Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, spirostolios είπε

Κατ΄αρχήν θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχουν στοιχεία ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας/ και πολιτικός είναι ναζί. Η φωτογραφία δεν είναι απόδειξη. 

1. Ανοικτή υποστήριξη του AfD.

στελέχη του AfD:

α) ο Björn Höcke (ηγέτης της "πτέρυγας" Der Flügel), έχουν εκφράσει απόψεις που θεωρούνται ανοιχτά ρατσιστικές, εθνικιστικές και αναθεωρητικές της ιστορίας του Γ΄ Ράιχ.

β) Ο Höcke χαρακτήρισε το Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο ως "μνημείο της ντροπής", ζητώντας μια "στροφή 180 μοιρών" στην πολιτική μνήμη της Γερμανίας.

2. φωτογραφία??? το βίντεο δεν το έχεις δει εσύ δηλ???

3 λεπτά πριν, gairf είπε

Έχεις πάει και ξέρεις ε;

Δηλ πρέπει να πάει για να γνωρίζει κάποιος πόσο χρειάζεται???? ΗΜΑΡΤΟΝ!

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 minutes ago, gairf said:

Έχεις πάει και ξέρεις ε;

Έχει πάει η NASA την δεκαετία του 70, δεν περιμέναμε το πρεζάκι.

56 minutes ago, Dimitris_1981 said:

Είσαι εγκάθετος δες εδώ πως εργάζεται πυρετωδώς 

Φοβερός μέχρι και το τζάκετ πέτυχες.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gairf είπε

Έχεις πάει και ξέρεις ε;

https://www.nasa.gov/directorates/smd/how-long-does-it-take-to-get-to-the-moon-mars-jupiter-we-asked-a-nasa-expert-episode-51/

Αναφορά σε κείμενο

Mars is further away, about 50 percent further away from the Sun than Earth is. And reaching Mars generally takes somewhere between seven to ten months, flying a relatively direct route.

Η Nasa έχει στείλει αποστολές στον Άρη και μάλλον έχει μια ιδέα.

Δημοσ.
16 minutes ago, dtk-386 said:

Δηλ πρέπει να πάει για να γνωρίζει κάποιος πόσο χρειάζεται???? ΗΜΑΡΤΟΝ!

Μα είναι τζινιους λέμε, λένε ότι έχει βρει μια καβάτζα μετά το φεγγάρι αριστερά που γλιτώνει καναδυό ly  🤣

• Haha 1
Δημοσ.

Πρωτίστως είναι ceo αυτών των καραβιών. Επομένως θα πει ότι χρειάζεται να πει για τους μετόχους και το image των εταιρειών. Καλώς ή κακώς είναι δουλειά του ceo να πουλάει και λίγο(ή πολύ) παπατζιλίκι. Ασχέτως αν π.χ. 5000 επιστήμονες που δουλεύουν εκεί μπορεί να μουτζώνουν από πίσω. Στην τελική δεν έχει καμία σημασία αν γίνεται ή όχι.

Δημοσ.

Γιατι να στειλεις ανθρωποειδες να κανει δουλειες που θελει μπουλντοζες και γεωτρυπανα για να φτιαξουν μια βαση σε εναν ακατοικητο και αφιλοξενο πλανητη;

Ααα, μαλλον για να πεισεις περισσοτερους επενδυτες οτι μπορεις ... για να συνεχιζουν να δινουν λεφτα.

Τωρα μαλιστα.  🤔

Δημοσ.
11 minutes ago, spirostolios said:

Με τους φιλελευθερους ειναι μωρε, απλα επειδη εχουν σαλταρει, χωθηκε με τους εξουσιαστες. Οσο για το δευτερο κομματι, δεν ειναι ασυνηθιστο να πεφτουν δις απο αριστερους ή και δεξιους σε χιμαιρες, η ουσια ειναι να κινειται το χρημα. Εμενα μου φαινεται οτι ο Αρης ειναι αδιεξοδο, μονο μοστρα.

3 hours ago, doubleh said:

Συγγνώμη, αλλά η ηθική και πνευματική εξέλιξη είναι τρομερά πιο σημαντική από την τεχνολογική.

Οπότε, κάθε επιχειρηματίας, επιστήμονας κλπ που σπρώχνει την κοινωνία προς τα κάτω, είναι απόλυτα κατακριτέος, όσο πάνω και να σπρώχνει την τεχνολογία.

Αυτα πανε μαζι, δε γινεται να σπρωχνεις το ενα πανω και το αλλο κατω.

Δημοσ.

Γενικά πάντως να πούμε ότι οι επενδυτές στοχεύουν κυρίως στους δορυφόρους που θα ανεβάσει καθώς και στα νέα υλικά και τεχνολογίες που θα ανακαλυφθουν κατά την διάρκεια του εγχειρήματος και λιγότερο στην αποικιση του Αρη. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Τι σχέση έχει ο Αϊνστάιν με τον Musk? 

Γιατί ρωτάτε πράγματα που βγάζετε απ το μυαλό σας? Γράφω πουθενά οτι εχει καμια σχεση? 

Εγω γράφω οτι όσοι κάνανε κατι πολύ σημαντικό στη ζωή τους ήταν "προβληματικοι" τουλάχιστον, στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Ψάξτω και θα δεις. Δε γράφω πουθενά οτι η σημαντικότητα του Μασκ είναι ιδια με του Αϊνστάιν. 

2 ώρες πριν, Snoob είπε

Εσύ που είσαι "αντικειμενικός", αντί να πετάς τη μπάλα στην εξέδρα, απάντησε συγκεκριμένα ποιο από τα ερωτήματα που θέτω το έχει απαντήσει με στοιχεία ο Μασκ.

Είναι το ρομπότ κατασκευασμένο για το διάστημα; Θα επισήζουν τα ηλεκτρονικά συστήματά του στο διαρκή βομβαρδισμό από την ηλιακή ακτινοβολία επί μήνες; Πώς θα σταθεί έστω όρθιο (για να μην πούμε λειτουργήσει) σε ένα εξόχως σκληρό περιβάλλον, εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά από τη Γη;

Πουθενά δεν ισχυρίστηκα ότι δεν έχει καταφέρει το παραμικρό, άρα αυτό που γράφεις έχει τόση σχέση με τη δική μου τοποθέτηση, όσο και το δικό σου κείμενο με πραγματική απάντηση.

Με ψέγεις ότι "έχω αραδιάσει ένα σεντόνι", αλλά μέχρι στιγμής ούτε εσύ, ούτε κανένας άλλος δεν έχει απαντήσει με δικά του λόγια πού έχω άδικο σε αυτά που γράφω.

Εσένα σε πειράζει η έκταση των μηνυμάτων μου, ο άλλος φαντάζεται "λιβέλους" σε μια σειρά από ψύχραιμα, συγκεκριμένα ερωτήματα, ο παράλος φαντασιώνεται πως όποιος δεν χάβει αμάσητο το σότο, είναι φανατικός που θέλει να κάψει αμάξια.

Τι να πω, πραγματικά, σαστίζω με τον οπαδισμό σας.

Θέτει κάποιος πέντε στοιχειώδη ερωτήματα, κι αμέσως στο μυαλό σας γίνεται φανατικός που δεν αναγνωρίζει το μεγαλείο του Μασκ.

Για κακή τύχη όσων βρίσκουν αποκούμπι για την επιχειρηματολογική τους ένδεια στο να φαντασιώνονται πως έχουν απέναντί τους μηδενιστές, έχω γράψει εδώ και χρόνια τα σημαντικά που έχει καταφέρει ο Μασκ στο νήμα της SpaceX. Το ότι έχει μειώσει το κόστος τοποθέτησης φορτίων, όμως, σε χαμηλή τροχιά γύρω από τη Γη, έχει τόση σχέση με το να στείλει ένα διαστημόπλοιο εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά για να τοποθετήσει με ομαλή προσεδάφιση ένα αντικείμενο σε άλλο πλανήτη, έχουν τόση σχέση μεταξύ τους, όσο το δικό σου μήνυμα με μια ουσιαστική απάντηση.

Διάβασες πούθενα οτι το ρομπότ θα το στείλει να εργαστεί στον Αρη ωστε να είναι έτοιμο για εργασία ? Έστειλε και ενα τεσλα στο διάστημα. Ηταν έτοιμο για το διάστημα?

Αυτές οι κινήσεις είναι κινήσεις μάρκετινγκ και δοκιμών. Επίσης δεν ξέρουμε τι ρομπότ θα στείλει και πότε και κατά πόσο θα είναι έτοιμο. 

Ολα οσα γράφεις ειναι μισές αληθειες και πάντα απ την πλευρα οτι το ποτήρι είναι μισοάδειο . Τα συμβόλαια που έκανε με τη νασα δεν τα πήρε με βυσμα. Κέρδισε σχετικο διαγωνισμό. Αρα ηταν μπροστά απο όλους. Έβαλε δικά του χρήματα για να φτάσει στο σημείο να κερδισει τα σύμβολα σε σημείο που κόντεψε να χρεοκοπήσει. Για το χαρακτήρα του τα είπαμε. Θα μπορούσα να σου γράψω 10 σεντόνια με αρνητικά. Πχ απαγόρεψε αδειες σε υπαλλήλους που δε χρειάζοταν, επειδή δουλεύε ο ίδιος κλπ. 

Το θέμα είναι οτι εχει κανει ΚΑΙ σπουδαίο και πρωτότοποριακο έργο που κάποιοι αρνηστε να το δείτε ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ τα αρνητικά του. Αυτο λέγεται στρουθοκαμηλισμος. 

Το starlink έγινε εμπορικά βιώσιμο γιατι με την spaceX συνεθλιψε το κόστος εκτόξευσης. Δυνατό ήταν και πριν να γίνει αλλα δεν το έκανε κανένας λογο κόστους. Στο μέλλον θα δεις μια επανάσταση στο διάστημα απο ταξίδια, ρεύμα απ το διάστημα κλπ που δεν ηταν εφικτα πριν λογο ΚΟΣΤΟΥΣ. Οπως και στην ai και στη ρομποτικη εχει κανει τεράστιο εργο. Το καλυτερο ΤΣΑΜΠΑ ai είναι το grok και οχι το chatgpt ή οποιαδήποτε αλλο ασχέτως που το 99% δεν το γνώριζει. 

Ξανα λεω. Σε όλους κάνεις τη σουμα αρνητικά και θετικά. 

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

Όταν πλέον οι αερολογίες δεν δικαιολογούνται ούτε από τον πλέον ένθερμο οπαδό, το ρίχνουμε στο "είναι μάρκετινγκ".

"Δεν ξέρουμε". Δεν ξέρετε γιατί α) λόγια του αέρα έλεγε και β) δεν τολμάτε να ρωτήσετε. Μάλιστα, γ) όποιος ρωτάει, του επιτίθεστε.

Θα μπορούσες να μου γράψεις δέκα σεντόνια με αρνητικά, αλλά πάλι κατάφερες να γράψεις μισή κουβέντα, και για άσχετο θέμα με αυτό που συζητάμε.

Κι επειδή πάλι λες το ανακριβές, ότι "κάποιοι το αρνούμαστε", σε προκαλώ να βρεις ένα μήνυμά μου όπου γράφω ότι δεν έχει κάνει τίποτε.

Δεν "επιλέγω μόνο" τα αρνητικά. Σε συγκεκριμένη είδηση, με συγκεκριμένο αντικείμενο, θέτω συγκεκριμένα ερωτήματα που με οδηγούν στο ότι αυτά που λέει δεν γίνονται, και απάντηση ούτε τώρα πήρα από όσους ενοχλήθηκαν από τις τοποθετήσεις μου.

Δεν είναι η είδηση για το Starlink, για να πούμε "αχ, μπράβο, μείωσε το κόστος", ούτε για τους Falcon, να του πούμε μπράβο για ένα γενικά πάρα πολύ αξιόπιστο, επαναχρησιμοποιούμενο πυραυλικό σύστημα LEO.

Εγώ, αντίθετα με ό,τι ανακριβώς ισχυρίζεσαι, έχω γράψει κατ' επανάληψη θετικά για άλλα προγράμματα της SpaceX, στο σχετικό νήμα. Το νήμα υπάρχει, για τους άπιστους Θωμάδες, να πάτε να διαβάσετε.

Εσύ, πάλι, ψέλισες μισή κουβέντα για κάτι άδειες (που τι σχέση έχουν με την είδηση που συζητάμε, τρέχα γύρευε) και τους απίθανους ισχυρισμούς του, τους σκούπισες βολικά κάτω από το χαλί: μάρκετινγκ, και πάμε παρακάτω.

Μιλάμε, δεν αντέχεται τόση αντικειμενικότητα.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, oldnew είπε

Γιατί ρωτάτε πράγματα που βγάζετε απ το μυαλό σας? Γράφω πουθενά οτι εχει καμια σχεση? 

Εγω γράφω οτι όσοι κάνανε κατι πολύ σημαντικό στη ζωή τους ήταν "προβληματικοι" τουλάχιστον, στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Ψάξτω και θα δεις. Δε γράφω πουθενά οτι η σημαντικότητα του Μασκ είναι ιδια με του Αϊνστάιν. 

Βάζω τα λόγια σου

Αναφορά σε κείμενο

Θυμάμαι στο πανεπιστήμιο που εξετάζαμε κάποτε όλους τους σημαντικούς επιστήμονες. Όσους αναλυψαν κατι καινούργιο, κατι σημαντικό. Απο Αϊνστάιν, Λαπλας, οποιονδήποτε. Και δεν υπήρχε ΕΝΑΣ ΕΝΤΕΛΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ. Ορισμένοι κορυφαίοι μαθηματικοί μάλιστα, είχαν σοβαρότατες παθήσεις, ηταν ψυχοπαθής κλπ. Απλα σε βάθος χρόνου έμεινε το έργο τους και κανεις δε θυμάται πως ήταν σαν χαρακτήρες. 

Εσύ συνδέεις τους επιστήμονες με τους παπατζίδες. Ο Μάσκ είναι επιχειρηματίας που παίρνει υψηλά ρίσκα επενδύσεων και έχει αρκετούς που λαμβάνουν μέρος στο ρίσκο του. Ούτε μπορούμε να τον πούμε ιδιοφυΐα που αναφέρεις παρακάτω το κείμενο σου. Δεν έχει μετρηθεί ποτέ το IQ του επίσημα ούτε έχει κάνει κάτι ο ίδιος όπως ο Αϊνστάιν για να βγάλουμε συμπέρασμα. Αυτό που έχει είναι αντίληψη της αγοράς και στρατηγικές επενδύσεις κάτι που δεν τον καθιστά απαραίτητα ιδιοφυΐα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
47 minutes ago, oldnew said:

Εγω γράφω οτι όσοι κάνανε κατι πολύ σημαντικό στη ζωή τους ήταν "προβληματικοι" τουλάχιστον, στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Ψάξτω και θα δεις. 

Τι πρόβλημα είχε ο καημένος ο Αινστάιν, πέστο και σε μας!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως ο Μασκ με τόση κεταμίνη δεν χρειάζεται starship, έχει ήδη φτάσει στον Άρη,μη σου πώ ότι έχει αρχίσει και συνομιλίες με τους Αρειανούς.

b65ae92cc2af55dcfb94904c990ada44

Επεξ/σία από cpc464
  • Haha 3
Δημοσ.
12 minutes ago, Spyros7 said:

Τι πρόβλημα είχε ο καημένος ο Αινστάιν, πέστο και σε μας!

Αμα δεν ξέρεις τα προβλήματα του Αϊνστάιν που παντρεύτηκε την ξαδέρφη του, κυκλοφορούσε με μια λευκή και μια μαύρη κάλτσα κλπ, googlαρε το θα βρεις πολλά "περίεργα" αλλα ο συγκεκριμένος είχε τέτοια μικρά. Αλλοι ήταν παράφρονες εντελώς. 

33 minutes ago, Dimitris_1981 said:

Βάζω τα λόγια σου

Εσύ συνδέεις τους επιστήμονες με τους παπατζίδες. Ο Μάσκ είναι επιχειρηματίας που παίρνει υψηλά ρίσκα επενδύσεων και έχει αρκετούς που λαμβάνουν μέρος στο ρίσκο του. Ούτε μπορούμε να τον πούμε ιδιοφυΐα που αναφέρεις παρακάτω το κείμενο σου. Δεν έχει μετρηθεί ποτέ το IQ του επίσημα ούτε έχει κάνει κάτι ο ίδιος όπως ο Αϊνστάιν για να βγάλουμε συμπέρασμα. Αυτό που έχει είναι αντίληψη της αγοράς και στρατηγικές επενδύσεις κάτι που δεν τον καθιστά απαραίτητα ιδιοφυΐα.

Σου εξήγησα παραπάνω. Προφανώς δε θες να καταλάβεις τι γράφω οπότε δεν έχει νόημα. 

36 minutes ago, Snoob said:

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

Όταν πλέον οι αερολογίες δεν δικαιολογούνται ούτε από τον πλέον ένθερμο οπαδό, το ρίχνουμε στο "είναι μάρκετινγκ".

"Δεν ξέρουμε". Δεν ξέρετε γιατί α) λόγια του αέρα έλεγε και β) δεν τολμάτε να ρωτήσετε. Μάλιστα, γ) όποιος ρωτάει, του επιτίθεστε.

Θα μπορούσες να μου γράψεις δέκα σεντόνια με αρνητικά, αλλά πάλι κατάφερες να γράψεις μισή κουβέντα, και για άσχετο θέμα με αυτό που συζητάμε.

Κι επειδή πάλι λες το ανακριβές, ότι "κάποιοι το αρνούμαστε", σε προκαλώ να βρεις ένα μήνυμά μου όπου γράφω ότι δεν έχει κάνει τίποτε.

Δεν "επιλέγω μόνο" τα αρνητικά. Σε συγκεκριμένη είδηση, με συγκεκριμένο αντικείμενο, θέτω συγκεκριμένα ερωτήματα που με οδηγούν στο ότι αυτά που λέει δεν γίνονται, και απάντηση ούτε τώρα πήρα από όσους ενοχλήθηκαν από τις τοποθετήσεις μου.

Δεν είναι η είδηση για το Starlink, για να πούμε "αχ, μπράβο, μείωσε το κόστος", ούτε για τους Falcon, να του πούμε μπράβο για ένα γενικά πάρα πολύ αξιόπιστο, επαναχρησιμοποιούμενο πυραυλικό σύστημα LEO.

Εγώ, αντίθετα με ό,τι ανακριβώς ισχυρίζεσαι, έχω γράψει κατ' επανάληψη θετικά για άλλα προγράμματα της SpaceX, στο σχετικό νήμα. Το νήμα υπάρχει, για τους άπιστους Θωμάδες, να πάτε να διαβάσετε.

Εσύ, πάλι, ψέλισες μισή κουβέντα για κάτι άδειες (που τι σχέση έχουν με την είδηση που συζητάμε, τρέχα γύρευε) και τους απίθανους ισχυρισμούς του, τους σκούπισες βολικά κάτω από το χαλί: μάρκετινγκ, και πάμε παρακάτω.

Μιλάμε, δεν αντέχεται τόση αντικειμενικότητα.

Αν απο οσα σεντόνια εχεις γράψει παραπάνω, νομίζεις οτι οποίος το διαβάζει βγάζει το συμπέρασμα οτι αναγνωρίζεις τα τεράστια τεχνολογικα επιτεύγματα που εχει κανει και απλώς κριτικάρεις κατι ασήμαντο που ειναι το θέμα, οτι δεν τηρεί τα χρονοδιάγραμματα (το οποίο παραδέχομαι και εγω, όπως και το χαρακτήρα του), τοτε ηλικρινα δεν τα γράφεις καλα γιατι το 99% θα καταλάβει αλλα πράγματα. 

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...