Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 5 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αγορασα εχθες. Το ξερω για το gamepass αλλα δε με ψηνει το subscription γτ παιζω λιγα παιχνιδια το χρονο, περιστασιακα. Τωρα για δοκιμη δεν ηταν τοσο αναγκη, ειχα δοκιμασει το demo του 4, και δεν υπηρχε καποια αμφιβολια απο οτι ειχα δει...

• Απαντ. 940
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ditsikts είπε

Το αγορασα εχθες. Το ξερω για το gamepass αλλα δε με ψηνει το subscription γτ παιζω λιγα παιχνιδια το χρονο, περιστασιακα. Τωρα για δοκιμη δεν ηταν τοσο αναγκη, ειχα δοκιμασει το demo του 4, και δεν υπηρχε καποια αμφιβολια απο οτι ειχα δει...

Ωραία παιχνίδια και τα δύο αλλά μετά από ένα σημείο σαν να βαριεσαι λίγο λόγο ότι είναι κάπως μονότονο σε αντίθεση με το 5 που έχει ποιο πολύ ψωμί και αρκετά διαφορετικά πράγματα από το 4.

Δημοσ.

Παιδιά λίγο βοήθεια γιατί δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη!

Από το τελευταίο update και μετά (30.03.22) το παιχνίδι δεν ανοίγει και βγάζει κωδικο σφαλματος : (0x80070102)

Το έχει συναντήσει κάποιος?

Ευχαριστώ παιδιά.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

Από το τελευταίο update και μετά (30.03.22) το παιχνίδι δεν ανοίγει και βγάζει κωδικο σφαλματος : (0x80070102)

Ευχαριστώ παιδιά.

Reset game data κάνε για αρχή,επίσης έχεις τίποτα ρουτερ από fritzbox? Αν ναι πρέπει να κλείσεις το φίλτρο για το teredo.

Αλλιώς σαν τελευταία λύση εγκατάσταση πάλι..

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

Ευχαριστώ παιδιά.

update windows εκανες?

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, IKARIWTHS said:

Καλημέρα παιδιά ,η αγορά του παιχνιδιού σε υπολογιστή που έχει σπάνια Ίντερνετ έχει νόημα ;

Θα παίξεις μόνο το story που θα ξοδέψεις αρκετές ώρες.

Επίσης Ένα πετυχημένο mode του παιχνιδιού είναι το online. 

Κρίνεις και αποφασιζεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vaggos88 είπε

update windows εκανες?

Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η παρακάτω ενημέρωση.

''2022-03 Συγκεντρωτική ενημέρωση για Windows 11 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB5011563)''

Συνδυάζονται μεταξύ τους?

Δημοσ.
23 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Reset game data κάνε για αρχή,επίσης έχεις τίποτα ρουτερ από fritzbox? Αν ναι πρέπει να κλείσεις το φίλτρο για το teredo.

Αλλιώς σαν τελευταία λύση εγκατάσταση πάλι..

Σε ευχαριστώ μαν.

Σε περίπτωση επανεγκατάστασης, τι γίνεται με την πρόοδο του παιχνιδιού?

Όλα στο σύννεφο?

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

Σε ευχαριστώ μαν.

Όλα στο σύννεφο?

Ειναι ολα στο cloud αλλα στη θεση σου θα κρατουσα και ενα backup απο το save.

Μπορεις να το βρεις εδω %LOCALAPPDATA%\Packages\Microsoft.624F8B84B80_8wekyb3d8bbwe\SystemAppData\wgs)

16 ώρες πριν, AntonisKo είπε

Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η παρακάτω ενημέρωση.

''2022-03 Συγκεντρωτική ενημέρωση για Windows 11 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB5011563)''

Συνδυάζονται μεταξύ τους?

Δεν γνωριζω αλλα ειναι πολυ πιθανο. Πριν δυο μηνες κρασαρε το game με το που ανοιγε μεχρι που εκανα update τα windows.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδια ερωτηση, ειμαι εντελως casual pc gamer με περιορισμενο χρονο για παιχνιδι αλλα ειδα βιντεακια απο το horizon 5 κ εχω παθει πλακα.
Επειδη ουσιαστικα racing εχω να παιξω απο οταν ειχα psp κ ελιωνα στα need for speed & ridge racer, το προτεινετε για χαλαρους fun arcade αγωνες με controller ή ειναι για πιο hardcore καταστασεις οδηγησης-sim;
(το συστημα μου το σηκωνει ανετα)

Thanks!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, AntonisKo είπε

Σε ευχαριστώ μαν.

Όλα στο σύννεφο?

Όχι όλα μένουν δεν χάνεις τίποτα 

41 λεπτά πριν, actorius είπε

Παιδια ερωτηση, ειμαι εντελως casual pc gamer με περιορισμενο χρονο για παιχνιδι αλλα ειδα βιντεακια απο το horizon 5 κ εχω παθει πλακα.
Επειδη ουσιαστικα racing εχω να παιξω απο οταν ειχα psp κ ελιωνα στα need for speed & ridge racer, το προτεινετε για χαλαρους fun arcade αγωνες με controller ή ειναι για πιο hardcore καταστασεις οδηγησης-sim;
(το συστημα μου το σηκωνει ανετα)

Thanks!

Άνετα το παίρνεις φίλε.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι μου έκανε crash to desktop συχνά-πυκνά. Έσβησα το antivirus(bitdefender) και σταμάτησε να το κάνει, επίσης νομίζω ότι κάνει και ποιο γρήγορα loading

Δημοσ.

Για να κλείσω το θέμα μου.

Λυθήκαν όλα με επανεγκατάσταση ευτυχώς, το παιχνίδι ξεκινάει κανονικά πλέον.

Ολη η πρόοδος του παιχνιδιού είναι εδώ, αν και κράτησα το save, δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Μονάχα λίγο υπομονή παραπάνω για τον συγχρονισμό των δεδομένων πριν από το πρώτο ξεκίνημα.

Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν έστω και λίγο, καλή συνέχεια σε όλους.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...