NickTG Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 minute ago, Exosia said: Εάν εδραιωθεί αυτή η τακτική - πρακτικά ενοικίασης - εφόσον το πολιορκούν τα λόμπι, τότε ο νόμος θα αλλάξει σε μια βραδιά. Θα επικαλεστούν την ασφάλεια, το καλό μας, τα παιδιά <think of the children>... Αμφιβάλεις; Πόσα θλιβερά πράγματα περνάνε ως νόμοι αυτές τις μέρες που ζούμε. Το έκαναν και πριν ώστε να μην περάσει αυτή η νομοθεσία αλλά πέρασε.
Chef_Alexander Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες No money, No honey. Προφανώς εκεί στη VW ψάχνουν τρόπους για να μαζέψουν το ρευστό που θα χάσουν από το κλείσιμο των εργοστασίων.
SabotazNic Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 19 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Θα μπορούσα κάπως να το δεχτώ αν σου το πούλαγε με 201 και με μια εφάπαξ χρέωση το ξεκλείδωνες. Αν διαβαζες το αρθρο, θα εβλεπες οτι υπαρχει εφαπαξ χρεωση που ακολουθει το αμαξι, οχι τον ιδιοκτητη. Οχι οτι συμφωνω, απλα διορθωνω το παραπανω 14 ώρες πριν, polaki είπε Τώρα ας σηκώσετε χέρι όσοι από εσάς στα 18-30 σας είχατε δώσει κοντά 1000€ για Φίλτρο Πρόγραμμα Εξάτμιση για να πάρετε 5-6 ψόφο άλογα και χαιρόσασταν κιόλας για τη φασαρία που κάνετε, απλά να ξέρουμε με πόσους ΔΕΝ έχει νόημα η συζήτηση. Ψιλο συμφωνω σε αυτο. Ποσα πιτσιρικια βλεπεις να σκανε λεφτα καθε μηνα σε κατι παπακια ή κατι κουβαδες για να παρουν κατι παραπανω (και συνηθως το σιγουρο παραπανω ειναι μονο ο θορυβος που πρηζουν)
doubleh Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 ώρες πριν, polaki είπε Απτο 2013 που έκανα την πρώτη συνδρομή Spotify, Napster και πρόσφατα YouTube που δίνει και το YouTube music έστω ας βάλουμε ένα μέσο όρο τα 12€ το μήνα. Επί 12 χρόνια μας βγαίνει 1700€. Ε δε νομίζω ότι θα είχα φτιάξει και καμιά αξιόλογη δισκοθήκη με 1700 ψωρόευρώ συγγνώμη δηλαδή. .... Ειχα ήδη «σωθεί» με το να αγοράζω για 1€ το κάθε τραγούδι που ήθελα, δηλαδή 3-4€ ανά άλμπουμ μέσω iTunes. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να τα έχω ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ μαζί μου. Μη μπερδεύεστε ορισμένοι με τα δωρεάν κατεβασμένα MP3. Η σύγκριση της οποιαδήποτε streaming υπηρεσίας με τη ΝΟΜΙΜΗ κατοχή mp3 είναι απλά γελοία από άποψη κόστους. Το αν εσείς το επιλέγετε ή όχι είναι δικό σας θέμα. Οι καταναλωτές ήδη έχουν ψηφίσει εδώ και χρόνια και αυτό είναι το μοντέλο του SaaS. Από εξαναγκασμό μια φορά πάντως δεν το κάνουν, ακόμα επιλογές υπάρχουν για ιδιοκτησία. Καμια 200αρια άλμπουμ θα είχες. Δεν το λες κ τίποτα. Ειδικά μπροστά σε αυτό που θα εχεις αν σταματήσεις να πληρώνεις. Επίσης το να μπαίνεις στη διαδικασία να διαλέξεις τι θα πάρεις σου δείχνει κ τι πραγματικά θέλεις. Η αγορά έχει διαλέξει, αλλά δεν ξέρουμε το κριτήριο. Εγω πιστεύω πως οι επιλογές δεν είναι ουσιαστικές. Στην πράξη, το SaaS έχει επιβληθεί από τις εταιρείες κ υποστηριχτεί από την πλειοψηφία λόγω οικονομικής δυσκολίας, σε συνδυασμό με το εύκολο lifestyle.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα