Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 10/8/2022 στις 12:43 ΜΜ, SilentVoice είπε

Πονηριά ήταν το τοπικό κατάστημα που πήγα να πάρω ψυγείο με το πρόγραμμα Αλλαζω Συσκευή.

647 ευρώ είχε ενα ετοιμοπαράδοτο στο κατάστημα. Του λέω, πες μου λίγο το μοντέλο, μπαινω επιτοπου σκρουτζ και το βλέπω στα 450ευρώ ( με τις τιμές ήδη αυξημένες τελευταια εξέλιξη τιμής), εώς 500ευρώ. Του λέω, εδω στο ιντερνετ έχει αυτές τις τιμές και είναι με τις πρόσφατες αυξήσεις, γιατι το δίνεις τοσο πολυ εσυ.

Μου λέει "Αυτή η τιμή ειναι με το πρόγραμμα"

Τον ρωτάω "Ποια είναι η τιμή χωρίς το πρόγραμμα;"

Μου λέει 15-20% πιο κάτω.

Φυσικά του απάντησα, πως δεν γίνεται να έχει άλλες τιμές με το πρόγραμμα , είπα ευχαριστώ και εφυγα.

Μετά αυτές οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα κλαίνε που θα κλείσουν και θα λένε τους έφαγαν οι αλυσίδες. Είπα να στηρίξω τοπικο κατάστημα και επεσα σε πονηρίδη.

Ισχύει. Απο τον Μάιο, τα κλιματιστικά και τα ψυγεία έχουν τσιμπήσει ενα 10%-20% πάνω.  

Και όχι απαραίτητα μονο στα μικρά καταστήματα.

Μπανανία. Καμία τύχη.  

4 ώρες πριν, TroyMelloy είπε

Τέτοια λένε οι καταναλωτές τα ακούνε οι καταστηματάρχες, πέρνουν θάρος και κλέβουν ακόμα ποιο πολύ.

Ρε παμε καλα?? Τι πίνεις και δεν μας δίνεις? Ποιο "μπλέξιμο"? Λογιστή δεν έχει το μαγαζί??? Ότι νανε.

Το "οτι νανε" ρε μπαγάσα με διέλυσε. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sstratos είπε

Δεν βλέπω κοροιδία. Είμαι 100% σιγουρος οτι στο σιτε θα εγραφε "τιμή ιντερνετ" ή κατι παρόμοιο και δεν το πρόσεξες :)

Ρε γμτ ντε και καλά  να πετάει ο γάιδαρος...

Τέλος πάντων,  από την στιγμή που δεν είναι ξεκάθαροι με τις τιμές, είναι πονηριά (εξού και το καπέλο). Τώρα αν είναι νόμιμοι ή παράνομοι δεν είμαι σε θέση να ξέρω. Αλλά η νοοτροπία ότι "κλέβουν όλοι οπότε τι να λέει" ιδιαίτερα από πελάτες μου ανεβάζει την πίεση 😐  
image.png.15324e47ac440b7cbfaa9a0dba221c1d.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, noo_mercy είπε

Ρε γμτ ντε και καλά  να πετάει ο γάιδαρος...

Τέλος πάντων,  από την στιγμή που δεν είναι ξεκάθαροι με τις τιμές, είναι πονηριά (εξού και το καπέλο). Τώρα αν είναι νόμιμοι ή παράνομοι δεν είμαι σε θέση να ξέρω. Αλλά η νοοτροπία ότι "κλέβουν όλοι οπότε τι να λέει" ιδιαίτερα από πελάτες μου ανεβάζει την πίεση 😐  
image.png.15324e47ac440b7cbfaa9a0dba221c1d.png

Είναι θέμα οπτικής, εγώ προσωπικά μετά από πολλές αγορές ξέρω πως τα προϊόντα σε αυτές τις αλυσίδες κατά κανόνα άλλη τιμή έχουν στο site και άλλη στο κατάστημα.

Για αυτό ακριβώς σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα κάνω την παραγγελία online ώστε και να κατοχυρώσω την τιμή που βλέπω, και για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα γυρίσω με άδεια χέρια, και για να μην χάσω περισσότερο χρόνο όταν πάω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/8/2022 στις 12:43 ΜΜ, SilentVoice είπε

Μετά αυτές οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα κλαίνε που θα κλείσουν και θα λένε τους έφαγαν οι αλυσίδες. Είπα να στηρίξω τοπικο κατάστημα και επεσα σε πονηρίδη.

δυστυχως τα ιδια χαλια ειναι και οι μεγαλες πλαισιο, κωτσοβολος κτλ

Επεξ/σία από Titos301
Δημοσ.

Καταλαβα για ποια αλυσιδα λες. Στη σελιδα τους αναγραφεται ξεκαθαρα "τιμη web" και "τιμη καταστηματος" οπου η δευτερη ειναι υψηλοτερη. Αν παραγγειλεις απο τη σελιδα και βαλεις παραλαβη απο το καταστημα, θα πας εκει μετα και θα το παρεις σε τιμη web. 

Παρ'ολα αυτα, εγω αρκετες φορες εχω παει κατευθειαν καταστημα (στουρναρη) για καποιο προϊον ετοιμοπαραδοτο και εχω ζητησει (ελαφρως επιτακτικα) να πληρωσω τιμη web, και το δεχονται χωρις πολλα πολλα. 

Δημοσ.
Στις 10/8/2022 στις 1:17 ΜΜ, thanasis00 είπε

Παρόμοιο σκηνικό είχα πάθει και εγώ με ένα σκουπάκι. Τιμή ίντερνετ 65 ευρώ, τιμή καταστήματος 99 ευρώ. Με έβαλαν στο κατάστημα να παραγγείλω από το κινητό με παραλαβή το κατάστημα που ήμουν ήδη μέσα, για να το πάρω στη τιμή ίντερνετ... Το λες και λίγο κοροϊδία...

Ο υπάλληλος κάνει ότι του έχουν πει, δεν έχει άλλη επιλογή.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, lector είπε

Καταλαβα για ποια αλυσιδα λες. Στη σελιδα τους αναγραφεται ξεκαθαρα "τιμη web" και "τιμη καταστηματος" οπου η δευτερη ειναι υψηλοτερη. Αν παραγγειλεις απο τη σελιδα και βαλεις παραλαβη απο το καταστημα, θα πας εκει μετα και θα το παρεις σε τιμη web. 

Παρ'ολα αυτα, εγω αρκετες φορες εχω παει κατευθειαν καταστημα (στουρναρη) για καποιο προϊον ετοιμοπαραδοτο και εχω ζητησει (ελαφρως επιτακτικα) να πληρωσω τιμη web, και το δεχονται χωρις πολλα πολλα. 

Προφανώς κατάλαβες λάθος αλυσίδα...
Δεν γράφει πουθενά για τιμή web Και καταστήματος..
https://www.kotsovolos.gr/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/181525-intenso-memory-case-4tb-25-black

Δημοσ.
11 ώρες πριν, noo_mercy είπε

Προφανώς κατάλαβες λάθος αλυσίδα...
Δεν γράφει πουθενά για τιμή web Και καταστήματος..
https://www.kotsovolos.gr/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/181525-intenso-memory-case-4tb-25-black

ΟΚ τοτε λαθος μου, απλα η πρακτικη που περιεγραψες στο αρχικο ποστ ταιριαζει ακριβως στην "κοσμικη" αλυσιδα υπολογιστων. 

Δημοσ.

Εγω γιατι δεν βλεπω καμια πονηρια?

Φαινεται λογικό το ιδιο προιον να εχει τα ιδια χρηματα στο καταστημα Κολωνακιου και το ιδιο στο κατάστημα ηγουμενιτσας?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Φαινεται λογικό το ιδιο προιον να εχει τα ιδια χρηματα στο καταστημα Κολωνακιου και το ιδιο στο κατάστημα ηγουμενιτσας?

Για ποιον λόγο να έχει άλλη τιμή;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για ποιον λόγο να έχει άλλη τιμή;

Για τον ιδιο λογο που τα 300μ² στο κολωνακι εχουν 5000€ και στην ηγουμενιτσα 500€ με 100 θεσεις parking.

Επίσης δεν προοριζονται για το ιδιο κοινο.

Αντιστοιχα αλλο μια αποθηκη στην μαγουλα ,χωρις υπαλληλους και κλιματισμο και αλλο ενα καταστημα με 10 χαμογελατους υπαλληλους ντυμενους στην πενα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vasilllis είπε

Προϊόν πληρώνεις, όχι δωμάτιο με θέα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Προϊόν πληρώνεις, όχι δωμάτιο με θέα.

Εχεις υποψη σου πως ακριβως λειτουργει το εμπόριο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...