Προς το περιεχόμενο

CHAOS αοριστολογιών με το «ελληνικό υπεραυτοκίνητο των 3.000 ίππων»

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, McPari είπε

Το γεγονός πως ένας ειδικός τύπος όπως οι 4 τροχοί, με πολύ μεγάλη φήμη και κυριολεκτικά ιστορία δεκαετιών, αναπαράγει τόσο εύκολα και χωρίς καμία αμφισβήτηση το δελτίο τύπου του Πανόπουλου με κάνει να αναρωτιέμαι αν πλέον κάποιο δημοσιογραφικό σαιτ/ περιοδικό νοιάζεται για τίποτα άλλο πέρα απο τα κλικς ενώ ρισκάρουν την αξιοπιστία τους ή ο Σανόπουλος έχει πλάτες που κανένας μας δεν φανταζόταν…

Γιατί ο "ειδικός" τύπος στην Ελλαδά τώρα πια είναι ειδικός μόνο στο όνομα και ακολουθεί την πορεία του κανονικού τύπου. Όλα για τα κλικς και τα λεφτά.

edit, επίσης το ότι είναι "ειδικός" στο όνομα, δεν τον κάνει για εμένα και ειδικό. Τα περισσότερα θέματα που παρακολουθώ π.χ. για αμάξια, είτε αντιγράφουν τα press release, είναι γράφουν ότι να 'ναι για να βγει το κείμενο, είτε αναπαράγουν από άλλα ξένα sites, είτε ανεβάζουν βιντεάκια youtube, δεν έχουν κάποιο ανώτερο επίπεδο γνώσεων επειδή είναι "ειδικοί".

Επεξ/σία από NT1G
  • Thanks 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ ο σαριμπάλ συνεχίζει το "σπρώξιμο" ακάθεκτος.

https://www.newsauto.gr/news/ti-ithele-na-mas-dixi-o-panopoulos-me-tin-lamborghini-ke-to-chaos/

Επεξ/σία από friendgr

44 λεπτά πριν, friendgr είπε

Εν τω μεταξύ ο σαριμπάλ συνεχίζει το "σπρώξιμο" ακάθεκτος.

https://www.newsauto.gr/news/ti-ithele-na-mas-dixi-o-panopoulos-me-tin-lamborghini-ke-to-chaos/

Παντως τις καρεκλες που εχει στο γραφειο εχω κ εγω,απο το στοκαδικο βεβαια γιατι την ειχα βρει σε καλη τιμη αλλα αφου την εχει ενας Πανοπουλος περνει αλλη αξια🤣

• Like 3

2 ώρες πριν, Gatilaras είπε

Παντως τις καρεκλες που εχει στο γραφειο εχω κ εγω,απο το στοκαδικο βεβαια γιατι την ειχα βρει σε καλη τιμη αλλα αφου την εχει ενας Πανοπουλος περνει αλλη αξια🤣

Πολυ πιθανο να μην εχει τιποτα και να ειναι φωτογραφια που βρηκε στο ιντερνετ. Εδω ειχε ανεβασει το αμαξι και απλα ηταν copy paste φωτογραφιας σε αλλη φωτογραφια απο αποθηκη στην Αγγλια. Σε ενα πραγμα ειναι καλως στο cad και στο δουλεμα των Ελληνων αλλα το κανει σιχαμενα πατωντας στον πατριωτισμο οταν μονο η Ελλαδα ειναι και κανεις αλλος οτι 1 Ελληνας μηχανικος ειναι 1000 μηχανικοι της bugatti κτλ μαλακιες. Απο κατι τετοια καταλαβαινεις τον παπατζη. Καλα ο σαριμπαλ ισως ειναι οτι πιο αχρηστο αυτη τη στιγμη στην ελληνικη δημοσιογραφια ο θεος να την κανει. Προφανως τα περνει για να προωθησει τον καθε αχρηστο και επειδη η μαζα των Ελληνων κατι τετοια τα εχουν ψωμοτυρι οπως σωρρα πχ συνεχιζουν να πουλανε. Εγω ειχα βαλει στοιχημα το 2019 οτι ο πανοπουλος ειναι οτι πιο αχρηστο και απατεωνας στην ελλαδα με 2 φιλους ενα 50αρικο και ηδη εχουν παραδεχτει οτι πιστευαν εναν καραγκιοζη τοτε λεω κρατηστε το 50αρικο και να σας δω την επομενη φορα στον επομενο απατεωνα. Τωρα καθονται κοροιδευουν τον πανοπουλο αλλα το 2019 τον ειχαν το θεο που θα εφτιαχνε το ελληνικο supercar. 

