Conan2046 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:22 μμ 29 λεπτά πριν, chios είπε Δεν έχω καταλάβει σε πιο περίβλημα αναφέρεσαι. Κάποια φωτογραφία θα βοηθούσε. Όταν επιστρέψω σπίτι. Το καλώδιο που πηγαίνει στο φρένο, είναι εσωτερικά το συρματόσχοινο και εξωτερικά το περιβλημα του,
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 06:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:35 μμ 40 λεπτά πριν, chios είπε Δεν έχω καταλάβει σε πιο περίβλημα αναφέρεσαι. Κάποια φωτογραφία θα βοηθούσε. Το μανίκι που είναι έξω απο το συρματόσκοινο λεει https://www.skroutz.cy/s/55383533/Syrma-Syrmatoschoino-Frenon-Podilatou-CY-350A.html
chios Δημοσ. Δευτέρα στις 07:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:10 μμ Κατάλαβα, θα το κόψεις με λάμα σιδήρουπριονου. https://www.skroutz.gr/c/4222/antallaktikes-lepides-lames/f/1318256/lama-sidiroprionou.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Ώστε να γίνει η κοψια ίσια χωρίς να κεφαλοσει 1 1
Conan2046 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:28 μμ Σας ευχαριστώ παιδιά, μου έδωσαν τελικά ένα σετ για bmx ακριβώς στο μεγεθος που έπρεπε, οπότε τώρα είναι σαν καινούριο, λέμε τώρα.Συγγνώμη αν σας ταλαιπώρησα με τις περιγραφές μου 1
infini Δημοσ. Δευτέρα στις 11:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:58 μμ 8 ώρες πριν, mechpanos είπε Τί σπάει πολύ δύσκολα, πρώτα απ' όλα, στην εικόνα που βλέπουμε, φαίνεται σπασμένο, από μόνο του! Ε αν κάτσει ένας υδραυλικός (αυτός που θα περάσει το κατέβασμα της υδρορροής) με ένα κομπρεσέρ σε 10 λεπτά το έχει σπάσει. + Νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα, αν φτάσει εκεί η σωλήνα, να σπάσει 1 πλάκα πεζοδρομίου + το κράσπεδο 10 πόντους, και να εγκιβωτιστεί να γίνεται σωστά η απόληξη στο πεζοδρόμιο. Και ταυτόχρονα να φτιαχτεί και το φρεάτιο του ρολογιού που είναι σε κακή κατάσταση. Αλήθεια η σωλήνα που φαίνεται μέσα στα σπασμένα κομμάτια τί είναι; Η παροχή του νερού;;;!!! Η σωλήνα είναι η παροχή του νερού, συνδέεται στο ρολόι, έχει 2 ρολόγια το ένα δίπλα στο άλλο. Το «πλακάκι» που είναι σπασμένο γύρω από το φρεάτιο μάλλον το είχαν σπάσει εργάτες του δήμου για την ύδρευση, είχε διαρροή σε κάποιο σημείο και το έκαναν προκειμένου να την αποκαατστήσουν, και το άφησαν έτσι όπως είναι στη φωτογραφία. Ο υδραυλικός όταν μου είπε οτι σπάει δύσκολα, δεν ήταν για το «πλακάκι» που είναι ήδη σπασμένο, αλλά για το τσιμέντο που είναι ακριβώς μπροστά από αυτό, δηλαδή αυτό που ακουμπά στο δρόμο.
haris_216 Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 πμ Πριν περίπου ενάμισι χρόνο (αν όχι παραπάνω) βάφτηκε ένα διαμέρισμα από επαγγελματία. Ο άνθρωπος χρησιμοποίησε σε κάποια σημεία, όπως διακόπτες, ντουλάπες, κλπ, ταινία για μασκάρισμα/προστασία (οκ, προσωπικά συνηθίζω να βγάζω πρίζες/διακόπτες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ). Η δουλειά του πολύ καλή. Τελικά οι διακόπτες αλλάχτηκαν κι έτσι οι παλιοί έμειναν σε μία σακούλα με κάποια κομμάτια ταινίας κολλημένα πάνω. Σε πρόσφατο ξεσκαρτάρισμα είδα ότι η ταινία που είχε χρησιμοποιήσει ήταν αφενός ανθεκτική και αφετέρου, τόσο καιρό μετά, αφαιρέθηκε με ευκολία και χωρίς υπολείμματα κόλλας. Και φυσικά μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Δυστυχώς, πέρα από το χρώμα (ήταν πράσινη) δεν έχω κάποιο άλλο στοιχείο, ούτε καν τα στοιχεία του ελαιοχρωματιστή για να τον ρωτήσω. Οπότε το ερώτημα είναι αν κανείς έχει να προτείνει κάποια αντίστοιχη ταινία (χαρτοταινία ή όποιο άλλο υλικό) το οποίο να έχει τα εξής: Να είναι ανθεκτική (μην πας να τη βάλεις/βγάλεις και σκίζεται κάθε 20 πόντους) Ιδανικά να μην είναι λευκή και να "βγάζει μάτι" το χρώμα Να μένει στη θέση της και να μην χρειάζεται να πατάς και να ξαναπατάς για να κολλήσει Να βγαίνει εύκολα χωρίς να παίρνει μαζί και χρώμα Να μην αφήνει υπολείμματα κόλλας Και τέλος, μια που σε βαψίματα και τέτοια (δεν είμαι επαγγελματίας) χρησιμοποιώ αρκετά μέτρα, να μην στοιχίζει όσο κάνει και η μπογιά
vamvakoolas Δημοσ. Τρίτη στις 10:29 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:29 πμ λογικα ειναι η scotch περιπου 3/3.5 ευρ 1
