PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου όλο αυτό ακούω ότι είναι προϊόν χημικής επεξεργασίας από τα υπολείμματα των κόκκων καφέ τι ισχύει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου όχι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου Μια χαρά είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου Οχι. Ο καφες που πινω ειναι φραπες , ληγμενος το 1992. Ανοιγεις την αλουμινοσακουλα και μυριζει το σπίτι! 2 1 1 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) https://en.m.wikipedia.org/wiki/Instant_coffee Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι ότι επηρέαζει περισσότερο αρνητικά την απορρόφηση σιδήρου. Ως προς τον τρόπο παρασκευής δε βλέπω κάτι κακό. Προσωπική μου άποψη είναι πως ο αρνητισμός που τον περιβάλλει έχει προκληθεί από το κάκιστης γεύσης ρόφημα που παρασκευάζουν τα περισσότερα καφέ που δεν πολύασχολούνται με τον φραπέ γιατί πλέον τον ζητάνε λίγοι... Τα περισσότερα μαγαζιά αν δεν επιμείνεις ρητά (σε φάση να πεις 4-5 φορές ότι θες πολύ ελαφρύ φραπέ) βάζουν 2 μεζούρες καφέ για ένα ποτήρι φραπέ. Οι 2 μεζούρες αντιστοιχούν σε 4 κουταλιές της σούπας, οπότε φυσικό και επόμενο το αποτέλεσμα να θυμίζει περισσότερο πετρέλαιο στο χρώμα και να έχει μεγαλύτερη πίκρα από τη ίδια τη ζωή μας... Δεν σώζεται όσο νερό και να συμπληρώσεις.... Πλέον, ενώ τον προτιμώ από το freddo espresso που με ενοχλεί στο στομάχι, τον απολαμβάνω μόνο σπίτι... Τις περισσότερες φορές όταν πάρω απ' έξω φραπέ καταλήγω να τον πετάω αφού δεν πίνεται, για τους λόγους που είπα παραπάνω. Επεξ/σία 20 Απριλίου από Alchemist` 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου Ένας από τους καφέδες της μέρας είναι σχεδόν πάντα νες ή φραπέ. Γρήγορος, ωραίος και δυνατός. Σταθερή αξία! 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου 3 hours ago, PtolemaiosUltraChad said: όλο αυτό ακούω ότι είναι προϊόν χημικής επεξεργασίας από τα υπολείμματα των κόκκων καφέ τι ισχύει ? Ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου 3 ώρες πριν, Alchemist` είπε https://en.m.wikipedia.org/wiki/Instant_coffee Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι ότι επηρέαζει περισσότερο αρνητικά την απορρόφηση σιδήρου. Ως προς τον τρόπο παρασκευής δε βλέπω κάτι κακό. Προσωπική μου άποψη είναι πως ο αρνητισμός που τον περιβάλλει έχει προκληθεί από το κάκιστης γεύσης ρόφημα που παρασκευάζουν τα περισσότερα καφέ που δεν πολύασχολούνται με τον φραπέ γιατί πλέον τον ζητάνε λίγοι... Τα περισσότερα μαγαζιά αν δεν επιμείνεις ρητά (σε φάση να πεις 4-5 φορές ότι θες πολύ ελαφρύ φραπέ) βάζουν 2 μεζούρες καφέ για ένα ποτήρι φραπέ. Οι 2 μεζούρες αντιστοιχούν σε 4 κουταλιές της σούπας, οπότε φυσικό και επόμενο το αποτέλεσμα να θυμίζει περισσότερο πετρέλαιο στο χρώμα και να έχει μεγαλύτερη πίκρα από τη ίδια τη ζωή μας... Δεν σώζεται όσο νερό και να συμπληρώσεις.... Πλέον, ενώ τον προτιμώ από το freddo espresso που με ενοχλεί στο στομάχι, τον απολαμβάνω μόνο σπίτι... Τις περισσότερες φορές όταν πάρω απ' έξω φραπέ καταλήγω να τον πετάω αφού δεν πίνεται, για τους λόγους που είπα παραπάνω. Τυχερε, εγω οποτε ζηταω φραπε είναι νερο δηλαδη μπλουμ που λέγανε παλια!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου και τις περισσότερες φορές είναι μόνο αφρός λόγο του πολύ νερού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastorianos Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου 3 ώρες πριν, smpt είπε και τις περισσότερες φορές είναι μόνο αφρός λόγο του πολύ νερού Λόγω τού πολύ χτυπήματος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου Έχω την εντύπωση οτι ο νεςκαφε δεν θεωρείται καλός καφές, γιατί δεν φιλτράρεται. Ελληνικός φιλτράρεται με το κατακάθι Γαλλικός σε φιλτρο Εσπρέσο το ίδιο 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου Διαφορετική διαδικασία... Ψηνεται,Βράζεται και μετα αποξηραινεται Αφρός από έλαια κ χτύπημα..μπορεί να είναι κ το bean χαμηλότερης ποιότητας αλλά και η παραπανω διαδικασία να προκαλεί διαφορετικό αποτελεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhdenistis Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου Τον πίνω πολλά χρόνια, κανένα πρόβλημα, εκτός του ότι είναι ο πιο γευστικός βοηθάει επιπλέον και στον μεταβολισμό, θέλω γνώμες περί αυτού. 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου 6 ώρες πριν, salvador_ είπε Έχω την εντύπωση οτι ο νεςκαφε δεν θεωρείται καλός καφές, γιατί δεν φιλτράρεται. Ελληνικός φιλτράρεται με το κατακάθι Γαλλικός σε φιλτρο Εσπρέσο το ίδιο ουτε αυτο ισχυει , συνηθως εχει λιγοτερη καφεινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση andreaspA Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 21 Απριλίου 14 ώρες πριν, andreaspA είπε Οχι. Ο καφες που πινω ειναι φραπες , ληγμενος το 1992. Ανοιγεις την αλουμινοσακουλα και μυριζει το σπίτι! 1993 ! Λαθος το 1992. 3 1 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις