vaggos88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, imr είπε Έγινε κάτι με το τελευταίο patch? Ξαφνικά μου έδωσε 450 skill points ααπο εκει που δεν είχα σχεδόν καθολου Ειχες κανει τιποτα με τα porche που εδιναν spin ?
imr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Ειχες κανει τιποτα με τα porche που εδιναν spin ? Οχι αλλα γενικα ξοδευα ποντους σε οτι αμαξι ειχα και εδινε superwhellspin
vaggos88 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 57 λεπτά πριν, imr είπε Οχι αλλα γενικα ξοδευα ποντους σε οτι αμαξι ειχα και εδινε superwhellspin Σε καποια αφαίρεσαν το σπιν και δώσανε πισω τους πόντους.
mclein² Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 650 skill επιστροφη....τα wheelspin πλεον δινουν κατι 5χηνα...απο τα εβδομαδιαια ιβεντ βγαλανε τα γουιλσπιν... γιατι χαλασανε το γκειμ ;;;;
d_gkal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 52 minutes ago, mclein² said: 650 skill επιστροφη....τα wheelspin πλεον δινουν κατι 5χηνα...απο τα εβδομαδιαια ιβεντ βγαλανε τα γουιλσπιν... γιατι χαλασανε το γκειμ ;;;; Ψιλοξενερωσα με τα εβδομαδιαία pr stunts. Επίσης για να βρεις καλούς συμπαίκτες στο trial πρεπει να κανεις τάμα.
Figantu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Να ρωτησω. Οι ηχοι των αυτοκινήτων γτ μου ακούγονται σαν παραμορφωμένοι? Ιδεα μου ειναι? Στο fh4 ναι ειχε οντως κακους ηχους αλλα σε καποια αυτοκίνητα γαμουσε και ηταν πιο clean ο ηχος. Εσβησα το fh4 με την ελπιδα οτι θα χαρω το 5. Εχω παιξει κανα 12ωρο συνολικά και δεν απολαμβανω τους ήχους των αυτοκινήτων με εξαιρεση καποια ελαχιστα.
d_gkal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δεν είμαι περήφανος για τα αυτιά μου αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερος ο ήχος στο 5. Ίσως έχεις συνηθίσει του 4.
AntonisKo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Επίσης αλλάζει τελείως η πίστα για όσους έχουν ακουστικά. Άλλο παιχνίδι.
Figantu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Επίσης αλλάζει τελείως η πίστα για όσους έχουν ακουστικά. Άλλο παιχνίδι. Με ακουστικα παιζω και παλι δεν ειμαι τοσο ευχαριστημένος. Οταν επαιξα με ηχεια ακουγόταν καλύτερα κατα την γνώμη μου. Μηπως πρεπει να κανουν καποια update στους ηχους?
citelis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 15/2/2022 στις 9:16 ΠΜ, mclein² είπε 650 skill επιστροφη....τα wheelspin πλεον δινουν κατι 5χηνα...απο τα εβδομαδιαια ιβεντ βγαλανε τα γουιλσπιν... γιατι χαλασανε το γκειμ ;;;; Νομίζω πως θέλουν να κάνουν δυσκολότερο το να μαζεύεις credits ώστε να μην μπορεί κανείς απλά να μαζεύει skill points και μετά με αυτά να παίρνει ελυκολα wheelspins και γι' αυτό και αφαίρεσαν τα τελευταία από το car mastery. Ουσιαστικά πλέον για να προχωράς απαιτεί περισσότερο grinding από πριν. Δεν είναι απαραίτητα κακό αν σκεφτεί κανείς πόσο υπερβολικά γρήγορα μπορείς να τα κάνεις όλα στην αρχή. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από citelis 1
LIGHT1NG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, citelis είπε Νομίζω πως θέλουν να κάνουν δυσκολότερο το να μαζεύεις credits ώστε να μην μπορεί κανείς απλά να μαζεύει skill points και μετά με αυτά να παίρνει ελυκολα wheelspins και γι' αυτό και αφαίρεσαν τα τελευταία από το car mastery. Ουσιαστικά πλέον για να προχωράς απαιτεί περισσότερο grinding από πριν. Δεν είναι απαραίτητα κακό αν σκεφτεί κανείς πόσο υπερβολικά γρήγορα μπορείς να τα κάνεις όλα στην αρχή. Ναι αλλά αυτό δεν είναι fair play για τους καινούργιους αν σκεφτεί κανείς πως με λίγα custom runs έχω σχεδόν 500+ αυτοκίνητα με afk play και super wheel από το porche... 1
SabotazNic Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 16 ώρες πριν, AntonisKo είπε Επίσης αλλάζει τελείως η πίστα για όσους έχουν ακουστικά. Άλλο παιχνίδι. 15 ώρες πριν, Figantu είπε Με ακουστικα παιζω και παλι δεν ειμαι τοσο ευχαριστημένος. Οταν επαιξα με ηχεια ακουγόταν καλύτερα κατα την γνώμη μου. Μηπως πρεπει να κανουν καποια update στους ηχους? Μηπως παιζετε με ακουστικα των 20 ευρω? Προσωπικα, δεν εχω κανενα θεμα με τον ηχο. 1
Figantu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μηπως παιζετε με ακουστικα των 20 ευρω? Προσωπικα, δεν εχω κανενα θεμα με τον ηχο. Οχι δεν εχω θεμα με τον ηχο απλα μαλλον θελει συνηθεια. To fh2 ειχε ξεκαθαρα τους καλυτερους ηχους αυτοκινητων. Ενα remastered για pc θα βγαλουν ρε γμτ?
mclein² Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 κριμα που το χαλασαν το γκειμ...επαιζα 2-3 μερες τη βδομαδα να παρω τα αμαξακια αλλα πλεον ειναι μαπα... τα γουιλσπιν απο εκει που εδιναν 3/10 καλο πραμα τωρα δινουν 1/100...μια μεση λυση δε μπορουσαν να δωσουν...
d_gkal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ πλεον μπαίνω μόνο για τα seasonal. Ασχολούμαι 2-3 ώρες και τέλος. Ούτε καν eliminator παίζω που είχα λιωσει στο 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα