Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, Fulgore said:

Ας κλείσουν τελείως το RT :P 

Playstation 5: Dynamic 2160p/~38fps with temporal reconstruction and unlocked framerate

The game uses ray-Tracing for global illumination on PC, PS5 and XSX.

Συγνώμη κιόλας, αλλά γιατί έχει τέτοια γραφικά ο τίτλος; Εσείς τα βλέπετε για τίτλο του 2024 ή εμένα με γελούν τα μάτια μου;

Γιατί δεν μπορεί να σηκώσει 60 καρέ ο τίτλος με αυτό τον οπτικό τομέα;

• Like 1
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Malthador είπε

Συγνώμη κιόλας, αλλά γιατί έχει τέτοια γραφικά ο τίτλος; Εσείς τα βλέπετε για τίτλο του 2024 ή εμένα με γελούν τα μάτια μου;

Γιατί δεν μπορεί να σηκώσει 60 καρέ ο τίτλος με αυτό τον οπτικό τομέα;

Γιατί όπως έχουν αποδείξει οι devs από το πρώτο κιόλας game είναι ότι δεν έχουν ιδέα από optimization.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας κρατήσει τα γραφικά του το HFW για κανένα διαγωνισμό γραφικών γιατί σαν παιχνίδι είναι μια από τα ίδια.

Προσωπικά, παιχνιδάρα να είναι το Dragon's Dogma 2, που από την ανταπόκριση φαίνεται να είναι, και τα γραφικά είναι δευτερεύον τριτεύον θέμα.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Γιατί όπως έχουν αποδείξει οι devs από το πρώτο κιόλας game είναι ότι δεν έχουν ιδέα από optimization.

Τι optimization και κουραφέξαλα, εδώ μιλάμε η φωτιά είναι χάλια, το νερό είναι χάλια, το performance είναι χάλια, το pacing είναι χάλια. Στο SeS μάλιστα μοιάζει με το Gothic II ξέρω 'γω.

Είναι αυτός τώρα ΑΑΑ τίτλος που θα πουλιέται για 80 ευρώ και θα ξεσκιστεί στις πωλήσεις;

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι για current gen 30fps παιχνίδι, είναι αρκετά απογοητευτικό και οπτικά και σε απόδοση και προσωπικά αν το παίξω αργότερα(σαν παιχνίδι όπως και το πρώτο φαίνεται αρκετά αξιόλογο) θα είναι αναγκαστικά σε PC, λόγω καλύτερης απόδοσης.

Δημοσ.

Τι λέτε βρε παιδιά, τα γραφικά είναι τέλεια, να, μόλις τελείωσα έναν μαραθώνιο παιχνιδιών στο PS3 μου και μόλις είδα τα γραφικά του Dragon's Dogma 2 έπαθα σοκ, μπράβο στην Capcom είπα, τους τελείωσε με αυτό το παιχνίδι, το ξεζούμισε το PS3! Τι? Δεν είναι για PS3? Είστε σίγουροι? Για ξαναδέστε το άλλη μια φορά! 🤣

• Haha 3
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι και στο pc τρέχει χάλια , άρα μην ακούω σαχλαμάρες από τους developers για τη cpu του ps5...απλά δεν δίνουν αρκετό χρόνο στο performance optimization του παιχνιδιού για πιο γρήγορο release ξεκάθαρα.(Και λιγότερα έξοδα μην ξεχνιόμαστε)

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Malthador said:

Τι optimization και κουραφέξαλα, εδώ μιλάμε η φωτιά είναι χάλια, το νερό είναι χάλια, το performance είναι χάλια, το pacing είναι χάλια. Στο SeS μάλιστα μοιάζει με το Gothic II ξέρω 'γω.

Είναι αυτός τώρα ΑΑΑ τίτλος που θα πουλιέται για 80 ευρώ και θα ξεσκιστεί στις πωλήσεις;

εντάξει δεν είναι και τόσο χάλια, βλέπω ότι έχει περίπου την ίδια art κατεύθυνση με το elden ring. Σε optimization Οκ, είναι λίγο καλύτερο από το cyberpunk όταν βγήκε :P, cpu bound και σχεδόν ουδεμία χρήση νέων τεχνολογιών στις κονσόλες/pc πέταξαν μόνο ένα rt illumination που μάλιστα στα Pc η διαφορά είναι ελάχιστη με ένα 20% perfomance cost.

Για 1η φορά scale η RE σε πολύπλοκο open world δεν είναι κακό, απλώς άλλο ένα game του 23/24 που θέλει perfomance patches :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα του Cyberpunk ήταν ότι αποφάσισαν να το βγάλουν σε μηχανήματα περασμένης γενιάς. Εκεί έγινε το μπάχαλο.

Στα SX και PS5 δεν είχε τόσα πολλά προβλήματα σε performance mode. Το VRR ήταν αρκετό να καλύψει σχεδόν όλα τα drops. Και μη ξεχνάμε ότι είχε και γραφικάρες ακόμα και χωρίς το RT του PC. Οπότε κακώς το χρησιμοποιούμε σαν παράδειγμα προς αποφυγήν και το αδικούμε.

Εδώ μιλάμε για παιχνίδι που μάλλον θα κυμαίνεται στα 20-40 fps και ταυτόχρονα τα γραφικά είναι και απαίσια.

Καμία σχέση με το Cyberpunk.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
46 minutes ago, Daredevil said:

εντάξει δεν είναι και τόσο χάλια, βλέπω ότι έχει περίπου την ίδια art κατεύθυνση με το elden ring. Σε optimization Οκ, είναι λίγο καλύτερο από το cyberpunk όταν βγήκε :P, cpu bound και σχεδόν ουδεμία χρήση νέων τεχνολογιών στις κονσόλες/pc πέταξαν μόνο ένα rt illumination που μάλιστα στα Pc η διαφορά είναι ελάχιστη με ένα 20% perfomance cost.

Για 1η φορά scale η RE σε πολύπλοκο open world δεν είναι κακό, απλώς άλλο ένα game του 23/24 που θέλει perfomance patches :) 

Είδα κι αλλού την σύγκριση με το Elden Ring και δεν μπορώ να πω ότι την καταλαβαίνω. Το Elden Ring είναι οπτικό υπερθέαμα, αυτό που βλέπω στο DD2 είναι της περασμένης δεκαετίας. 😕

Το Rise of the Ronin μοιάζει πολύ πιο όμορφο από το DD2.

• Like 3
Δημοσ.
14 minutes ago, Malthador said:

Είδα κι αλλού την σύγκριση με το Elden Ring και δεν μπορώ να πω ότι την καταλαβαίνω. Το Elden Ring είναι οπτικό υπερθέαμα, αυτό που βλέπω στο DD2 είναι της περασμένης δεκαετίας. 😕

Το Rise of the Ronin μοιάζει πολύ πιο όμορφο από το DD2.

είναι οι παστέλ χρωματισμοί που φέρνουν την εικόνα πιο κοντά σε ελαιογραφία. Τίμια θα τα χαρακτήριζα από τα videos, όταν το παίξω αύριο στο Pc θα έχω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Το Rise of the Ronin από το Video των UH θα το χαρακτήριζα ps4 game που τρέχει σε higher resolution στο ps5

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...