zio10 Δημοσ. Τρίτη στις 11:06 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:06 πμ Έχω διαβάσει ότι οι μπλε ταινίες είναι καλύτερης ποιότητας, αδιάβροχες, δεν αφήνουν κόλλες κτλ. Λογικά υπάρχουν και αντίστοιχες πράσινες. 2
vamvakoolas Δημοσ. Τρίτη στις 11:20 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:20 πμ 13 minutes ago, zio10 said: Έχω διαβάσει ότι οι μπλε ταινίες είναι καλύτερης ποιότητας, αδιάβροχες, δεν αφήνουν κόλλες κτλ. Λογικά υπάρχουν και αντίστοιχες πράσινες. και εγω αυτες χρησιμοποιω εδω και 2 χρονια 2
ΠάρηςΓ Δημοσ. Τρίτη στις 11:21 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:21 πμ Γενικά ειναι overkill η μπλε ταινια. Κυρίως ειναι οταν το βαράει ο ήλιος να μη κολλάει μετα. 1
papoys1 Δημοσ. Τρίτη στις 01:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:23 μμ 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Τελικά οι διακόπτες αλλάχτηκαν κι έτσι οι παλιοί έμειναν σε μία σακούλα με κάποια κομμάτια ταινίας κολλημένα πάνω. Σε πρόσφατο ξεσκαρτάρισμα είδα ότι η ταινία που είχε χρησιμοποιήσει ήταν αφενός ανθεκτική και αφετέρου, τόσο καιρό μετά, αφαιρέθηκε με ευκολία και χωρίς υπολείμματα κόλλας. Ενδιαφέρον γιατί η κλασική αν την ξεχάσεις αφηνει υπολείματα κόλας που δεν βγαίνουν.
Tsif86 Δημοσ. Τρίτη στις 02:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:33 μμ (επεξεργασμένο) Η tesa 4440 είναι εξαιρετική ταινία για βάψιμο. Αντέχει για 26 εβδομάδες και δεν αφήνει κόλλες κτλ. Το μόνο <<αρνητικό>> είναι το κόστος. Επίσης από την ίδια εταιρεία η 4333 που είναι για ευαίσθητες επιφάνειες είναι καταπληκτική. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:44 μμ από Tsif86 3 1
ata1983 Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:37 μμ Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση. Είχα παλιό διαμέρισμα στα τούβλα και περιμετρικά έκλεισα τους τοίχους εσωτερικά με γυψοσανίδα. Μεταλλικό σκελετό κανονικά. Από έξω έχει κέλυφος διογκωμένη πολυστερίνη. Τότε με το συνεργείο που έβαλα εκεί είχαμε καταλήξει (θα γίνονταν έτσι και αλλιώς τα εσωτερικά χωρίσματα με γυψοσανίδες). Τώρα κάνω κάποιες τελικές εργασίες για να μείνω μέσα. Λέτε να έχω θέματα με υγρασίες ή οτιδήποτε. Απλά κάνω δεύτερες σκέψεις μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι τώρα πριν μπω στο σπίτι μόνιμα.
Doubt Δημοσ. Τρίτη στις 06:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:37 μμ 58 λεπτά πριν, ata1983 είπε Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση. Είχα παλιό διαμέρισμα στα τούβλα και περιμετρικά έκλεισα τους τοίχους εσωτερικά με γυψοσανίδα. Μεταλλικό σκελετό κανονικά. Από έξω έχει κέλυφος διογκωμένη πολυστερίνη. Τότε με το συνεργείο που έβαλα εκεί είχαμε καταλήξει (θα γίνονταν έτσι και αλλιώς τα εσωτερικά χωρίσματα με γυψοσανίδες). Τώρα κάνω κάποιες τελικές εργασίες για να μείνω μέσα. Λέτε να έχω θέματα με υγρασίες ή οτιδήποτε. Απλά κάνω δεύτερες σκέψεις μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι τώρα πριν μπω στο σπίτι μόνιμα. Εννοείς πως αντί για σοβάτισμα έβαλες γυψοσανίδες στο μέσα μέρος των εξωτερικών τοίχων;
someone- Δημοσ. Τρίτη στις 07:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:22 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ata1983 είπε Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση. Είχα παλιό διαμέρισμα στα τούβλα και περιμετρικά έκλεισα τους τοίχους εσωτερικά με γυψοσανίδα. Μεταλλικό σκελετό κανονικά. Από έξω έχει κέλυφος διογκωμένη πολυστερίνη. Τότε με το συνεργείο που έβαλα εκεί είχαμε καταλήξει (θα γίνονταν έτσι και αλλιώς τα εσωτερικά χωρίσματα με γυψοσανίδες). Τώρα κάνω κάποιες τελικές εργασίες για να μείνω μέσα. Λέτε να έχω θέματα με υγρασίες ή οτιδήποτε. Απλά κάνω δεύτερες σκέψεις μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι τώρα πριν μπω στο σπίτι μόνιμα. Έκανα ακριβώς το ίδιο φίλε μου, τελείωσα πριν λίγες μερες. η υγρασία έρχεται πάντα από έξω αλλά αφού από έξω εφόσον έχεις μόνωση μη φοβάσαι. Ενημερωτικά εκεί που θα μπουν τα καλοριφέρ σου έχουν βάλει από πίσω κάποιο σανίδι η κάτι άλλο για να στηριχτεί το σώμα; Επεξ/σία Τρίτη στις 07:23 μμ από someone-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα