dimitrakis53 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια! Μια απορια εχω, εκανα παραγγελεια απο temu και μου ηρθε μηνυμα οτι θα παραδωθουν με boxnow και μου εστηλαν ενα αριθμο παρακολουθησης ομως τα πραγματα που παρειγγειλα ειναι ογκοδες και δεν χωρανε στην θυριδα δηλαδη εχουν μηκος 1 μετρο και τι γινετε σε αυτη την περπτωση εδω; Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:37 πμ από dimitrakis53
geomrk Δημοσ. Πέμπτη στις 10:40 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:40 πμ 10 ώρες πριν, dimitrakis53 είπε Γεια σας παιδια! Μια απορια εχω, εκανα παραγγελεια απο temu και μου ηρθε μηνυμα οτι θα παραδωθουν με boxnow και μου εστηλαν ενα αριθμο παρακολουθησης ομως τα πραγματα που παρειγγειλα ειναι ογκοδες και δεν χωρανε στην θυριδα δηλαδη εχουν μηκος 1 μετρο και τι γινετε σε αυτη την περπτωση εδω; σε καθε περιπτωση θα σε ειδοποιησουνε. οι θυριδες εχουνε διαφορα μεγεθη παντως
dimitrakis53 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:20 μμ (επεξεργασμένο) Ναι ομως καμια θυριδα δεν ξεπερναει το μηκος 60cm και το προιον που παρειγγιλα ειναι κοντα στο 1 μετρο ανυπομονω να δω τι θα γινει! Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:21 μμ από dimitrakis53
Nabuko Δημοσ. Πέμπτη στις 12:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:36 μμ 14 λεπτά πριν, dimitrakis53 είπε ανυπομονω να δω τι θα γινει! Τι ανυπομονείς? επικοινώνησε με τη boxnow να σου πουν τι θα γίνει γιατί αν δεν χωράει θα το πάρει πίσω ο διανομέας και μπορεί να το επιστρέψουν στο temu. Ρώτα μήπως υπάρχει εναλλακτικός τρόπος παραλαβής
Conan2046 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:44 μμ 1 ώρα πριν, dimitrakis53 είπε Ναι ομως καμια θυριδα δεν ξεπερναει το μηκος 60cm και το προιον που παρειγγιλα ειναι κοντα στο 1 μετρο ανυπομονω να δω τι θα γινει! Είχα παραγγείλει κάποια πράγματα που αρχικά μου τα εμφάνιζε boxnow αν δεν κάνω λάθος και στην συνέχεια easymail (δεν είχα λάβει όμως αριθμό παρακολούθησης). Μήπως αυτό που πήρες είναι συναρμολογούμενο οπότε δεν είναι 1 μέτρο το μήκος;
dimitrakis53 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:47 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:47 πμ (επεξεργασμένο) Τελικα καταφερα και επικοινωνησα με boxnow και λενε εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι αποδω επικοινωνησε με το temu και πανε βγαλε ακρη τωρα μαλλον για επιστροφη το κοβω Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:29 μμ από dimitrakis53
StamTheMan Δημοσ. Κυριακή στις 11:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:30 μμ Στις 21/8/2025 στις 12:20 ΜΜ, dimitrakis53 είπε Ναι ομως καμια θυριδα δεν ξεπερναει το μηκος 60cm και το προιον που παρειγγιλα ειναι κοντα στο 1 μετρο ανυπομονω να δω τι θα γινει! Στις 22/8/2025 στις 10:47 ΠΜ, dimitrakis53 είπε Τελικα καταφερα και επικοινωνησα με boxnow και λενε εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι αποδω επικοινωνησε με το temu και πανε βγαλε ακρη τωρα μαλλον για επιστροφη το κοβω Δε σε κοβω να σε καιει και πολυ ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα