fitsoulas2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 1 ώρα πριν, phanispal είπε Αν θεωρήσεις το insomnia ως μικρογραφία της κοινωνίας, τα τελευταία χρόνια η αγορά της τηλεόρασης πρέπει να περνάει μεγάλη κρίση. δε νομιζω οτι ο μικροκοσμος του insomnia και του ιντερνετ γενικοτερα αντικατοπτριζει τη κοινωνια
mountains1 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε δε νομιζω οτι ο μικροκοσμος του insomnia και του ιντερνετ γενικοτερα αντικατοπτριζει τη κοινωνια Ουτε κι εγω. Γι'άυτο, ενω διαβαζει κανεις θεματα και λες 'αμαν τι γινεται, ολοι το ιδιο κανουν', εξω ειναι κατι εκατομμυρια Ελληνες που επιλεγουν κατι αλλο. Απλα το αλλο εδω, δεν εκφραζεται, για διαφορους λογους.. Αλλα οχι απλα υπαρχει, υπαρχει και συχνα ειναι συντριπτικο και υπερισχυει. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από mountains1
dtk-386 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 2 ώρες πριν, phanispal είπε Αν διαβάσεις τα σχόλια, 19 στους 20 το παίζουν γαμάτοι που δε βλέπουν τηλεόραση (όπως κάνω κι εγώ σε κουβέντα για τα SM) και οι μισοί δεν έχουν καν συσκευή. Δεν υφίσταται η γαματοσύνη που αναφέρεις. Τα ίδια τηλεοπτικά κανάλια έχουν απαξιώσει το περιεχόμενο τους. -Άπειρη σαβουρα ριάλιτυ. -Κατιναριο που ξεκινά από το πρωί και φτάνει το απόγευμα. -Χιλιοπαιγμενες σειρές και ταινίες σε σημείο που να απαντάς εσύ. (Εξαιρείται ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος) -Κατευθυνόμενη ενημέρωση αναλόγως ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σταθμού. -Και σε όλα αυτά βάλε ενδιάμεσα και διαφημίσεις να χορτάσει η περδικούλα σου. Έχοντας on demand περιεχόμενο στο ίντερνετ είναι σπατάλη χρόνου και εγκεφαλικών κυττάρων να κάτσεις να δεις ελληνική τηλεόραση. 1
gokuthelegend Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε δε νομιζω οτι ο μικροκοσμος του insomnia και του ιντερνετ γενικοτερα αντικατοπτριζει τη κοινωνια Λογικό. Στο φόρουμ δεν θα μπουν παππούδες, γιαγιάδες και νοικοκυρές. Αυτοί είναι που βλέπουν περισσότερο τηλεόραση. 1
Doubt Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 11 ώρες πριν, Witcher1st είπε Πως γινεται αυτο; Ποιοι της το ειπαν; Και πως το εμαθαν; Showtime Φυσικά και δεν γίνεται, μου θύμισε μια ταινία που ο πρωταγωνιστής (νομίζω Kevin Klein) ήξερε πως πεθαίνει από καρκίνο και αποφάσισε να επισκευάσει ένα ολόκληρο (ξύλινο αμερικάνικο) σπίτι, σκεπή, τα πάντα όλα, μόνος του. Καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Πάνω απο 10 χρόνια χωρίς συσκευή τηλεόρασης.Οτι θέλουμε να δουμε το κάνουμε σε λαπτοπ.Η σύζυγος βλέπει ειδήσεις και εκπομπές. Εγώ βλέπω ταινίες και σειρές στο amazon .Σπάνια ειδήσεις .Ενημέρωση απο internet. Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει το να κάθομαι μπροστά στην τηλεόραση,σαν να μην έχω την υπομονή πλέον.Ακόμα και ταινίες ούτε και θυμάμαι ποτε είδα κάποια χωρίς μεγάλα διαλείμματα.
Doubt Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 14 ώρες πριν, Grfoxz είπε Ποιος βλέπει live tv ρε παιδια? Τουλαχιστον ποιος κατω των 60.. Σιγα μην κατσω να χάσω το χρόνο μου με τις διαφημίσεις τους. Ακόμα και εσεις που βλέπετε realities κτλ, ας μην δειτε το επισόδειο Δευτερα βράδυ, δειτε το Τριτη βράδυ online χωρις διαφημίσεις με δυνατότητα pause fast forward.. H live ειναι μονο για αργόσχολους. Θα μου πειτε πως θα βγάλουν λεφτα? ας βρουν ενα άλλο μοντέλο τι να κάνουμε. TV μόνο ταινίες και σειρές απο πλατφόρμες. Οταν και αν το αποφασίσω. Σιγά μην στηθώ να περιμένω να ξεκινήσει ταινία με τον Κωνσταντάρα. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Θυμάμαι τελευταίες εποχές που έβλεπα τηλεόραση ήταν με Αλ τσαντίρι και ράδιο αρβύλα στα πολύ καλά τους. Πάνω από 10 χρόνια δηλαδή. Από τότε που έβαλα VDSL 50αρα σύνδεση, τηλεόραση αντίο. Μόνο κανένα "δελτίο ειδήσεων", κανένα ποδόσφαιρο τύπου euro mundial κλπ και μισή ώρα το βράδυ προ ύπνου κανένα talk show. Reality, τηλεπαιχνίδια, σήριαλ μακριά κι αγαπημένοι (μπα.. ούτε καν), δεν έχω ασχοληθεί καν με netflix. Ταινίες άφθονες μέσω διαδικτύου, ξένες παλιές και νέες. Και παλιές εννοώ από το 1930 και μετά, άμα βρείτε καμία τέτοια σε mainstream κανάλια να μου σφυρίξετε κλέφτικα. (κάτι που είχε πει κάποιος πιο σοφός από εμένα.. ο κινηματογράφος είναι αποδεκτός ως 7η τέχνη, η τηλεόραση είναι για να πουλάει απορρυπαντικά).
Morosana Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Τηλεόραση δεν είναι το big5 των ιδιωτικών καναλιών. Η ΕΡΤ έχει σοβαρή ενημέρωση, βάζει ωραία ντοκυμαντέρ και κατά καιρούς ταινίες διαμαντάκια ευρωπαϊκές, ιρανικές κτλ με λίγες διαφημίσεις. Υπάρχουν κανάλια όπως το one που προβάλλει παλιές ιταλικές ταινίες του 60 70 80, το attica cult θρίλερ και πολύ παλιές ταινίες. Ακόμα και οι μικρότεροι σταθμοί έχουν εκπομπές λόγου με αξιόλογους καλεσμένους. Στο θέμα ειδήσεων μέσω internet vs tv προτιμώ να έχω την επιλογή του ζαπινγκ και να ξέρω ότι έστω θεωρητικά μια ψευδής είδηση μπορεί να έχει κυρώσεις από ΕΣΗΕΑ και άλλα όργανα παρά να με ταιζει ο αλγόριθμος ανυπόγραφα άρθρα βασισμένα σε αυτά που θέλω να διαβάσω για να ενισχύσουν την άποψη μου.
chrisxkar Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Ελληνική τηλεόραση έχω να δω κοντα στα 7-8 χρονια με εξαίρεση αν επέλεγα να δω κανένα μαστερ σεφ.Πρώτον γιατί οι ειδήσεις είναι αστεία κατευθεινόμενες και αν θες να τις δεις υπάρχουν ένα κάρο πηγες πιο αξιόπιστες Δεύτερον δεν βρίσκω τον λόγο να παρακαλουθώ τα ελληνικά ψευτοσελεμπριτι του ελληνικού μικρόκοσμου ποιος χέστηκε για την τούνη ποιος καρμίρης είναι ο αλεξάνδρου και ποιος χέστηκε τι είπε ο χ , ψ ψευτοινλουένσερ.Απλα αποφάσισα να μην δώσω αξία στα ανούσια πρόσωπα που παρουσιάζουν σαν σημαντικά (πόσο μάλλον όταν η ελληνική κοινωνία είναι αυτή η κοιμισμένη που είναι )Υπάρχουν συνδρομητικά κανάλια υπάρχουν συνδρομητικά ντοκιμαντερ(curiosity stream κτλ) μπορείς να δεις ότι γουστάρεις. Οσον αφορα τα σοσιαλ σταματησε να με απασχολεί πλήρως προ τριετίας το τι κάνει ο κάθενας αδιαφορώ για το που πήγε να φάει σε ποιο ινσταγραμαμπλ μερος αποφασισε να φάει 40 λεπτά μέχρι να βγάλει μια καλη φωτο για τα σοσιαλ του αφού ετσι και αλλιώς έχει χάσει την ουσία του το σόσιαλ παλιά ήταν θέμα επαφης με φίλους και του λίγο πιο ευρούς κύκλου σου πλέον είναι flex war του ποιος θα πουλήσει το καλύτερο παραμύθι για την "ζωάρα" που κάνει. Αποφάσισα να επικεντρωθώ στο να περνάω καλά εγώ να κάνω τα ταξίδια μου να κάνω αυτο που μου βγαίνει και να αδιαφορώ για όλα τα άλλα γιατί μόνο αρνητικά μπορεί να σε επιρρεάσουν. Το μόνο που μου λείπει είναι οι διαφημίσεις καμια φορά και το οτι δυσκολεύομαι περισσότερο να διαλέξω τι θα πάρω από ρουχα γιατί δεν παίρνω καμία ιδέα νωρίτερα. 19 minutes ago, Morosana said: Στο θέμα ειδήσεων μέσω internet vs tv προτιμώ να έχω την επιλογή του ζαπινγκ και να ξέρω ότι έστω θεωρητικά μια ψευδής είδηση μπορεί να έχει κυρώσεις από ΕΣΗΕΑ και άλλα όργανα παρά να με ταιζει ο αλγόριθμος ανυπόγραφα άρθρα βασισμένα σε αυτά που θέλω να διαβάσω για να ενισχύσουν την άποψη μου. Εννοείς όπως τα σκάνδαλα που συμβαίνουν τις τελευταίες δεκατίες στις ελληνικές κυβερνήσεις και αντί να τους βρίζουν βγαίνουν τα κανάλια και προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι και να σώσουν ότι μπορούν?Αυτά τα πραγματα είναι απαράδεκτα και συμβαίνουν μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες και στην ελλαδα 1
adi32 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 14 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Πρώτον γιατί οι ειδήσεις είναι αστεία κατευθεινόμενες και αν θες να τις δεις υπάρχουν ένα κάρο πηγες πιο αξιόπιστες Οπως ? Με τα αλλα συμφωνω 1
Morosana Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 12 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Ελληνική τηλεόραση έχω να δω κοντα στα 7-8 χρονια με εξαίρεση αν επέλεγα να δω κανένα μαστερ σεφ.Πρώτον γιατί οι ειδήσεις είναι αστεία κατευθεινόμενες και αν θες να τις δεις υπάρχουν ένα κάρο πηγες πιο αξιόπιστες Δεύτερον δεν βρίσκω τον λόγο να παρακαλουθώ τα ελληνικά ψευτοσελεμπριτι του ελληνικού μικρόκοσμου ποιος χέστηκε για την τούνη ποιος καρμίρης είναι ο αλεξάνδρου και ποιος χέστηκε τι είπε ο χ , ψ ψευτοινλουένσερ.Απλα αποφάσισα να μην δώσω αξία στα ανούσια πρόσωπα που παρουσιάζουν σαν σημαντικά (πόσο μάλλον όταν η ελληνική κοινωνία είναι αυτή η κοιμισμένη που είναι )Υπάρχουν συνδρομητικά κανάλια υπάρχουν συνδρομητικά ντοκιμαντερ(curiosity stream κτλ) μπορείς να δεις ότι γουστάρεις. Οσον αφορα τα σοσιαλ σταματησε να με απασχολεί πλήρως προ τριετίας το τι κάνει ο κάθενας αδιαφορώ για το που πήγε να φάει σε ποιο ινσταγραμαμπλ μερος αποφασισε να φάει 40 λεπτά μέχρι να βγάλει μια καλη φωτο για τα σοσιαλ του αφού ετσι και αλλιώς έχει χάσει την ουσία του το σόσιαλ παλιά ήταν θέμα επαφης με φίλους και του λίγο πιο ευρούς κύκλου σου πλέον είναι flex war του ποιος θα πουλήσει το καλύτερο παραμύθι για την "ζωάρα" που κάνει. Αποφάσισα να επικεντρωθώ στο να περνάω καλά εγώ να κάνω τα ταξίδια μου να κάνω αυτο που μου βγαίνει και να αδιαφορώ για όλα τα άλλα γιατί μόνο αρνητικά μπορεί να σε επιρρεάσουν. Το μόνο που μου λείπει είναι οι διαφημίσεις καμια φορά και το οτι δυσκολεύομαι περισσότερο να διαλέξω τι θα πάρω από ρουχα γιατί δεν παίρνω καμία ιδέα νωρίτερα. Εννοείς όπως τα σκάνδαλα που συμβαίνουν τις τελευταίες δεκατίες στις ελληνικές κυβερνήσεις και αντί να τους βρίζουν βγαίνουν τα κανάλια και προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι και να σώσουν ότι μπορούν?Αυτά τα πραγματα είναι απαράδεκτα και συμβαίνουν μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες και στην ελλαδα Συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, ακόμα και σε χώρες πρότυπα όπως η Σιγκαπούρη που έχω ζήσει αρκετά χρόνια η κριτική στην κυβέρνηση κάνει τζιζ. Αν επιλέξεις ένα φιλοκυβερνητικό θα το χρυσώνουν αν επιλέξεις ένα αντιπολιτευτικό θα συμβαίνει το αντίθετο. Το ίδιο ακριβώς με τον αλγόριθμο μόνο που το ένα θα σου πετάει ότι θες να διαβάσεις ενώ το άλλο έχεις τη δυνατότητα του ζαπινγκ
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 2 hours ago, dtk-386 said: -Χιλιοπαιγμενες σειρές και ταινίες σε σημείο που να απαντάς εσύ. (Εξαιρείται ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος) Έχοντας on demand περιεχόμενο στο ίντερνετ είναι σπατάλη χρόνου και εγκεφαλικών κυττάρων να κάτσεις να δεις ελληνική τηλεόραση. 1) Γιατί εξαιρείται ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος; Επειδή μας ανάγκασαν οι γονείς μας να το βλέπουμε μικροί και μας πιάνει νοσταλγία; Κάκιστη ποιότητα έχει ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος. Φυσικά μπορείς να σταθείς στις 1-2 εξαιρέσεις και να μου πεις για το αντίθετο, αλλά η πλειοψηφία είναι χαμηλού επιπέδου από αρκετές οπτικές. 2) Το θέμα είναι να μην κάτσεις μπροστά στην TV και λιώσεις. Ανάμεσα στο 2 ώρες "ποιοτικό on demand" ή 1 ώρα big brother και 1 ώρα βολτούλα ή κοινωνικοποίηση ή χρόνος με αγαπημένο σου πρόσωπο, σίγουρα το 2 είναι καλύτερο. Στο ένα πετάς 2 ώρες στο άλλο πετάς 1. Δεν γίνεται μια "καλά επενδυμένη ώρα" επειδή διάλεξες τι θα δεις.
TasosPk Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, mountains1 είπε Οταν μπαινω σε σπιτι αλλου, και βλεπω σε κεντρικη θεση την τηλεοραση να δεσποζει στον χωρο....βγαζω τα συμπερασματα μου.... εγω την εχω, ως οθονη, σε μια γωνια, σχεδον ουτε που την βλεπεις. Μια τηλεοραση σε ανυποληψία! Ετσι οπως της αρμοζει! Ε ενταξει, αφου ΕΣΥ την εχεις σε μια γωνία προφανώς και θα πρέπει να κρίνεις αρνητικα οποιον την εχει απεναντι απο τον καναπε. Με την ίδια σου λογική αρνητικά θα σε κρίνει αυτός που δεν έχει καθόλου τηλεόραση στο σπίτι επειδή εσύ έχεις, άσχετα που την έχεις στην γωνία και θα πρέπει να μην πεις γκουχ μουχ. Ειμαι περιεργος να δώ τι "συμπερασματα" θα εβγαζες απο το σπίτι μου που έχω την 55αρα μεσα στην μέση απεναντι απο τον καναπέ γιατι(συγνωμη κιολας ε) οταν θελω να δω ταινία θέλω να γουστάρω και οχι να κοιτάζω στην γωνία του σπιτιου και η TV ανοιγει μόνο για spotify stremio/netflix/d+ αντε και κανα youtube,δέν έχει καν κεραία συνδεδεμένη. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από TasosPk 1
mariosnik_ Δημοσ. 9 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Charismo είπε Έχει μεγάλη διαφορά δεν ανοίγω γενικά τηλεόραση (ούτε για gaming, ταινίες κτλ.) και δεν έχω κεραία για να δω το πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης, το οποίο είναι σκουπίδι εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον. Στο παρόν νήμα κάπου έχουν μπλεχτεί οι δύο έννοιες. Έκανα αλλαγή στον τίτλο του thread νομίζω τώρα είναι καλύτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις