Dakonblackblade Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Που έχουμε φτάσει ρε γαμώτο. Αντί να έχουμε φτηνό ρεύμα , άπλετη ενέργεια, αγοράζουμε ξύλα και κάρβουνα και πέλλετ. Γαμησέτα. Πίσω πάλι στο 1300πχ. 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Που έχουμε φτάσει ρε γαμώτο. Αντί να έχουμε φτηνό ρεύμα , άπλετη ενέργεια, αγοράζουμε ξύλα και κάρβουνα και πέλλετ. Γαμησέτα. Πίσω πάλι στο 1300πχ. Μια πολύ ότι νάνε περίοδος που ζούμε..
Joshua21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Που έχουμε φτάσει ρε γαμώτο. Αντί να έχουμε φτηνό ρεύμα , άπλετη ενέργεια, αγοράζουμε ξύλα και κάρβουνα και πέλλετ. Γαμησέτα. Πίσω πάλι στο 1300πχ. Δεν νομίζω να είχαν πέλλετ το 1.300 πχ
sofiagian Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Στις 22/9/2021 στις 12:32 ΜΜ, meletis_m είπε Υπάρχουν απο Κρήτη που φέρνουν νταλίκες και φεύγουν ξανά φορτωμένες με μπάλες άχυρο . Τέλος αυγούστου πήρα 10 τόνους ελιά στα 130€/τόνο Θα μπορούσα να έχω κάποιες πληροφορίες περισσότερο? Πως μπορώ να βρω κάποιον? Να υποθέσω οι νταλίκες που λέτε έρχονται προς Αθήνα
meletis_m Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 20 λεπτά πριν, sofiagian είπε Θα μπορούσα να έχω κάποιες πληροφορίες περισσότερο? Πως μπορώ να βρω κάποιον? Να υποθέσω οι νταλίκες που λέτε έρχονται προς Αθήνα Θα κοιτάξω να δω εάν έχω ακόμη τηλέφωνα . Αθήνα δε ξέρω εάν έρχονται . Συνήθως ερχόντουσαν προς Βοιωτία και τη μεριά της Κωπαιδας.
sofiagian Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, meletis_m είπε Θα κοιτάξω να δω εάν έχω ακόμη τηλέφωνα . Αθήνα δε ξέρω εάν έρχονται . Συνήθως ερχόντουσαν προς Βοιωτία και τη μεριά της Κωπαιδας. Ευχαριστώ πολύ. Επίσης αν ξέρει και κάποιος άλλος για Αθήνα καμία καλή τιμή με τον τόνο ή να τα φέρνουν Αθήνα από επαρχία ας στείλει καμία πληροφορία. Πρέπει να κανονίσουμε νωρίς φέτος γιατί όλα θα πάνε στον Θεό
st@kas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 ήδη έχουν πάρει μία αύξηση 20-30% σε όσα ρώτησα στην δυτική αττική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα