Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους BoxNow στο Temu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια! Μια απορια εχω, εκανα παραγγελεια απο temu και μου ηρθε μηνυμα οτι θα παραδωθουν με boxnow και μου εστηλαν ενα αριθμο παρακολουθησης ομως τα πραγματα που παρειγγειλα ειναι ογκοδες και δεν χωρανε στην θυριδα δηλαδη εχουν μηκος 1 μετρο και τι γινετε  σε αυτη την περπτωση εδω;

Επεξ/σία από dimitrakis53
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dimitrakis53 είπε

Γεια σας παιδια! Μια απορια εχω, εκανα παραγγελεια απο temu και μου ηρθε μηνυμα οτι θα παραδωθουν με boxnow και μου εστηλαν ενα αριθμο παρακολουθησης ομως τα πραγματα που παρειγγειλα ειναι ογκοδες και δεν χωρανε στην θυριδα δηλαδη εχουν μηκος 1 μετρο και τι γινετε  σε αυτη την περπτωση εδω;

σε καθε περιπτωση θα σε ειδοποιησουνε. οι θυριδες εχουνε διαφορα μεγεθη παντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ομως καμια θυριδα δεν ξεπερναει το μηκος 60cm και το προιον που παρειγγιλα ειναι κοντα στο 1 μετρο  ανυπομονω να δω τι θα γινει!

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dimitrakis53 είπε

ανυπομονω να δω τι θα γινει!

Τι ανυπομονείς? επικοινώνησε με τη boxnow να σου πουν τι θα γίνει γιατί αν δεν χωράει θα το πάρει πίσω ο διανομέας και μπορεί να το επιστρέψουν στο temu. Ρώτα μήπως υπάρχει εναλλακτικός τρόπος παραλαβής

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitrakis53 είπε

Ναι ομως καμια θυριδα δεν ξεπερναει το μηκος 60cm και το προιον που παρειγγιλα ειναι κοντα στο 1 μετρο  ανυπομονω να δω τι θα γινει!

Είχα παραγγείλει κάποια πράγματα που αρχικά μου τα εμφάνιζε boxnow αν δεν κάνω λάθος και στην συνέχεια easymail (δεν είχα λάβει όμως αριθμό παρακολούθησης). Μήπως αυτό που πήρες είναι συναρμολογούμενο οπότε δεν είναι 1 μέτρο το μήκος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα καταφερα και επικοινωνησα με boxnow και λενε εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι αποδω επικοινωνησε  με το temu και πανε βγαλε ακρη τωρα μαλλον για επιστροφη το κοβω

Δημοσ.
Στις 21/8/2025 στις 12:20 ΜΜ, dimitrakis53 είπε

Στις 22/8/2025 στις 10:47 ΠΜ, dimitrakis53 είπε

Τελικα καταφερα και επικοινωνησα με boxnow και λενε εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι αποδω επικοινωνησε  με το temu και πανε βγαλε ακρη τωρα μαλλον για επιστροφη το κοβω

Δε σε κοβω να σε καιει και πολυ ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...