rodosf1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 45 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Σε ευχαριστώ πολύ . Θα πάω τι πρωί να πάρω 1000 άρια https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktiaka/powerlines/d-link-powerline-up-to-1000-mbps-p601av_2383675?qId=d71c75cf21ab855609ce2b3e1e555a24&qIx=products_price_asc θα είναι εντάξει πιστεύω 11 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε Πάντως και εγώ έχω θέμα με ταχύτητα κατεβάσματος στο x.Με 200αρα σύνδεση βάζω ethernet καλώδιο από Mesh στο Xbox και δεν κατεβάζει με πάνω από 3 με 4mb/sec.Απο το ίδιο Mesh τραβάω ethernet και στο ένα pc και πιάνει μέχρι και 210mbps.Οχι μόνο στο speedtest αλλά και κατέβασμα έχω δει μέχρι και 22mb.Στο xbox τζιφος.Εκανα ότι έχω δει στο νετ να προτείνουν(κλείσιμο παιχνιδιων)και τιποτα. Πιθανόν ο παροχος σε κάποιους να εφαρμόζει traffic shaping και να μειώνει την ταχύτητα σε συγκεκριμένα downloads, ειδικά βράδυ που υπάρχει πολύ video streaming στο δίκτυο του κλπ. Εγώ με powerline plugs με pass through Σουκο πρίζα 600ρια πιάνω 300 από όροφο σε όροφο που τα έχω τοποθετήσει και μου δίνουν το 100% της κατοστάρας γραμμής της Cosmote. Παράπονο δεν έχω.
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Έβαλα πριζακι 1000 Άρι.... 66,61 mbps η κονσόλα ...... Πάτωσε ... Τι γίνεται????? Θέλει καμία ρύθμιση να κάνω ?!?!?!? Στην κονσόλα ?!?!? Με καλώδιο
rodosf1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 23 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Έβαλα πριζακι 1000 Άρι.... 66,61 mbps η κονσόλα ...... Πάτωσε ... Τι γίνεται????? Θέλει καμία ρύθμιση να κάνω ?!?!?!? Στην κονσόλα ?!?!? Με καλώδιο Σορρυ που ρωτάω αλλά δύο πριζακια προφανώς έβαλες έτσι; ενα στο ρουτερ κ ενα στο xbox κοντά.
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 16 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Σορρυ που ρωτάω αλλά δύο πριζακια προφανώς έβαλες έτσι; ενα στο ρουτερ κ ενα στο xbox κοντά. Ναι βρε !!! 1
MorcyGr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Ναι βρε !!! Έχεις τριφασικό ρεύμα?
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, MorcyGr είπε Έχεις τριφασικό ρεύμα? Όχι
nemesiskp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τα power lines. Παίζει ρόλο και η καλωδίωση του σπιτιού, ακόμα και οι συσκευές που είναι στο ρεύμα. Υπάρχει δυνατότητα προσωρινά να βάλεις με καλώδιο την κονσόλα απευθείας στο ρούτερ; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2024 από nemesiskp 2
bill_viper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Τα ίδια θέματα είχα με 200αρα Cosmote. Όταν άλλαξα όμως το router με Fritz 7530AX 200αριζει η κονσόλα στο downloading (πάντα μέσω WiFi)!! Επίσης, αν έχεις παιχνίδια στο quick resume θα μειώνεται η ταχύτητα να ξέρεις.
Skywalker333 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 18 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Gameplay Indiana jones ομολογω οτι δε το περιμενα αυτο. νομιζα οτι το παιχνιδι παει για 2025-26 αλλα αποτι φαινεται η MachineGames το δουλεωε καλα. Κ τωρα που το σκεφτομαι, πανε 4μιση χρονια απο το Youngblood οποτε αν βγει το Indiana Jones πχ φθινοπωρο, θα εχουν περασει 5 χρονακια, μια χαρα. Για να δουμε, μεγιστη λατρεια ο Indy! επίσης, επιτέλους θα δουμε καθαρο gameplay στο Hellblade 2, για να δουμε τι ετοιμαζουν τοσο καιρο. γιατι ωραια τα trailers αλλα χρειαζεται να δουμε κ την ουσια καποτε. 5
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 13 ώρες πριν, nemesiskp είπε Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τα power lines. Παίζει ρόλο και η καλωδίωση του σπιτιού, ακόμα και οι συσκευές που είναι στο ρεύμα. Υπάρχει δυνατότητα προσωρινά να βάλεις με καλώδιο την κονσόλα απευθείας στο ρούτερ; Τελικά δουλειά με τα powerline δεν έκανα . Δεν ξέρω τι φταίει μάλλον το ότι το σπίτι είναι του 1987 ? Και τα καλώδια είναι παλιά ? Πάνω σε πολύπριζο το powerline έδινε 65 με70 απευθείας σε πρίζα έδινε μέγιστο 130 . Τελικά έστειλα καλώδια cat 6 20 μέτρα από το ρούτερ στο ΧΒΟΧ και είμαι στα 700+ ,οπότε όλα καλά . Ευχαριστώ πολύ τον @rodosf1για την πολύτιμη βοήθεια του σε όλη αυτή ην προσπάθεια να λειτουργήσει σωστά η διαδικασία που μου έσπασε τα νεύρα . Χωρίς αυτόν θα είχα πετάξει τη. Κονσόλα από το μπαλκόνι 5
rodosf1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 46 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Τελικά δουλειά με τα powerline δεν έκανα . Δεν ξέρω τι φταίει μάλλον το ότι το σπίτι είναι του 1987 ? Και τα καλώδια είναι παλιά ? Πάνω σε πολύπριζο το powerline έδινε 65 με70 απευθείας σε πρίζα έδινε μέγιστο 130 . Τελικά έστειλα καλώδια cat 6 20 μέτρα από το ρούτερ στο ΧΒΟΧ και είμαι στα 700+ ,οπότε όλα καλά . Ευχαριστώ πολύ τον @rodosf1για την πολύτιμη βοήθεια του σε όλη αυτή ην προσπάθεια να λειτουργήσει σωστά η διαδικασία που μου έσπασε τα νεύρα . Χωρίς αυτόν θα είχα πετάξει τη. Κονσόλα από το μπαλκόνι Βοηθάτε αλλήλους είπε ο αη-admin κάποτε σ ενα άλλο φόρουμ! Μεγάλη η χάρη του! 😁😁
konstantin79 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 12 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Τελικά δουλειά με τα powerline δεν έκανα . Δεν ξέρω τι φταίει μάλλον το ότι το σπίτι είναι του 1987 ? Και τα καλώδια είναι παλιά ? Πάνω σε πολύπριζο το powerline έδινε 65 με70 απευθείας σε πρίζα έδινε μέγιστο 130 . Τελικά έστειλα καλώδια cat 6 20 μέτρα από το ρούτερ στο ΧΒΟΧ και είμαι στα 700+ ,οπότε όλα καλά . Ευχαριστώ πολύ τον @rodosf1για την πολύτιμη βοήθεια του σε όλη αυτή ην προσπάθεια να λειτουργήσει σωστά η διαδικασία που μου έσπασε τα νεύρα . Χωρίς αυτόν θα είχα πετάξει τη. Κονσόλα από το μπαλκόνι Καλημέρα. Τα powerline γενικά δεν είναι να μπαίνουν πανω σε πολυμπριζα αλλά κατευθείαν στην μπριζα οπως εκανες. Πάντως παραξενο να πιανει μόνο 130 μέγιστο... Έχουν κανένα προγραμματάκι για από την εταιρία για να δεις πόσο συνδέονται μεταξύ τους? Την ίδια λύση εχω και εγω και τερματίζει η γραμμή (100αρα βεβαια) και μεταξυ τους συνδέονται με minimum 550
Cygnus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 On 09/01/2024 at 18:12, GaGaS_Thess said: Καλησπέρα σε όλους . Έβαλα inalan 1000 άρα σήμερα . Με το κινητό το speedtest σε wifi δίνει 700 + και στο ΧΒΟΧ δίνει με wifi 170 περίπου ....τι κάνω λάθος ???? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει ? Αν βαλω πριζακι powerline 1009 Άρι με καλώδιο cat6 θα είμαι οκ? Μου κάνει εντύπωση τόση μεγάλη απόκλιση Δοκίμασες το 5GHz Wifi?
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, Cygnus είπε Δοκίμασες το 5GHz Wifi? Ναι πάντα στο 5 ghz . Σήμερα που πέρασα και το utp στον τοίχο γιατί χθες το είχα χύμα στο πάτωμα για δοκιμή το ΧΒΟΧ δίνει 850 + οπότε όλα άψογα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα