Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, 23trew said:

Η βία κατά ενός αμαξιού είναι βία κατά του ανθρώπου που το έχει πληρώσει και ο άνθρωπος αυτός δεν πρόκειται να ξαναψηφίσει δημοκρατικούς αφού δικαιολογούν τέτοια πράγματα.

61LuqahQScL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, 23trew είπε

Η βία κατά ενός αμαξιού είναι βία κατά του ανθρώπου που το έχει πληρώσει και ο άνθρωπος αυτός δεν πρόκειται να ξαναψηφίσει δημοκρατικούς αφού δικαιολογούν τέτοια πράγματα.

Δεν διαφωνώ επί της ουσίας φίλε μου ότι η βία παραμένει βία σε κάθε της μορφή, ακόμα και ψυχολογικής…

η αντίθεση μου ήταν στην χρήση της λέξης λιντσάρισμα και η προσπάθεια συμψηφισμού…

Για την ιστορία το νομικό πλαίσιο της οποιαδήποτε χώρας έχει την απάντηση σε αυτό που συζητάμε, το ένα το θεωρεί πλημμέλημα το άλλο κακούργημα… 

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OIP.Am84U05Bm0JZJhifOfoNAQHaEz?rs=1&pid=

16 ώρες πριν, keysmith είπε

Τον Τραμπ που καλώς ή κακώς μόνο πάθη προκαλεί με τις χοντροκομμένες και επικοινωνιακά πολιτικές του  και θα δείξει αν θα είναι η καρικατούρα του αιώνα (οσον αφορά αρχηγό υπερδύναμης) ή κάτι "σωτήρας" (θεωρητικά παίζει και αυτό). 

ή πράκτορας της Ρωσίας

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tenshi είπε

Ύβρις, Άτη, Νέμεσις, Τίσις. Το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο. 

Το γιατί ο θυμωμένος και ενεργός πολίτης, θέλει συμμετοχή στο λιντσάρισμα για να κορέσει κάποια κατώτερα ένστικτα, το αφήνω στη φαντασία σας. Το καλύψαμε ηδη πως τίθεται θέμα παιδείας. 

Δεν  θυμάμαι κανένα λιντσάρισμα. 

Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει μποϊκοτάζ που είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών και βανδαλισμοί που είναι απαράδεκτοι και καλώς διώκονται νομικά. Έχει γραφτεί ότι δεν έχει κανείς δικαίωμα να βανδαλίζει την περιουσία του άλλου όσο  και αν διαφωνεί μαζί του.

• Like 5
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Lucifer είπε

μέχρι να χρειαστείς ανταλλακτικά σε αγορά που οι πωλήσεις της εταιρείας έχουν πατώσει σε περίοδο διακρατικών δασμών

Μα δεν είμαι κάτοχος ηλεκτρικού για να χρειαστώ ανταλλακτικό. Ακομα και έτσι όμως, δεν με αφορά το τι βλακειες κάνει ο ιδιοκτήτης της κάθε επιχείρησης. Αν τα πάει χάλια και κλείσει, θα υπάρξουν άνεργοι, η αγορά θα στερηθεί των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας, θα υπάρξει κάποια άλλη που θα στραφεί η αγορά. 

Δημοσ.
3 hours ago, AtiX said:

Ναι, μόνο από μια χειρονομία του βγήκε το όνομα…

όλες τις άλλες δηλώσεις και παρεμβάσεις, κατά έναν μαγικό τρόπο, τις ξεχνάτε σαν καλοί οπαδοί του…

Δεν είμαι οπαδός κανενός. Εγώ ξέρω ότι η Αμερική ήταν ένα σκουπιδαριό τα τελευταία 4 χρόνια. Βλέπω ότι η κυβέρνησή τους προσπαθεί να βάλει μια τάξη με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Δεν βλέπω τίποτα φασιστικό στο να πετάς παράνομους μετανάστες έξω από την χώρα σου γιατί πολύ απλά είναι παράνομοι. Επίσης δεν βλέπω τίποτα φασιστικό στο να κόβεις προγράμματα και έξοδα που έκαναν οι προηγούμενοι για να τσεπώνουν φράγκα. Προφανώς σε μια τέτοια προσπάθεια θα γίνουν και λάθη. Μένει να δούμε το αποτέλεσμα και αν αυτό θα δουλέψει. 

Στην Ευρώπη βλέπουμε πως αντίστοιχες πολιτικές έχουν καταλήξει. Συλλαμβάνουν κόσμο στην Αγγλία και την Γερμανία για post στο ίντερνετ, η εγκληματικότητα έχει πάει στα ύψη. Η Στοκχόλμη από την πιο ασφαλή πόλη κάποτε, έχει γίνει πλέον γκέτο. Να χαρώ την αριστερά (ή να πω ακροαριστερά;) που έχουμε στην Ευρώπη μας και ας μου εξηγήσει κάποιος πως αυτοί δεν δρουν φασιστικά αλλά μας φταίει ο Έλον και ο κάθε Έλον (Ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφί για τον Έλον. Απλά μου την δίνει όταν ο κόσμος κάνει focus σε ότι του πετάνε τα media). Έχουμε μάθει τώρα και όποιος δεν θέλει παράνομους μετανάστες και παρελάσεις με ημίγυμνους μπροστά σε παιδάκια στην χώρα του τον λέμε φασίστα ενώ έχουμε δει τα αποτελέσματα τέτοιων πολιτικών. Πλιζ.

• Like 2
  • Thanks 2
  • Haha 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Ntinaras είπε

H Toyota βγαζει ηλεκτρικα. Αλλα εσυ στο κοσμο σου αναλυτη του insomnia.

https://www.toyota.gr/electrified/battery-electric

Ελα βρε μαγκα.Βγαζει το bz4x τα τελευταια 2-3 χρονια και αυτο γιατι ζαλισανε τα @ρχιδι@ του Ακιο στα συμβουλια για να βγαλουν ηλεκτρικο μην και χασουν το τρενο της ηλεκτροκινησης.Στα διαφορα αυτοκινητιστηκα forum την κλεινουν, εχασε το τρενο και αλλες μ@λακιες γιατι δεν ανακοινωνει  στρατιες απο ηλεκτρικα, δεν ανακοινωνει ποτε θα καταργησει τους θερμικους κινητηρες κ.α.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Δεν είμαι οπαδός κανενός. Εγώ ξέρω ότι η Αμερική ήταν ένα σκουπιδαριό τα τελευταία 4 χρόνια. Βλέπω ότι η κυβέρνησή τους προσπαθεί να βάλει μια τάξη με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Δεν βλέπω τίποτα φασιστικό στο να πετάς παράνομους μετανάστες έξω από την χώρα σου γιατί πολύ απλά είναι παράνομοι. Επίσης δεν βλέπω τίποτα φασιστικό στο να κόβεις προγράμματα και έξοδα που έκαναν οι προηγούμενοι για να τσεπώνουν φράγκα. Προφανώς σε μια τέτοια προσπάθεια θα γίνουν και λάθη. Μένει να δούμε το αποτέλεσμα και αν αυτό θα δουλέψει. 

Στην Ευρώπη βλέπουμε πως αντίστοιχες πολιτικές έχουν καταλήξει. Συλλαμβάνουν κόσμο στην Αγγλία και την Γερμανία για post στο ίντερνετ, η εγκληματικότητα έχει πάει στα ύψη. Η Στοκχόλμη από την πιο ασφαλή πόλη κάποτε, έχει γίνει πλέον γκέτο. Να χαρώ την αριστερά (ή να πω ακροαριστερά;) που έχουμε στην Ευρώπη μας και ας μου εξηγήσει κάποιος πως αυτοί δεν δρουν φασιστικά αλλά μας φταίει ο Έλον και ο κάθε Έλον (Ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφί για τον Έλον. Απλά μου την δίνει όταν ο κόσμος κάνει focus σε ότι του πετάνε τα media). Έχουμε μάθει τώρα και όποιος δεν θέλει παράνομους μετανάστες και παρελάσεις με ημίγυμνους μπροστά σε παιδάκια στην χώρα του τον λέμε φασίστα ενώ έχουμε δει τα αποτελέσματα τέτοιων πολιτικών. Πλιζ.

Τόσο κοντή μνήμη;

• Like 1
Δημοσ.
18 minutes ago, KostasKri said:

Δεν είμαι οπαδός κανενός. Εγώ ξέρω ότι η Αμερική ήταν ένα σκουπιδαριό τα τελευταία 4 χρόνια.

Καταλάβαμε.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Spyros7 είπε

Γιατί, τι θα γίνει τον Μάιο?

Το άτυπο μποϊκοτάζ δε θα σταματήσει πάντως (ελπίζω για χρόνια).

In other news, η BYD έφτιαξε μπαταρία που φορτίζει σε 5 λεπτά.

Καλές βουτιές.

Σοβαρα τωρα πιστευεις οτι για 8 χρονια που θα ειναι οι ρεπουμπλικανοι επανω θα ασχολειται ο κοσμος με την Tesla...:lol:, οταν φυγει ο Musk απο την DOGE το ολο ζητημα θα ξεφουσκωσει και θα παραμεινουν κατι ελαχιστα "ευαισθητα" παιδια που τους εκοψαν τις χαρές και δεν υπολογιζει κανενας...

Καλο κουραγιο.

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
1 minute ago, ScorpioX777 said:

Δηλαδη για 8 χρονια που θα ειναι οι ρεπουμπλικανοι επανω θα ασχολειται ο κοσμος με την Tesla, οταν φυγει ο Musk απο την DOGE το ολο ζητημα θα ξεφουσκωσει και θα παραμεινουν κατι ελαχιστα "ευαισθητα" παιδια που τους εκοψαν τις χαρές και δεν υπολογιζει κανενας...

Καλο κουραγιο.

Άλλαξε πλευρό, γιατί θα ξυπνήσεις απότομα.

Αν δεν καταλήξουμε στον ww3 είναι αμφίβολο αν οι ρεπουμπλικάνοι θα βγάλουν την 4ετία αφού ακόμα και οι πιο ηλίθιοι ψηφοφόροι του Τραμπ θα έχουν καταλάβει ότι η μόνη προεκλογική δέσμευση που τηρήθηκε θα είναι ο αποκλεισμός των τρανς από τα αθλήματα των γυναικών.

Η διαλυμένη οικονομία/κοινωνία των ΗΠΑ θα κάνει τους δημοκρατικούς κυβέρνηση ακόμα και με το ζόρι, λόγω μη ύπαρξης βιώσιμης εναλλακτικής.

Το πρόβλημα της Tesla όμως δεν είναι η αμερικάνικη αγορά. Είναι όλες οι υπόλοιπες, στις οποίες θα πατώσει θριαμβευτικά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Κίνα έχει πλέον αποκτήσει τεχνολογική υπεροπλία στην αγορά των ηλεκτροκίνητων και αυτό θα αρχίσει να φαίνεται σύντομα. 

Πόσα subsidies να πάρει η Tesla από τον Ντόναλντ που θα καλύψουν αυτή τη ζημιά?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Επειδή κάπου το έχεις χάσει…

όποιος δεν θέλει παράνομους μετανάστες και παρελάσεις με ημίγυμνους μπροστά σε παιδάκια στην χώρα του ΕΙΝΑΙ φασίστας!!!

Σε αυτό δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να το ανατρέψει, γλυκάνει, στρογγυλέψει…

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Όταν η  ύφεση θα χτυπήσει παγκοσμίως κόκκινο εσύ να πανηγυρίζεις που διώξανε τους  παράνομους μετανάστες και σταμάτησαν τις παρελάσεις ημίγυμνων. Άλλωστε αυτοί φταίνε πάντα και όχι ότι το σύστημα που λέγεται  καπιταλισμός έχει ένα τεράστιο σφάλμα που λέγεται ανθρώπινη απληστία. 

Ήδη η Κίνα ανακοίνωσε αντίποινα στους δασμούς των Η.Π.Α. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, AtiX said:

όποιος δεν θέλει παράνομους μετανάστες και παρελάσεις με ημίγυμνους μπροστά σε παιδάκια στην χώρα του ΕΙΝΑΙ φασίστας!!!

Έγινε μπρο. Καλά πάμε.

18 minutes ago, Dimitris_1981 said:

Όταν η  ύφεση θα χτυπήσει παγκοσμίως κόκκινο εσύ να πανηγυρίζεις που διώξανε τους  παράνομους μετανάστες και σταμάτησαν τις παρελάσεις ημίγυμνων. Άλλωστε αυτοί φταίνε πάντα και όχι ότι το σύστημα που λέγεται  καπιταλισμός έχει ένα τεράστιο σφάλμα που λέγεται ανθρώπινη απληστία. 

Ο καπιταλισμός σαν καπιταλισμός είναι το μόνο σύστημα που μπορεί να δουλέψει. Το ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία και υπάρχει κόσμος που πολύ σωστά αναφέρεις είναι άπληστος, είναι άλλο και είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει.

Για τα υπόλοιπα εγώ απλά τα ανέφερα ότι δεν είναι λόγος να πεις κάποιον φασίστα. Η παράνομη μετανάστευση πάντως γονατίζει χώρες και οικονομίες. Οι ημίγυμνοι η αλήθεια είναι πώς δεν έχουν σχέση με την οικομία αλλά σίγουρα πέφτουν στο τραπέζι όταν μιλάμε για "φασίστες" οπότε απλά ξεκαθαρίζω εξ ορισμού τι σημαίνουν οι λέξεις.

Το να μην θες παράνομους στην χώρα σου δεν σε κάνει ρατσιστή. Νόμιμα ας έρθει όποιος θέλει αν μπορεί να γίνει και χρήσιμος στην κοινωνία. Οι χαραμοφάιδες που τσιμπάνε τα επιδόματα συγγνώμη αλλά δεν. 

Το να μην θες η σεξουαλικότητα του καθενός να είναι η προσωπικότητα η ίδια του πάλι δεν σε κάνει ομοφοβικό. Ειδικά όταν μπαίνουν και παιδάκια στην εξίσωση. Στο κρεβάτι του ο καθένας ας κάνει ότι θέλει. Δεν με ενδιαφέρει και δεν ενδιαφέρει και την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Το μικρό ποσοστό που θα επιτεθεί στον καθένα μόνο και μόνο επειδή είναι γκέι, αυτοί ναι είναι φασίστες και δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους βάλουμε στην φυλακή.

EDIT: Α και επίσης. Μπορείς να ψάξεις να δεις πόσους έκανε deport ο Obama όταν ήταν πρόεδρος. Αλλά αυτός δεν είναι φασίστας που έδιωξε κόσμο γιατί ήταν αριστερός. Μόνο όταν το κάνει κάποιος δεξιός θεωρείται φασιστικό ε;

Επεξ/σία από KostasKri
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αυτό με την παράνομη μετανάστευση δεν είμαι βέβαιος πως έχει συσχετισμό με φασισμό, εκτός αν είμαι λίγο φασίστας και δεν το ξέρω. Μου φαίνεται υπερβολική σαν δήλωση.

Για το δικαίωμα στο να κάνει κανείς παρελάσεις, συγκεντρώσεις, συναυλίες ναι. Αλλά για την παράνομη μετανάστευση...;

1 ώρα πριν, KostasKri είπε

Να χαρώ την αριστερά (ή να πω ακροαριστερά;) που έχουμε στην Ευρώπη μας

δεν έχεις ιδέα πού ζεις και πού πατάς ε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...