• Like 6

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Το παρόν post είναι προιοόν μυθοπλασίας και έχει χιουμοριστική διάθεση. Το ChatGPT στην πραγματικότητα θα μου απαντήσει για τον Σπύρο σε 24 ώρες! :D

chat.png.8a2eee11ecce53f838181570a0e39a58.png

Μου εδωσες ιδεα πρωινιατικα και το δοκιμασα αλλα  μλκιες. Ουτε το μποτακι τον ξερει. 😂
image.png.ab90d94fe4bad4379d4a82130fec8d28.png

Επισης ειπα στο midjourney να φτιαξει εικονα με το chaos να τρεχει με 500χμ σε ελληνικους δρομους.

Chaos car by spyros panopoulos running at speed 500km/h on a greek road

Chaos car by spyros panopoulos automotive running at speed 500km/h on a greek road

:P

• Like 1

12 ώρες πριν, GoMaR είπε

Μου εδωσες ιδεα πρωινιατικα και το δοκιμασα αλλα  μλκιες. Ουτε το μποτακι τον ξερει. 😂
image.png.ab90d94fe4bad4379d4a82130fec8d28.png

Επισης ειπα στο midjourney να φτιαξει εικονα με το chaos να τρεχει με 500χμ σε ελληνικους δρομους.

Chaos car by spyros panopoulos running at speed 500km/h on a greek road

Chaos car by spyros panopoulos automotive running at speed 500km/h on a greek road

:P

Μη του δίνεις ιδέες, γιατί το βλέπω να ανεβάζει AI Generated εικόνες από το χάος στον δρόμο σε κάνα Insta, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να το δούμε 😂

Χωρίς να θέλω να εισχωρήσω στα προσωπικά του mr. Panopoulou στο FB profile του μας τα λέει λίγο περίεργα...

Ελεύθερος και η αγαπημένη του ταινία είναι αυτή ερωτικού περιεχομένου;

Μήπως από εκεί βγαίνει και η φράση ένας Έλληνας ισούται με δέκα ξένους; Η Ελλάδα είναι γνωστό πως είναι πρώτη στις σεξουαλικές πράξεις... Νόμιμες ή μη!

Screenshot_20230205-004437_Facebook.png

33 λεπτά πριν, ItsTomGR είπε

Χωρίς να θέλω να εισχωρήσω στα προσωπικά του mr. Panopoulou στο FB profile του μας τα λέει λίγο περίεργα...

Ελεύθερος και η αγαπημένη του ταινία είναι αυτή ερωτικού περιεχομένου;

Μήπως από εκεί βγαίνει και η φράση ένας Έλληνας ισούται με δέκα ξένους; Η Ελλάδα είναι γνωστό πως είναι πρώτη στις σεξουαλικές πράξεις... Νόμιμες ή μη!

Screenshot_20230205-004437_Facebook.png

Δεν σε πιστεψα, και μπηκα να το δω ο ιδιος

💀

Στις 5/2/2023 στις 2:32 ΠΜ, SabotazNic είπε

Δεν σε πιστεψα, και μπηκα να το δω ο ιδιος

💀

Φαντάζομαι πως εάν είναι λάτρης πορνογραφικών ταινιών εξηγούνται και τα δέκα μόνιτορ που έχει κολλημένα το ένα δίπλα στο άλλο στο υποτιθέμενο εργοστάσιο. 

Γιατί αλλιώς είναι να βλέπεις τσοντα σε ένα απλό monitor και αλλιώς σε 10 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...