alset Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Γεια σας, Πλήρωσα στην φοροτεχνικό 50 ευρώ για την φορολογική δήλωση. Είχα επιστροφή φόρου και ήμουν και απογραφέας. Είναι λογική αυτή η τιμή;
famas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Σου έκανε και την τροποποιητική για το 2022(ετος 2021) ;
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, alset είπε Γεια σας, Πλήρωσα στην φοροτεχνικό 50 ευρώ για την φορολογική δήλωση. Είχα επιστροφή φόρου και ήμουν και απογραφέας. Είναι λογική αυτή η τιμή; Η επιστροφή φόρου και η απογραφή, τι σχέση μπορεί να έχει με το πώς κοστολογεί τις υπηρεσίες του ο επαγγελματίας; 12
alset Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, famas είπε Σου έκανε και την τροποποιητική για το 2022(ετος 2021) ; Αυτό δεν το ξέρω γιατί την δήλωσή μου, την έκανε άλλος καθώς δουλεύω όλη μέρα. Τα χαρτιά που μου έδωσε είναι Φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων 2022 Δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 2022 Ενημέρωση εισοδημάτων - δαπανών 4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Η επιστροφή φόρου και η απογραφή, τι σχέση μπορεί να έχει με το πώς κοστολογεί τις υπηρεσίες του ο επαγγελματίας; Κάπου είδα ότι χρεώνουν γι'αυτά, δεν ξέρω. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από alset
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, alset είπε Κάπου είδα ότι χρεώνουν γι'αυτά, δεν ξέρω. Ακούγεται παράλογο και σε κάθε περίπτωση, είναι εντελώς υποκειμενικό το τι χρεώνει ο καθένας και τι όχι. Εκτός και αν πρόκειται για κάποια απόφαση του συλλογικού τους οργάνου (ως σύσταση), που και πάλι ακούγεται περίεργο.
alset Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Ακούγεται παράλογο και σε κάθε περίπτωση, είναι εντελώς υποκειμενικό το τι χρεώνει ο καθένας και τι όχι. Εκτός και αν πρόκειται για κάποια απόφαση του συλλογικού τους οργάνου (ως σύσταση), που και πάλι ακούγεται περίεργο. Κι εγώ αυτά σκέφτηκα γιαυτό μπήκα να δω αν ξέρει κανείς.
panagiotis54 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) τι εισοδημα εχεις, τι αλλαγες ειχες σε σχεση με περισυ? τι παιζει με το ε2 σου, εχεις airbnb, μετοχες, πισινες? που μενεις? (ναι καποιες ερωτησεις ειναι...καπως) Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από panagiotis54 1
andreaspA Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 35 λεπτά πριν, alset είπε Γεια σας, Πλήρωσα στην φοροτεχνικό 50 ευρώ για την φορολογική δήλωση. Είχα επιστροφή φόρου και ήμουν και απογραφέας. Είναι λογική αυτή η τιμή; τσαμπα! Τους λογιστες τους εχουμε πηδηξει! ολο τον χρονο εχουν γινει αφιλοκερδως ΚΕΠ ολων των Ελληνων. Μεχρι και εγγραφη στο σχολειο του παιδιου ζηταει ο κοσμος απο τον λογιστη, και ολα τα κανουν αφιλοκερδως αφου γινονται ολα απο το τηλεφωνο. εεε καποια στιγμη πρεπει να μαζεψουν και 5000€ μαυρα για να βγαλουν ολο το σκισιμο της χρονιας. 11
alset Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε τσαμπα! Τους λογιστες τους εχουμε πηδηξει! ολο τον χρονο εχουν γινει αφιλοκερδως ΚΕΠ ολων των Ελληνων. Μεχρι και εγγραφη στο σχολειο του παιδιου ζηταει ο κοσμος απο τον λογιστη, και ολα τα κανουν αφιλοκερδως αφου γινονται ολα απο το τηλεφωνο. εεε καποια στιγμη πρεπει να μαζεψουν και 5000€ μαυρα για να βγαλουν ολο το σκισιμο της χρονιας. Ναι αλλά μέχρι φέτος παίρναν 25 ευρώ 6 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε τι εισοδημα εχεις, τι αλλαγες ειχες σε σχεση με περισυ? τι παιζει με το ε2 σου, εχεις airbnb, μετοχες, πισινες? που μενεις? (ναι καποιες ερωτησεις ειναι...καπως) 700 από 8 Μαρτίου πέρισυ Είχα μια αύξηση 100 ευρώ φέτος, η μόνη αλλαγή Εχω ένα πατίνι μόνο και μένω Θεσσαλονίκη κέντρο
tzitzikas2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 50€ μου φαίνεται οκ τιμή για φορολογική μισθωτού. Στο κάτω κάτω πληρώνεις και την ευθύνη του να την κάνει σωστά. Διαφορετικά μπορείς να επιλέξεις να την κάνεις.εσυ αν μπορείς. Υ.γ. δεν είμαι λογιστής 4
The_Judas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Συνηθως απο 30 και πανω ειναι το κοστος. Εφοσον ηταν απλη η δηλωση χωρις ε2 ε9 κλπ μπορουσες να την κανεις μονος σου 2
panagiotis54 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 χωρις να εχω τους κωδικους σου στα χερια μου...με βαση αυτα που παιρνουμε εμεις θα σου ελεγα 30 ευρα. Αλλα το που μενεις ειναι αρκετα σχετικο, αμφιβαλλω πως γραφειο στην κυψελη παιρνει απο καποιον κατω απο 50αρικο για την ακριβως ιδια δουλεια πχ λεω εγω τωρα.. Το πηγα 35 και αρχισαν να μιξοκλαινε ορισμενοι κιολας 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, alset είπε 700 από 8 Μαρτίου πέρισυ Είχα μια αύξηση 100 ευρώ φέτος, η μόνη αλλαγή Εχω ένα πατίνι μόνο και μένω Θεσσαλονίκη κέντρο Την επόμενη χρονιά κάντην μόνος σου μπες στο taxisnet εκτύπωσε την δήλωση την φετινή ως βάση και κάνε την ίδια , βασικά όλα συμπληρωμένα θα είναι , το μόνο που θα χρειαστεί να συμπληρώσεις είναι τις δαπάνες μέσω κάρτας (τις οποίες τις τραβάει το taxisnet από τις τράπεζες αυτόματα) για το αφορολόγητο , και το σπίτι που μένεις (αν είσαι φιλοξενούμενος , σε νοίκι η ιδιοκτήτης) 2
andreaspA Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alset είπε Ναι αλλά μέχρι φέτος παίρναν 25 ευρώ 700 από 8 Μαρτίου πέρισυ Είχα μια αύξηση 100 ευρώ φέτος, η μόνη αλλαγή Εχω ένα πατίνι μόνο και μένω Θεσσαλονίκη κέντρο και περυσι το κοτοπουλο ειχε 1.90€ στον σκλαβενιτη και σημερα 3€ η μουσταρδα η Hellmans που παιρνω, εφτασε 5.25€ Καπως πρεπει να πληρωθουν και αυτοι , ολη την λαντζα που εκαναν 3 χρονια τωρα. Στην τελικη, καντην μονος σου οπως σου λενε και ανελαβε την ευθύνη. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από andreaspA 11
alset Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε και περυσι το κοτοπουλο ειχε 1.90€ στον σκλαβενιτη και σημερα 3€ η μουσταρδα η Hellmans που παιρνω, εφτασε 5.25€ Καπως πρεπει να πληρωθουν και αυτοι , ολη την λαντζα που εκαναν 3 χρονια τωρα. Στην τελικη, καντην μονος σου οπως σου λενε και ανελαβε την ευθύνη. Ναι, σωστά δεν το σκέφτηκα αυτό, όλα έχουν ακριβύνει! Δεν είπα κάπου ότι έχω κάποια δυσκολία να δώσω το 50ευρω για να την κάνω μόνος μου και να αναλάβω την ευθύνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα