Προς το περιεχόμενο

CHAOS αοριστολογιών με το «ελληνικό υπεραυτοκίνητο των 3.000 ίππων»

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, NLS είπε

Να την αφήσεις αυτή την πηγή. Είπαμε όλα θα τα φτιάξει ο Πανόπουλος, μέχρι βίδας. Άρα και τακάκια.

Δεν ξερω τι λεει ο sir Panopoulos εγω ξερω οτι η πηγη μου ειναι η πλεον εγκυρη. Σκεψου πριν τον αγωνα της F1 στο Μπαχρειν μου λεει:

"ο Leclerc θα εγκαταλειψει"

και του λεω

"δεν υπαρχει περιπτωση, εχει μονοθεσιο βαρβατο φετο η Φεραρι"

"Ρε μου λεει,την Τριτη το πρωι οπως βγαζανε το μονοθεσιο απο το γκαραζ μολις το βαλανε μπροστα ακουγονταν οτι χτυπαγε βαλβιδες,δεν θα τερματισει"

"Αντε ρε χαμενε" του λεω "200 μηχανικοι δεν θα μπορεσουν να φτιαξουν μια βλαβη στον κινητηρα?" 

"Ρε απαραδεκτε ανθελλην" μου λεει "Ουτε εναν Ελλην μηχανικο δεν εχουν υπαρχει περιπτωση να φτιαξουν την βλαβη?"

Με σοκαρισε,ε μετα εφτασα κ εκει που ηθελα και δεν συνεχισαμε την κουβεντα αλλα να που οντως βγηκε αληθινος😉

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, friendgr είπε

Κι οπως βλεπουμε δεν έχει αλλάξει τιποτα. Το προμοτάρισμα συνεχίζει ακάθεκτο. 

Τουλάχιστον τώρα τα σχόλια είναι σχεδόν όλα επικριτικά και τα πληρωμένα του Πανόπουλου έγιναν πιο διακριτικά... 

Άρχισαν να τα παίρνουν πίσω σιγά σιγά για όλα ελληνικά και τις άλλες παπαριές... Βλέπεις και το Σαρισαλιαριδη να πάει να ξεγλιστρησει σαν λασπωμένο ερπετό στο μέλλον. 

Όπως πάντα όμως θολούρα και παπατζες. 

Βλέπεις όμως μέσα στη θολούρα το στόκο γύρω από το παρμπρίζ.. ανυπομονώ να δω το Frankenstein live. Θα το δει άραγε ποτέ κανένας live?? Δε νομίζω... 

Στοίχημα θα βγουν μόνο φωτογραφίες με βαριά επεξεργασία.. 

What a shitshow..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, NLS είπε

Αυτά τα σημεία που φαίνονται σαν να μην είναι ενιαίο τα είδατε; Έχετε ιδέα τι είναι;

Πιθανολογω artifacts από κάποια ακούσια κίνηση στον εκτυπωτή ή κάποια ρύθμιση που να δημιουργεί αυτές τις "κάθετες" στρωματωσεις. Μπορεί να είναι artifact και από το generative αλγόριθμο. Σίγουρα δεν είναι καλό για την συνοχή του αντικειμένου και πρέπει να τυπωθεί λείο για να πεις ότι κάτι κανεις. Αλλιώς γιατί να μπεις στο κόπο να το κάνεις 3d printed. Κάντο machined διαιρούμενο...Τουλάχιστον μετά το κράξιμο εδώ έμαθε να φτιάχνει σωστά τα anchor points και το εξάρτημα είναι πιο συμπαγές στα anchor points... Ο μπουλης μας, μας διαβάζει και μαθαίνει.. Πόσο cute? 

Το part που δείχνει για εμένα είναι για τα σκουπίδια. 

Shear forces go brrrrrrr

Επισης αμφιβάλω παρά πολύ ότι είναι τιτάνιο. 90% πιθανότητες να είναι αλουμίνιο. Μόνο και μόνο λόγο κόστους. 

Παπατζες και πεταμένα χρήματα. Οι κακίες οι γλώσσες λένε φορολογουμένων χρήματα.. 

Επεξ/σία από saintinos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/3/2023 στις 11:58 ΠΜ, VFR είπε

Mα αυτό που κάνει ο Πανόπουλος, μόνο Generative Design δεν είναι...
Paparative Design, ίσως. Ας διαβαστεί όλο το thread για να ξυπνήσει ο κόσμος ποιός πάει και τρώει τα ΕΣΠΑ ... Ανέβασε δύο Video o Κορρές που δείχνει το σύμπαν σε κάποιο κανάλι στο Youtube, και αντί τέτοιοι επιστήμονες να λάβουν βοήθεια, έχουμε τους τρόμπες που θα φτιάξουν απο αυτοκίνητα μέχρι drone...
Άξιοι της μοίρας μας...

Ο κορρες ξερεις οτι πλεον ειναι ξενη εταιρεια ετσι?Καθως και τα apivita,δωδωνη,μπαρμπα σταθης,δελτα,goodys,everest η hellenic foods και παει λεγοντας.Οχι οτι στηριζω τον τσιρκοπανοπουλο αλλα λεω αν ειναι να δωθει εσπα να παει σε ελληνικη εταιρεια

ακυρο ζητω ταπεινα συγνωμη λαθος κορρε καταλαβα my bad!

Επεξ/σία από chrisxkar

9 hours ago, chrisxkar said:

Οχι οτι στηριζω τον τσιρκοπανοπουλο αλλα λεω αν ειναι να δωθει εσπα να παει σε ελληνικη εταιρεια

Άλλο πράγμα η ελληνική εταιρεία και άλλο ο Έλληνας απατεώνας. 

• Like 3

21 ώρες πριν, chrisxkar είπε

Ο κορρες ξερεις οτι πλεον ειναι ξενη εταιρεια ετσι?Καθως και τα apivita,δωδωνη,μπαρμπα σταθης,δελτα,goodys,everest η hellenic foods και παει λεγοντας.Οχι οτι στηριζω τον τσιρκοπανοπουλο αλλα λεω αν ειναι να δωθει εσπα να παει σε ελληνικη εταιρεια

ακυρο ζητω ταπεινα συγνωμη λαθος κορρε καταλαβα my bad!

Εγώ θα διαφωνήσω σε αυτό. Το Ελληνικό ΕΣΠΑ πρέπει να πηγαίνει εκεί που βοηθάει το σύνολο της Ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας.

Αν έχω για παράδειγμα 2 επιλογές ανάμεσα σε ένα Κινέζο που θέλει να ανοίξει μία ΜΚΟ για την αποκατάσταση ενός καμένου δάσους και τον Θωμά που θέλει να ανοίξει άλλη μία καφετέρια στην ίδια περιοχή, θα χρηματοδοτηθεί ο Θωμάς επειδή είναι Έλληνας;

Αν η Albania Juice Industries θέλει σε αγροτική περιοχή να ανοίξει εργοστάσιο παραγωγής χυμών και μπορέσει να εκμεταλλευτεί πληθώρα αγροτικών προϊόντων για την παραγωγή τους που μέχρι σήμερα τα πετάμε στα σκουπίδια επειδή χαλάνε, δεν θα της δώσουμε λεφτά;

Ο εθνικισμός δεν κάνει καλό. Αν ο Έλληνας θέλει χρήματα ας ρισκάρει και ας φτιάξει κάτι καινοτόμο που αξίζει την εκάστοτε χρηματοδότηση. Ειδάλλως θα έρχονται οι ξένοι και θα του παίρνουν τα λεφτά.

• Like 2

14 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Εγώ θα διαφωνήσω σε αυτό. Το Ελληνικό ΕΣΠΑ πρέπει να πηγαίνει εκεί που βοηθάει το σύνολο της Ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας.

Αν έχω για παράδειγμα 2 επιλογές ανάμεσα σε ένα Κινέζο που θέλει να ανοίξει μία ΜΚΟ για την αποκατάσταση ενός καμένου δάσους και τον Θωμά που θέλει να ανοίξει άλλη μία καφετέρια στην ίδια περιοχή, θα χρηματοδοτηθεί ο Θωμάς επειδή είναι Έλληνας;

Αν η Albania Juice Industries θέλει σε αγροτική περιοχή να ανοίξει εργοστάσιο παραγωγής χυμών και μπορέσει να εκμεταλλευτεί πληθώρα αγροτικών προϊόντων για την παραγωγή τους που μέχρι σήμερα τα πετάμε στα σκουπίδια επειδή χαλάνε, δεν θα της δώσουμε λεφτά;

Ο εθνικισμός δεν κάνει καλό. Αν ο Έλληνας θέλει χρήματα ας ρισκάρει και ας φτιάξει κάτι καινοτόμο που αξίζει την εκάστοτε χρηματοδότηση. Ειδάλλως θα έρχονται οι ξένοι και θα του παίρνουν τα λεφτά.

Δεν το λεω απο την αποψη του εθνικισμου λεφτα μονο στους ελληνες κτλ κτλ(ασε που να εισαι Ελληνας εθνικιστης ειναι ανεκδοτο).Ενα ξενο fund το οποιο εχει εταιρεια εδω εχει και τον τροπο να μειωνει τον φορο της στην Ελλαδα κατα πολυ νομιμα οποτε θα προτιμουσα να παει σε μια ελληνικη.Και το δευτερο ειναι οι περισσοτερες ξενες εταιριες βλεπε pfizer παιρνουν μεγαλες φορολογικες ελαφρυνσεις και πακετα τα οποια εχουν μια συγκεκριμενη διαρκεια και πολυ φοβαμαι πως με το που ληξουν απλα θα αποχωρησουν λογο της υψηλης φορολογιας

1 ώρα πριν, chrisxkar είπε

Δεν το λεω απο την αποψη του εθνικισμου λεφτα μονο στους ελληνες κτλ κτλ(ασε που να εισαι Ελληνας εθνικιστης ειναι ανεκδοτο).Ενα ξενο fund το οποιο εχει εταιρεια εδω εχει και τον τροπο να μειωνει τον φορο της στην Ελλαδα κατα πολυ νομιμα οποτε θα προτιμουσα να παει σε μια ελληνικη.Και το δευτερο ειναι οι περισσοτερες ξενες εταιριες βλεπε pfizer παιρνουν μεγαλες φορολογικες ελαφρυνσεις και πακετα τα οποια εχουν μια συγκεκριμενη διαρκεια και πολυ φοβαμαι πως με το που ληξουν απλα θα αποχωρησουν λογο της υψηλης φορολογιας

Αυτό μπορεί να γίνει μέχρι και με startups. Μπορεί να χρηματοδοτηθεί εδώ και αργότερα λόγο της φορολογίας να φύγει και να πάει Βουλγαρία.
Δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανένας ότι μετά την χρηματοδότηση θα μείνει η εταιρεία στην Ελλάδα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ζήτημα των προϋποθέσεων του προγράμματος, το οποίο να εξασφαλίζει ότι η επιχείρηση η οποία χρηματοδοτείτε μπορεί και να ανταπεξέλθει.

Στις 11/3/2023 στις 11:58 ΠΜ, VFR είπε

Ανέβασε δύο Video o Κορρές που δείχνει το σύμπαν σε κάποιο κανάλι στο Youtube, και αντί τέτοιοι επιστήμονες να λάβουν βοήθεια, έχουμε τους τρόμπες που θα φτιάξουν απο αυτοκίνητα μέχρι drone...

Στις 28/3/2023 στις 12:02 ΜΜ, chrisxkar είπε

Ο κορρες ξερεις οτι πλεον ειναι ξενη εταιρεια ετσι?

Ο ένας μιλάει για έναν μπάρμπα μηχανολόγο (?), ο άλλος μιλάει για την εταιρεία με κρέμες και αρώματα, απλά το επισημαίνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...