Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

αν συνδεσω εξτερικο USB 3.1 ξερω οτι δεν θα παιζουν τα XBS S/X παιχνίδια απο αυτόν . Τα παλιά παιχνίδια για να φορτώσουν θα σέρνονται ; ή είναι γρήγορα στο Loading ? 

Μια χαρά τρέχουν τα παιχνίδια εφόσον μιλάς για 3.5" δίσκο που θα έχει read 100-150mb/s. Μερικά παιχνίδια ακόμα και όταν έχουν το σηματάκι x/s παίζουν απο τον εξωτερικό. Αυτά που δεν παίζουν σίγουρα έχουν 2 σήματα αυτό με το x/s δεξιά και αυτό με τα 2 βελάκια αριστερά που σου λένε ότι πρέπει να τα μεταφέρεις. 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 24/1/2022 στις 7:57 ΜΜ, DiAvOl είπε

Από ποιο κατάστημα τα βρήκες στην κανονική τιμή ; Ψάχνω και εγώ δεν τα βρίσκω πουθενά..

Είναι διαθέσιμα σε όλα τα Microsoft Stores. Διάλεξε Γαλλία ή Γερμανία. Εγώ το πήρα από Γαλλία στα 99,99 ευρώ.

https://www.microsoft.com/fr-fr/d/casque-sans-fil-xbox/8z1dcql8z512?activetab=pivot%3aoverviewtab

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alex-gate-7-1925 είπε

Είναι διαθέσιμα σε όλα τα Microsoft Stores. Διάλεξε Γαλλία ή Γερμανία. Εγώ το πήρα από Γαλλία στα 99,99 ευρώ.

https://www.microsoft.com/fr-fr/d/casque-sans-fil-xbox/8z1dcql8z512?activetab=pivot%3aoverviewtab

Thanks! Στέλνουν Ελλάδα ή πρέπει να βρω package forwarder?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξενύχτησα λίγο σήμερα καθώς είχα και πολύ δουλειά, αλλά όπως μου ζητήθηκε από κάποιους insomnίτες (cc @chncynic), ανέβασα δύο βίντεο που φαίνεται το πρόβλημα που έχω με το gamepad σε καινούργια κονσόλα Xbox Series X.

Το πρώτο είναι με σύνδεση bluetooth στον υπολογιστή, και test στην σελίδα https://gamepad-tester.com/

Το δεύτερο το τράβηξα απευθείας από την κονσόλα και την εφαρμογή που έχει για δοκιμή controller

Όπως θέλω να πιστεύω φαίνεται καθαρά στα βίντεο, πατάω το κουμπί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ενώ σε όλα τα άλλα κουμπιά δεν το κάνει, με το 'A'  "χάνει" clicks.

Εσείς τι γνώμη έχετε

• Refund κονσόλα ολόκληρη από το μαγαζί
  • Στέλνω gamepad στην MS για να το πάρω σε 15-20 μέρες είτε διορθωμένο ή κάποιο refurbished
  • Τίποτα απο τα παραπάνω, αγορά νέου controller 
Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DiAvOl είπε

Ξενύχτησα λίγο σήμερα καθώς είχα και πολύ δουλειά, αλλά όπως μου ζητήθηκε από κάποιους insomnίτες (cc @chncynic), ανέβασα δύο βίντεο που φαίνεται το πρόβλημα που έχω με το gamepad σε καινούργια κονσόλα Xbox Series X.

Το πρώτο είναι με σύνδεση bluetooth στον υπολογιστή, και test στην σελίδα https://gamepad-tester.com/

Το δεύτερο το τράβηξα απευθείας από την κονσόλα και την εφαρμογή που έχει για δοκιμή controller

Όπως θέλω να πιστεύω φαίνεται καθαρά στα βίντεο, πατάω το κουμπί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ενώ σε όλα τα άλλα κουμπιά δεν το κάνει, με το 'A'  "χάνει" clicks.

Εσείς τι γνώμη έχετε

• Στέλνω gamepad στην MS για να το πάρω σε 15-20 μέρες είτε διορθωμένο ή κάποιο refurbished

Στην θέση σου θα έστελνα το χειριστήριο για αντικατάσταση και θα αγόραζα ένα δεύτερο και για να μην μείνω χωρίς, και για να υπάρχει καβατζα στο μέλλον...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikele13- είπε

Στην θέση σου θα έστελνα το χειριστήριο για αντικατάσταση και θα αγόραζα ένα δεύτερο και για να μην μείνω χωρίς, και για να υπάρχει καβατζα στο μέλλον...

αν στείλεις το χειριστήριο για αντικατάσταση μιλώντας με τηλεφωνική εξυπηρέτηση MS θαβσε ρωτήσουν αν έχεις άλλο να παίζεις. Θα πεις όχι κ θα σου φέρουν χειριστήριο για όσο καιρό λείπει στο service το δικό σου. 

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

αν στείλεις το χειριστήριο για αντικατάσταση μιλώντας με τηλεφωνική εξυπηρέτηση MS θαβσε ρωτήσουν αν έχεις άλλο να παίζεις. Θα πεις όχι κ θα σου φέρουν χειριστήριο για όσο καιρό λείπει στο service το δικό σου. 

2 φορές που έτυχε να στείλω για αντικατάσταση,ενα elite και ενα one ποτέ δεν με ρώτησαν αν έχω να παίξω....

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mikele13- είπε

2 φορές που έτυχε να στείλω για αντικατάσταση,ενα elite και ενα one ποτέ δεν με ρώτησαν αν έχω να παίξω....

για κάνε εσύ την αναφορά λοιπόν αν χρειαστεί, επιβεβαιώνω ερώτηση τους σε αίτημα service το φθινόπωρο του 2021, στην τηλεφωνική επικοινωνία όμως. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Racooon είπε

Μια χαρά τρέχουν τα παιχνίδια εφόσον μιλάς για 3.5" δίσκο που θα έχει read 100-150mb/s. Μερικά παιχνίδια ακόμα και όταν έχουν το σηματάκι x/s παίζουν απο τον εξωτερικό. Αυτά που δεν παίζουν σίγουρα έχουν 2 σήματα αυτό με το x/s δεξιά και αυτό με τα 2 βελάκια αριστερά που σου λένε ότι πρέπει να τα μεταφέρεις. 

Ανάποδα τα λες, αυτά που έχουν αριστερά το x/s και δεξιά τα βελάκια.

Βασικά όποια παιχνίδια είναι ConsoleType:XboxOneGen9Aware ασχέτως αν έχουν πάρει update για series x/s μπορούν να τρέξουν από εξωτερικό δίσκο.

Μερικά που βλέπω στο δικό μου σύστημα είναι:

Assassin's Creed Odyssey,Skyrim,Halo MCC, Ori2,Shadow of the tomb raider,star wars squadrons, state of decay 2, ghost reacon breakpoint, zombie army4, division2, Minecraft dungeons, mass effect trilogy κτλ.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, DiAvOl είπε

Εσείς τι γνώμη έχετε

Γιατί να κανεις refund την κονσόλα?

Μιλας με Microsoft για επισκευή. Ρωτάς αν σου φέρουν άλλο και αν όχι πας να αγοράσεις ένα άλλο για να έχεις να παίζεις. (μετά αν δεν το χρειάζεσαι μπορείς να το πουλήσεις) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...