Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο να δώσω αυτόν τον εξωτερικό? Ειναι εκτός εγγύησης , μια φορά δοκιμάστηκε από φιλο που ειχε thunderbolt 3 

ειναι με το κουτι του και απλά καθομαι και τον κοιτάω. Δεκτος καθε ελεγχος πριν την αγορα. παιζει μονο σε thundebolt 3

https://www.delock.com/produkt/54007/merkmale.html?setLanguage=gr

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πόσο πιάνει iPhone 11 pro 64gb 85% μπαταρία χωρίς πρόβληματα, σε καλή κατάσταση?

Δημοσ.
Στις 11/6/2023 στις 10:09 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Τον έχω δώσει

καλησπερα εχω μια τηλεόραση της philips την 32pfl5522d/12 η οποια εχει δουλεψει 5 φορες ...Ποσο μπορω να την δωσω ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, life is music είπε

καλησπερα εχω μια τηλεόραση της philips την 32pfl5522d/12 η οποια εχει δουλεψει 5 φορες ...Ποσο μπορω να την δωσω ?

Πότε είναι η αγορά της;

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Πότε είναι η αγορά της;

δεν θυμαμαι.... η συγκεκριμενη παιζει με Αποκωδικοποιητη.Αν ομως την βαλω 60 ευρω πιστευεις θα φυγει λευτερη ?

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, life is music είπε

δεν θυμαμαι.... η συγκεκριμενη παιζει με Αποκωδικοποιητη.Αν ομως την βαλω 60 ευρω πιστευεις θα φυγει λευτερη ?

Τόσο παλιά είναι δύσκολο με 60 βρίσκεις με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή.

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω μια  Shaphire HD7970 6GB GDDR5 vapor-x και σκέφτομαι να τη δώσω γιατί δεν πολυασχολούμαι. Μπορείτε να μου πείτε πόσο πιάνουν αυτές τώρα?

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Stelios_Rjk είπε

Γεια σας,

Έχω μια  Shaphire HD7970 6GB GDDR5 vapor-x και σκέφτομαι να τη δώσω γιατί δεν πολυασχολούμαι. Μπορείτε να μου πείτε πόσο πιάνουν αυτές τώρα?

Ευχαριστώ πολύ 

Τις αγοράζει κανείς;

Με γρήγορη ματιά στα χαρακτηριστικά, χρονολογία και τιμές ebay, θα έλεγα κανά 50αρι.

Κάρτα 10ετίας, που καταναλώνει τρελό ρεύμα, κατά συνέπεια πολύ θερμή και το πιθανότερο ταλαιπωρημένη, αν δεν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δε γνωρίζω, δύσκολα να πάρεις παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλά παραμένει 6GB GDDR5.

21 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Τις αγοράζει κανείς;

Με γρήγορη ματιά στα χαρακτηριστικά, χρονολογία και τιμές ebay, θα έλεγα κανά 50αρι.

Κάρτα 10ετίας, που καταναλώνει τρελό ρεύμα, κατά συνέπεια πολύ θερμή και το πιθανότερο ταλαιπωρημένη, αν δεν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δε γνωρίζω, δύσκολα να πάρεις παραπάνω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stelios_Rjk είπε

Δε βοηθάς και πολύ.

Φαίνεται οτι δεν συμφωνείς με την λογική μου.

Θεωρείς οτι μια κάρτα 10ετίας, αδύναμο πλέον καβουρντιστίρι αξίζει περισότερο απ'οσο είπα και μοναδικό σου επιχείρημα είναι η v-ram της.

Δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο.

Περιμένεις 2ες-3ες γνώμες, δεν χρειάζεται να αφουγκραστείς τη δική μου ούτε είναι απαραίτητα σωστή η κρίση μου.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

2012 καρτα , 300watt τροφοδοτικοσκοτώστρα, DX11, unsupoorted απο drivers και πιθανως να χανει απο μια 1650 των 75w . Δεν νομιζω να την αγορασει κανενας αν και "σπανιο" μοντελο. Στο 100ρικο παιζουν 580,1060, 1650 (για μικρα τροφοδοτικα), Βαλτην 80 και βλεπεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα, έχω στην κατοχή μου κάποια κόμικς από την εποχή που ήμουν πιτσιρικάς.

Μιλάμε για κόμικς X-MEN από μαμούθ κόμικς και συγκεκριμένα τα παρακάτω :

X-MEN

4, 5, 8, 17, 18, 22, 23, 25, 31, 38, 40-41-42( τόμος 14), 45-46-47 (τόμος 16), 51, 52, 54-55 (τόμος 20), 58-59 (τόμος 22),

60, 61, 63, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 75, 76 ,80, 81, 82.

Καθώς επίσης και από άνθρωπος αράχνη πάλι από μαμούθ κόμικς τα παρακάτω:

Άνθρωπος αράχνη

4,5,6 7-8-9 (τόμος 2), 10,19,20,22,24.

Όλα ειναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Έχει κάνεις σας ιδέα πόσο κοστίζουν σε περίπτωση πώλησης;;;

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από ang3lch1ld

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...