El-Arabi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Το site www.arenatech.gr τους εστειλα, για αυτό μου απάντησαν.
KabamaruGaming Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Έχουμε κάποιο νέο; Ζήτησε κανείς ακύρωση παραγγελίας και τα λεφτά του πίσω;
KAn97 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα ζήτησα εγώ ναι και με είπαν έως 2 βδομάδες θα με κάνουν refund.
gianniz_k Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, KAn97 είπε Καλησπέρα ζήτησα εγώ ναι και με είπαν έως 2 βδομάδες θα με κάνουν refund. Επιταγή με ταχυδρόμο θα στείλουν; Για κυνήγησε τους
miucce Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, KAn97 είπε Καλησπέρα ζήτησα εγώ ναι και με είπαν έως 2 βδομάδες θα με κάνουν refund. Σορρυ στους παθοντες αλλα δεν αντεξα
TzemakosGR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αν δεν περάσουν οι 2 βδομάδες διότι έχουμε συμφωνήσει στους όρους χρήσης. Εγώ σήμερα περιμένω απάντηση αν δεν έχω κάτι μέχρι το μεσημέρι πάω για ακύρωση και αγωγή για εξαπάτηση!
JDROGAS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στις 30/11/2021 στις 2:51 ΜΜ, Mikekl είπε Λογικά θα πάμε δικαστήρια .. 99,99% Αλλά πόσο πλάκα θα έχει την Παρασκευή να έρθει κονσόλα να δω τι θα πείτε όσοι ξεφύγατε από θέμα του ( αν είναι legit και τι κάνει κάποιος αν δεν είναι ) Tελικα μειναμε στο οτι περιμενες mail χθες (Πεμπτη) και σημερα Παρασκευη παραλαβη. Εχεις κανενα νεοτερο; 1
KabamaruGaming Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, KAn97 είπε Καλησπέρα ζήτησα εγώ ναι και με είπαν έως 2 βδομάδες θα με κάνουν refund. Σου είπαν γιατί καθυστέρησε η παραγγελία, έγινε καθόλου αυτή η κουβέντα;
maniacos93 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, KabamaruGaming είπε Σου είπαν γιατί καθυστέρησε η παραγγελία, έγινε καθόλου αυτή η κουβέντα; Δεν είχαν ετοιμοπαράδοτο. 🤣
KabamaruGaming Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, maniacos93 είπε Δεν είχαν ετοιμοπαράδοτο. 🤣 Τους έχω ικανούς να πουν ότι τελικά μπερδεύτηκαν οι προμηθευτές τους και τους έστειλαν τοστιέρες. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από KabamaruGaming
KAn97 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, KabamaruGaming είπε Σου είπαν γιατί καθυστέρησε η παραγγελία, έγινε καθόλου αυτή η κουβέντα; Η αλήθεια είναι πως κατευθείαν ακύρωσα την παραγγελία. Περαιτέρω συζήτηση για αυτό δεν κάναμε.
Mikekl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στις 30/11/2021 στις 5:12 ΜΜ, SPY_oo7 είπε Εγκεφαλικό??? Λίγο ..... Ναι
OhgmaAurvanium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Αν και αργα, να πω πως και εγω τους καλεσα για να μαθω πληροφοριες και μου ειπε πως σημερα εχει 23 τεμαχια διαθεσιμα και πως γινεται με τραπεζικο εμβασμα κλπ κλπ.. ιδια ιστορια δλδ σε ολους... Μου κανει εντυπωση παντως πως τις καπουλαρουν κατι τετοιοι τυποι! Εντωμεταξυ, κανα Ps5 πού θα βρουμε ρε παιδια? 😂😆
maniacos93 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, OhgmaAurvanium είπε Αν και αργα, να πω πως και εγω τους καλεσα για να μαθω πληροφοριες και μου ειπε πως σημερα εχει 23 τεμαχια διαθεσιμα και πως γινεται με τραπεζικο εμβασμα κλπ κλπ.. ιδια ιστορια δλδ σε ολους... Μου κανει εντυπωση παντως πως τις καπουλαρουν κατι τετοιοι τυποι! Εντωμεταξυ, κανα Ps5 πού θα βρουμε ρε παιδια? 😂😆 Μπες στο νήμα με τις παραγγελίες PS5. Σήμερα έβγαλαν διαθέσιμα το Πλαίσιο, Κωτσόβολος και Public. Αν προλλάβεις καλώς αλλιώς επειδή βλέπω να καλυτερεύει η κατάσταση με την διαθεσιμότητα, θα βρεις σίγουρα και τις επόμενες εβδόμαδες πριν τις γιορτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις