Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αλήθεια τώρα, θα σταματήσει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα; Κάποιοι έχουμε ενεργοποιημενες τις  ειδοποιήσεις ώστε να  παρακολουθήσουμε νέα και εξελίξεις και κάθε τρεις και λίγο έχουμε τα ίδια. Δε γίνεται δουλειά έτσι…

• Thanks 4
  • Confused 1
Δημοσ.
39 minutes ago, D.Luffy said:

Ούτε εγώ θέλω να μπερδεύεται κανείς γι αυτό και επικαλώ κάθε φορά τα προηγούμενα σχόλια μου. Για να τα έχουμε όλα ξεκαθαρισμένα.

Το θέμα που σχολίασα είναι ότι εγώ προσωπικά θα ήθελα πολύ να συμμετείχε η MS στο χθεσινό event με ανακοινώσεις και trailers. Όλα τα βλέμματα των gamers ήταν στραμμένα εκεί και νομίζω ότι δεν ήταν καλό η απουσία της

ΟΚ, μπορεί να κάνει κάποια στιγμή αργότερα το δικό της event αλλά και πάλι το χθεσινό θα ήταν μια καλή ευκαιρία να αντιπαραθέσει και τα δικά της παιχνίδια.

Ανέφερα και το θέμα της εξαγοράς της Activision και θεώρησα ότι πέφτει μεγάλη προσοχή εκεί. Περιμένουμε αρκετούς τίτλους του χρόνου και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μάθαμε ή είδαμε κάτι καινούργιο. Και δεν μιλάω για τα εικονίδια στο gamepass... Εγώ πχ περιμένω πως και πως το Forza 8 που θεωρητικά δεν αργεί να βγει και ακόμα δεν είδα ούτε καν ένα μενού. Μόνο ένα μικρό tech demo αρχές καλοκαιριού.

Πιστεύω λοιπόν ότι πέφτει πολύ μεγάλο βάρος σε συμφωνίες με 3ους και όχι σε επαφή με τον gamer. 

Ναι θα μπορούσε να τα δείξει. 

Από την άλλη γιατί να χαθούν μέσα σε ένα event που έχει μέσα τα πάντα? 

Αν το κάνει σε δικό της event εκτός του ότι δεν θα υπάρχει μέσα άλλος τη μέρα εκείνη και τα αντίστοιχα sites και κανάλια θα ασχοληθούν μόνο με αυτή και όχι συνολικά με ένα event που απλά ήταν και η Microsoft εκεί. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Αν το κάνει σε δικό της event εκτός του ότι δεν θα υπάρχει μέσα άλλος τη μέρα εκείνη και τα αντίστοιχα sites και κανάλια θα ασχοληθούν μόνο με αυτή και όχι συνολικά με ένα event που απλά ήταν και η Microsoft εκεί. 

Δεν θυμάμαι εδώ και τόσα χρόνια με την Ε3 που είχε τα πάντα να χάνονταν παιχνίδια και ανακοινώσεις. Το αντίθετο. Όλοι είχαν το spotlight και όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία εκείνη την ημέρα για το τι θα παρουσιάσουν. Κανένας δεν χάνονταν. Οπότε δεν νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα.

Οκ, μπορεί να τα δείξει στο δικό της event. Εκεί όμως είναι κυρίως μόνο το κοινό του Xbox για το Xbox. Κάτι αντίστοιχο κάνει και η Nintendo.. έχει το δικό της κοινό το οποίο όμως είναι κάπως αποστασιοποιημένο από τους υπόλοιπους.

Ίσως εν τέλει να είναι καλύτερα έτσι. Τη γνώμη μου λέω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NickTG είπε

Κοίτα, θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός και να εξηγήσω τη δυσφορία πχ του Luffy που δε μου έχει δώσει δείγμα sony fanboyισμού.

Ξεκινάει η καμπάνια του Xbox πριν κανά 2 χρόνια και είναι full εντυπωσιακή. Εξαγορές, αναγγελίες, 27 studios κτλ κτλ. Δείχνει όχι απλά να τελειώνει με το επιχείρημα "το xbox δεν έχει παιχνίδια (exclusive)" και να γίνεται ανταγωνιστικό σε αυτό το κομμάτι, αλλά να μπορεί ακόμη και να υπερτερήσει με όλες τις εξαγγελίες.

Έχουν περάσει παραπάνω από 2 χρόνια από τότε και το μόνο της προκοπής που έχει βγεί (υποκειμενικό αυτό φυσικά) είναι το Forza και το Halo που ούτως ή άλλως βγαίναν και όταν "δεν είχαν exclusives". Στο ενδιάμεσο πολλά tweets με τις κλασσικές εικόνες με τα 27(?) studios και του τι έρχεται αλλά από παιχνίδια κάτι The Medium και The Ascent. Εν μέρη λογικό όλο αυτό αφού από τη μια ο covid από την άλλη το ότι θέλουν χρόνια ανάπτυξης τα ΑΑΑ είναι λογικό το κενό.

Φτάνουμε 2023 που λογικά θα είναι επιτέλους μια καλή χρονιά για Xbox με releases. Ε κάποιοι περίμεναν σε αυτό το μεγάλο event να είναι παρόν. Να πάρουν ξανά momentum. Να μιλήσουν λίγο παραπάνω για gaming και λιγότερο για εξαγορές, οικονομικά δεδομένα και συνδρομές.

Αυτή είναι η δική μου "αντικειμενική" αίσθηση. Όσο αντικειμενική τέλος πάντων μπορεί να είναι.

Προσοχή! Μιλάω για Xbox και όχι για gamepass. Άλλο το ένα άλλο το άλλο όσο και αν συνδέονται. Το gamepass μπορεί να κυριαρχήσει ακόμη και με 0 exclusives.

• Like 2
Δημοσ.
38 minutes ago, D.Luffy said:

Δεν θυμάμαι εδώ και τόσα χρόνια με την Ε3 που είχε τα πάντα να χάνονταν παιχνίδια και ανακοινώσεις. Το αντίθετο. Όλοι είχαν το spotlight και όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία εκείνη την ημέρα για το τι θα παρουσιάσουν. Κανένας δεν χάνονταν. Οπότε δεν νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα.

Οκ, μπορεί να τα δείξει στο δικό της event. Εκεί όμως είναι κυρίως μόνο το κοινό του Xbox για το Xbox. Κάτι αντίστοιχο κάνει και η Nintendo.. έχει το δικό της κοινό το οποίο όμως είναι κάπως αποστασιοποιημένο από τους υπόλοιπους.

Ίσως εν τέλει να είναι καλύτερα έτσι. Τη γνώμη μου λέω.

Εγώ πάλι θεωρώ πως και η Ε3 είχε τέτοια θέματα. Αναγκαστικά όταν παρουσιάζονται τόσα πράγματα μαζί κάτι θα χαθεί, κάτι δεν θα πάρει την προσοχή που του αξίζει, αναγκαστικά θα υπάρχει μικρότερη κάλυψη από σελίδες και κανάλια αφού θα πρέπει να μιλήσουν για όλα.

Και εκεί φυσικά δεν βλέπαμε σε ένα event μια παρουσίαση για όλους. Οι μεγάλες εταιρείες είχαν τα δικά τους όπου έδειχναν τα δικά τους προϊόντα.

Ακόμα και να είναι μόνο το κοινό του Xbox σε ένα τέτοιο event μέσω της κάλυψης που θα έχει θα φτάσει και στους υπόλοιπους.

Δημοσ.
40 minutes ago, Mitroglou7 said:

Κοίτα, θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός και να εξηγήσω τη δυσφορία πχ του Luffy που δε μου έχει δώσει δείγμα sony fanboyισμού.

Ξεκινάει η καμπάνια του Xbox πριν κανά 2 χρόνια και είναι full εντυπωσιακή. Εξαγορές, αναγγελίες, 27 studios κτλ κτλ. Δείχνει όχι απλά να τελειώνει με το επιχείρημα "το xbox δεν έχει παιχνίδια (exclusive)" και να γίνεται ανταγωνιστικό σε αυτό το κομμάτι, αλλά να μπορεί ακόμη και να υπερτερήσει με όλες τις εξαγγελίες.

Έχουν περάσει παραπάνω από 2 χρόνια από τότε και το μόνο της προκοπής που έχει βγεί (υποκειμενικό αυτό φυσικά) είναι το Forza και το Halo που ούτως ή άλλως βγαίναν και όταν "δεν είχαν exclusives". Στο ενδιάμεσο πολλά tweets με τις κλασσικές εικόνες με τα 27(?) studios και του τι έρχεται αλλά από παιχνίδια κάτι The Medium και The Ascent. Εν μέρη λογικό όλο αυτό αφού από τη μια ο covid από την άλλη το ότι θέλουν χρόνια ανάπτυξης τα ΑΑΑ είναι λογικό το κενό.

Φτάνουμε 2023 που λογικά θα είναι επιτέλους μια καλή χρονιά για Xbox με releases. Ε κάποιοι περίμεναν σε αυτό το μεγάλο event να είναι παρόν. Να πάρουν ξανά momentum. Να μιλήσουν λίγο παραπάνω για gaming και λιγότερο για εξαγορές, οικονομικά δεδομένα και συνδρομές.

Αυτή είναι η δική μου "αντικειμενική" αίσθηση. Όσο αντικειμενική τέλος πάντων μπορεί να είναι.

Προσοχή! Μιλάω για Xbox και όχι για gamepass. Άλλο το ένα άλλο το άλλο όσο και αν συνδέονται. Το gamepass μπορεί να κυριαρχήσει ακόμη και με 0 exclusives.

Εγώ θα πω ότι το Ragnarok χρειάστηκε 4 χρόνια από το προηγούμενο. Το Legend of Zelda πάει για τα 6.

Μιλάμε για παιχνίδια που είχαν που να πατήσουν.

Τα 2+ χρόνια λοιπόν δεν είναι κάτι όταν μιλάμε για εξαγωρές, ανακατατάξεις, πιθανές αλλαγές σχεδίων, καινούριο προγραμματισμό και ποιος ξέρει τι άλλο. Αν βάλουμε μέσα covid τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NickTG είπε

Εγώ θα πω ότι το Ragnarok χρειάστηκε 4 χρόνια από το προηγούμενο. Το Legend of Zelda πάει για τα 6.

Μιλάμε για παιχνίδια που είχαν που να πατήσουν.

Τα 2+ χρόνια λοιπόν δεν είναι κάτι όταν μιλάμε για εξαγωρές, ανακατατάξεις, πιθανές αλλαγές σχεδίων, καινούριο προγραμματισμό και ποιος ξέρει τι άλλο. Αν βάλουμε μέσα covid τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. 

Ε δε συνέβησαν όλες οι εξαγορές ρε ‘σύ πριν δυο χρόνια. Τα παιχνίδια που είναι να βγουν τώρα είναι σε παραγωγή και πριν το launch του XS. 

• Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, Mitroglou7 said:

Ε δε συνέβησαν όλες οι εξαγορές ρε ‘σύ πριν δυο χρόνια. Τα παιχνίδια που είναι να βγουν τώρα είναι σε παραγωγή και πριν το launch του XS. 

Από ότι βλέπω ξεκίνησαν το 2018 με Ninja Theory, που ασχολείται με Hellblade 2, Undead labs, που ασχολείται με State of Decay 3, Playground Games που ήδη έχει βγάλει το Forza 5 και ασχολείται και με Fable, InXile που έβγαλε το 2020 το Wasteland 3 και Obsidian που είχε βγάλει το 2018 Pillars of Eternity, το 2019 The Outer Worlds, early access του Grounded το 2020 με τελική κυκλοφορία φέτος, Pentiment φέτος και ασχολείται με Avowed και Outer Worlds 2.

Οι υπόλοιπες εξαγορές είναι πιο μετά. 

• Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NickTG είπε

Από ότι βλέπω ξεκίνησαν το 2018 με Ninja Theory, που ασχολείται με Hellblade 2, Undead labs, που ασχολείται με State of Decay 3, Playground Games που ήδη έχει βγάλει το Forza 5 και ασχολείται και με Fable, InXile που έβγαλε το 2020 το Wasteland 3 και Obsidian που είχε βγάλει το 2018 Pillars of Eternity, το 2019 The Outer Worlds, early access του Grounded το 2020 με τελική κυκλοφορία φέτος, Pentiment φέτος και ασχολείται με Avowed και Outer Worlds 2.

Οι υπόλοιπες εξαγορές είναι πιο μετά. 

Δε νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου. Με εξαγορά η χωρίς λογικά οι εταιρίες δούλευαν πάνω σε κάτι και όταν εξαγοράστηκαν. Δε ξεκίνησε η Bethesda  να φτιάχνει ολόκληρο Starfield το 2020. 

Νομιζω συμφωνούμε ότι σιγά σιγά θα ξεκινήσουν από το 23-24 όλα αυτά τα studio να βγάζουν παιχνίδια. Πρέπει να χτίσει momentum η MS πάνω σε αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, Mitroglou7 said:

Δε νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου. Με εξαγορά η χωρίς λογικά οι εταιρίες δούλευαν πάνω σε κάτι και όταν εξαγοράστηκαν. Δε ξεκίνησε η Bethesda  να φτιάχνει ολόκληρο Starfield το 2020. 

Νομιζω συμφωνούμε ότι σιγά σιγά θα ξεκινήσουν από το 23-24 όλα αυτά τα studio να βγάζουν παιχνίδια. Πρέπει να χτίσει momentum η MS πάνω σε αυτό.

Σίγουρα όχι. Αλλά δεν μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις παιχνιδιών που ούτως ή άλλως θέλουν παραπάνω χρόνια.

Ακόμα και εκεί όμως μια εξαγορά μπορεί να επηρεάσει. Μπορεί να άλλαξε το budget του παιχνιδιού, το scope, η διαχείρηση.

Και εγώ πιστεύω πως από το 23 θα αρχίσουν σιγά σιγά. Δεν πιστεύω όμως πως ένα event σαν το game awards ήταν το κατάλληλο μέρος να δείξουν τι έχουν. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rodosf1 είπε

τσεκάρετε Ms Flight Simulator screenshot από το ταπεινό xbox, ενα game που σε pc θέλει configuration 2000€+. Exclusive Series S/X εννοείται! 

https://www.xbox.com/play/media/RV9DKE2XV5

Αν αυτό δεν είναι art of computing, τι είναι... 

Βαλτός είσαι; Έχει μέρες που σκέφτομαι να το αγοράσω. Μη με μπριζώνεις :P

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...