Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Κλάμα...

Πάει βλέπω κι η μηνιαία αποζημίωση από τα 8.80 στα 100 ή στα 50 για όσους δεν είναι παραμεθώριο.

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Thresh είπε

Κλάμα...

Πάει βλέπω κι η μηνιαία αποζημίωση από τα 8.80 στα 100 ή στα 50 για όσους δεν είναι παραμεθώριο.

Ναι, αλλά σου δίνουν στέγη, φαγητό, ρεύμα, νερό, ρουχισμό. Θα προτιμούσες να παίρνεις 1.000 και να πρέπει να μένεις στο ενοίκιο όπως οι ΔΕΑ;

• Haha 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Ναι, αλλά σου δίνουν στέγη, φαγητό, ρεύμα, νερό, ρουχισμό. Θα προτιμούσες να παίρνεις 1.000 και να πρέπει να μένεις στο ενοίκιο όπως οι ΔΕΑ;

Ναι???

Γελάω με τον ρουχισμό πάντως. 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, gokuthelegend said:

Ναι, αλλά σου δίνουν στέγη, φαγητό, ρεύμα, νερό, ρουχισμό. Θα προτιμούσες να παίρνεις 1.000 και να πρέπει να μένεις στο ενοίκιο όπως οι ΔΕΑ;

Γιατί τώρα δεν θα τα κάνουν αυτά?

Δεν είπα κάπου τι θα προτιμούσα, απλά ότι ανεβαίνει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Κλάμα...

Φαντάζομαι τα "ψυχολογικά Ι5" θα έχουν βαρέσει κόκκινο για να δώσουν και οικονομικό κίνητρο να πας να υπηρετήσεις... Προσωπικά βέβαια και το βασικό να μου έδιναν πάλι δεν θα πήγαινα! 50-100Ε που δεν είναι καν τα έξοδα εντός μονάδας πολλές φορές, ούτε και τα μεταφορικά σε άδειες προς το σπίτι σου, είναι μια κοροϊδία τη στιγμή που βάζεις σε παύση την έξω ζωή σου, πιθανώς κάποια σταθερή δουλειά-σχέση για να κάνεις τι; Αγγαρείες στο στρατόπεδο. Τουλάχιστον το βασικό θα έπρεπε να δίνουν για να σκεφτεί κάποιος σοβαρά να πάει.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, phanispal είπε

Γι' αυτό υποχρεωτική στράτευση στα 18, αμέσως μετά το λύκειο.

Δε παιζει αυτο που κάνει η ΕΦ να γινει και στην Ελλάδα. Ο στρατός καλύπτει αρκετές απο τις ανάγκες του με τους μεγάλους σε ηλικία πτυχιούχους φαντάρους

Δημοσ.

Εγώ είπα από τη στιγμή που είναι υποχρεωτικός, καλύτερα θα ήταν να πήγαινες στα 18 και να μην υπήρχε δυνατότητα αναβολής, εκτός από εξαιρέσεις.

Το να καταργηθεί είναι άλλη κουβέντα.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να πάω Ειδικές Δυνάμεις (ΜΑΛ ή ΜΑΚ) και προσπαθώ να καταλάβω αν παίζει ρόλο η ΕΣΣΟ στην οποία θα παρουσιαστώ.
Έχω ακούσει πως Β' και Γ' ΕΣΣΟ βγάζουν πιο συχνά άτομα για Α' ΜΑΛ. Ισχύει;

Ποια ΕΣΣΟ προτείνετε για όποιον στοχεύει αλεξίπτωτα ή καταδρομείς;
Κάθε άποψη δεκτή. Ευχαριστώ

Δημοσ.
9 minutes ago, Mike2002 said:

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να πάω Ειδικές Δυνάμεις (ΜΑΛ ή ΜΑΚ) και προσπαθώ να καταλάβω αν παίζει ρόλο η ΕΣΣΟ στην οποία θα παρουσιαστώ.
Έχω ακούσει πως Β' και Γ' ΕΣΣΟ βγάζουν πιο συχνά άτομα για Α' ΜΑΛ. Ισχύει;

Ποια ΕΣΣΟ προτείνετε για όποιον στοχεύει αλεξίπτωτα ή καταδρομείς;
Κάθε άποψη δεκτή. Ευχαριστώ

ισχυει σα κανονα αλλα ξεχασες και ΣΤ 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ειχα παρει αναβολή η οποια ληγει 4 Σεπτεμβρη και θελω να κανω αιτηση για αλλη μια για κοινωνικους λογους, αλλα διαδικτυακα μου ζηταει σημειωμα καταταξης. Παρολα αυτα οταν παω να το βγαλω μεσω της σελιδας της στρατολογιας μου λεει "Δεν βρεθηκε σημειωμα καταταξης". Πως ειναι δυνατον εφοσον η αναβολη ληγει την αλλη εβδομαδα? και τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις αναβολή πως γίνεται εσύ να θέλεις να υπάρχει σημείωμα κατάταξης;

Και τι αναβολή έχεις πάρει; Αν έχεις πάρει για λόγους υγείας, το σημείωμα κατάταξης θα σου έρθει για την επόμενη σειρά, Σεπτέμβριο παρουσιάζονται όσοι είχανε πάρει αναβολή για λόγους υγείας και λήγει από 1/7 έως 31/8.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να διακόψω αναβολή και να μπω ΣΤ' ΕΣΣΟ Νοέμβρη. Όλοι μου λένε να διακόψω τέλη Σεπτέμβρη για να μπω Νοέμβρη και να μη ρισκάρω να με χώσουν Ε' ΕΣΣΟ.

Ισχύει κάτι τέτοιο? γιατί στο gov αναφέρει να διακόψεις μέχρι 31 Αυγούστου για ΣΤ' ΕΣΣΟ.

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...