικό κομμάτι κρατάει σχετικά καλά, αλλά το gameplay "φωνάζει" 2004. :lol:

Θα ήταν γαμάτο ένα remaster της τριλογίας. Δοκίμασα και γω πριν λίγο καιρό το Fable 2 και το βρήκα unplayable κυρίως λόγω των 30fps.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...