Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Πλήρωσα στην φοροτεχνικό 50 ευρώ για την φορολογική δήλωση. Είχα επιστροφή φόρου και ήμουν και απογραφέας.

Είναι λογική αυτή η τιμή;

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alset είπε

Γεια σας,

Πλήρωσα στην φοροτεχνικό 50 ευρώ για την φορολογική δήλωση. Είχα επιστροφή φόρου και ήμουν και απογραφέας.

Η επιστροφή φόρου και η απογραφή, τι σχέση μπορεί να έχει με το πώς κοστολογεί τις υπηρεσίες του ο επαγγελματίας; 

• Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, famas είπε

Σου έκανε και την τροποποιητική για το 2022(ετος 2021) ;

Αυτό δεν το ξέρω γιατί την δήλωσή μου, την έκανε άλλος καθώς δουλεύω όλη μέρα. Τα χαρτιά που μου έδωσε είναι 

Φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων 2022

Δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 2022

Ενημέρωση εισοδημάτων - δαπανών 

4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Η επιστροφή φόρου και η απογραφή, τι σχέση μπορεί να έχει με το πώς κοστολογεί τις υπηρεσίες του ο επαγγελματίας; 

Κάπου είδα ότι χρεώνουν γι'αυτά, δεν ξέρω.

Επεξ/σία από alset
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alset είπε

Κάπου είδα ότι χρεώνουν γι'αυτά, δεν ξέρω.

Ακούγεται παράλογο και σε κάθε περίπτωση, είναι εντελώς υποκειμενικό το τι χρεώνει ο καθένας και τι όχι.

Εκτός και αν πρόκειται για κάποια απόφαση του συλλογικού τους οργάνου (ως σύσταση), που και πάλι ακούγεται  περίεργο.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Ακούγεται παράλογο και σε κάθε περίπτωση, είναι εντελώς υποκειμενικό το τι χρεώνει ο καθένας και τι όχι.

Εκτός και αν πρόκειται για κάποια απόφαση του συλλογικού τους οργάνου (ως σύσταση), που και πάλι ακούγεται  περίεργο.

Κι εγώ αυτά σκέφτηκα γιαυτό μπήκα να δω αν ξέρει κανείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι εισοδημα εχεις, τι αλλαγες ειχες σε σχεση με περισυ? τι παιζει με το ε2 σου, εχεις airbnb, μετοχες, πισινες? που μενεις? (ναι καποιες ερωτησεις ειναι...καπως)

Επεξ/σία από panagiotis54
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, alset είπε

Γεια σας,

τσαμπα!

Τους λογιστες τους εχουμε πηδηξει! ολο τον χρονο εχουν γινει αφιλοκερδως ΚΕΠ ολων των Ελληνων. Μεχρι και εγγραφη στο σχολειο του παιδιου ζηταει ο κοσμος απο τον λογιστη, και ολα τα κανουν αφιλοκερδως αφου γινονται ολα απο το τηλεφωνο. εεε καποια στιγμη πρεπει να μαζεψουν και 5000€ μαυρα για να βγαλουν ολο το σκισιμο της χρονιας.

• Like 11
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreaspA είπε

τσαμπα!

Τους λογιστες τους εχουμε πηδηξει! ολο τον χρονο εχουν γινει αφιλοκερδως ΚΕΠ ολων των Ελληνων. Μεχρι και εγγραφη στο σχολειο του παιδιου ζηταει ο κοσμος απο τον λογιστη, και ολα τα κανουν αφιλοκερδως αφου γινονται ολα απο το τηλεφωνο. εεε καποια στιγμη πρεπει να μαζεψουν και 5000€ μαυρα για να βγαλουν ολο το σκισιμο της χρονιας.

Ναι αλλά μέχρι φέτος παίρναν 25 ευρώ 

6 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

τι εισοδημα εχεις, τι αλλαγες ειχες σε σχεση με περισυ? τι παιζει με το ε2 σου, εχεις airbnb, μετοχες, πισινες? που μενεις? (ναι καποιες ερωτησεις ειναι...καπως)

700 από 8 Μαρτίου πέρισυ 

Είχα μια αύξηση 100 ευρώ φέτος, η μόνη αλλαγή 

Εχω ένα πατίνι μόνο και μένω Θεσσαλονίκη κέντρο 

Δημοσ.

50€ μου φαίνεται οκ τιμή για φορολογική μισθωτού. Στο κάτω κάτω πληρώνεις και την ευθύνη του να την κάνει σωστά. Διαφορετικά μπορείς να επιλέξεις να την κάνεις.εσυ αν μπορείς. 

Υ.γ. δεν είμαι λογιστής 

• Like 4
Δημοσ.

Συνηθως απο 30 και πανω ειναι το κοστος.

Εφοσον ηταν απλη η δηλωση χωρις ε2 ε9 κλπ μπορουσες να την κανεις μονος σου

• Like 2
Δημοσ.

χωρις να εχω τους κωδικους σου στα χερια μου...με βαση αυτα που παιρνουμε εμεις θα σου ελεγα 30 ευρα.
Αλλα το που μενεις ειναι αρκετα σχετικο, αμφιβαλλω πως γραφειο στην κυψελη παιρνει απο καποιον κατω απο 50αρικο για την ακριβως ιδια δουλεια πχ λεω εγω τωρα..
Το πηγα 35 και αρχισαν να μιξοκλαινε ορισμενοι κιολας

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alset είπε

700 από 8 Μαρτίου πέρισυ 

Την επόμενη χρονιά κάντην μόνος σου μπες στο taxisnet εκτύπωσε την δήλωση την φετινή ως βάση και κάνε την ίδια , βασικά όλα συμπληρωμένα θα είναι , το μόνο που θα χρειαστεί να συμπληρώσεις είναι τις δαπάνες μέσω κάρτας (τις οποίες τις τραβάει το taxisnet από τις τράπεζες αυτόματα) για το αφορολόγητο , και το σπίτι που μένεις (αν είσαι φιλοξενούμενος , σε νοίκι η ιδιοκτήτης)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alset είπε

Ναι αλλά μέχρι φέτος παίρναν 25 ευρώ 

700 από 8 Μαρτίου πέρισυ 

και περυσι το κοτοπουλο ειχε 1.90€ στον σκλαβενιτη και σημερα 3€

η μουσταρδα η Hellmans που παιρνω, εφτασε 5.25€

Καπως πρεπει να πληρωθουν και αυτοι , ολη την λαντζα που εκαναν 3 χρονια τωρα.

Στην τελικη, καντην μονος σου οπως σου λενε και ανελαβε την ευθύνη.

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 11
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreaspA είπε

και περυσι το κοτοπουλο ειχε 1.90€ στον σκλαβενιτη και σημερα 3€

η μουσταρδα η Hellmans που παιρνω, εφτασε 5.25€

Καπως πρεπει να πληρωθουν και αυτοι , ολη την λαντζα που εκαναν 3 χρονια τωρα.

Στην τελικη, καντην μονος σου οπως σου λενε και ανελαβε την ευθύνη.

Ναι, σωστά δεν το σκέφτηκα αυτό, όλα έχουν ακριβύνει! Δεν είπα κάπου ότι έχω κάποια δυσκολία να δώσω το 50ευρω για να την κάνω μόνος μου και να αναλάβω την ευθύνη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...