Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα :)

Ξέρετε κάποιο μαγαζί για case modding? έχω το pantheks enthoo pro και θέλω να κάνω το καπάκι όλο plexi και να αλλάξω κάποια πράγματα μέσα!

Slacker XL και μιλάς με Γιώργο aka kopritis
Δημοσ.

Ευχαριστώ!!! 

Πόσο πιστεύετε θα μου πάει να κάνω fuel plexiglass το side panel στο enthoo pro? και μια καλύπτρα για το τροφοδοτικό? και κάτι ακόμα που μπορώ να βρω σωλήνες (αυτές που είναι σαν άκαμπτες, δεν ξέρω πως λέγονται) για να τις βάλω στην triton! 

Δημοσ.

ωραιος ρε καβαλιωτη!

:) δεν μπορω να βρω σε ολόκληρο τον νόμο ηλεκτροστατικη βαφή ρε συ, ξέρεις κανέναν? 

Δημοσ.

Γιατί pm ρε λεβέντη οι υπόλοιποι που είναι απ' τη γειτονιά να μη μάθουν δηλαδή,δεν είσαι σωστός

Ασχολουμαι κι'εγω με ελαφριες μοντες και βαψιματα,οτιδηποτε αλλο θελεις να μαθεις στειλε ενα μηνυμα γειτονα!

• Like 1
Δημοσ.

Ασχολουμαι κι'εγω με ελαφριες μοντες και βαψιματα,οτιδηποτε αλλο θελεις να μαθεις στειλε ενα μηνυμα γειτονα!

το μάζεψες ωραία μπράβο σου   

edit 

συνεννοηθηκαμε μια χαρα μου φαίνεται 

• Like 1
Δημοσ.

το μάζεψες ωραία μπράβο σου   

Δε το μαζεψα και δε το εκανα για λογους διαφημισης..Για χομπυ ασχολουμαι και εφοσον ειναι κοντα,μπορω να τον βοηθησω..

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά έχω ένα S340 και κυριολεκτικά το τζαμάκι του γρατζουνιέται με το απλό ακούμπημα.Θέλω να πάω σε κάποιο μαγαζί να βάλω κάτι άλλο περισσότερο ανθεκτικό σε γρατζουνιές.Τα ερωτήματα μου είναι : που να το πάω.? τι υλικό να ζητήσω να βάλουν.? και τέλος αν κάποιος ξέρει κάποιο μαγαζί απο ηράκλειο κρήτης θα ήταν μεγάλη βοήθεια.

Δημοσ.

Ωραία κατασκευή, αλλά τα φανάκια μέσα τι ψύχουν ; Ψυγεία δεν έχεις, έχεις μόνο της aio watercooling και αυτό εξωτερικά με τα δικά του φανάκια, τι ψύχουν αυτά τα φανάκια :D.

• Moderators
Δημοσ.

Ωραία κατασκευή, αλλά τα φανάκια μέσα τι ψύχουν ; Ψυγεία δεν έχεις, έχεις μόνο της aio watercooling και αυτό εξωτερικά με τα δικά του φανάκια, τι ψύχουν αυτά τα φανάκια :D.

τους δισκους ψυχουν παλιτερα ειχα custom loop τωρα μια και η Alphacool eisburg σηκωνει λιγο αργοτερα θα προσθεσω ενα ακομα 3πλο ψυγειο και θα μπουνε εσωτερικα τα ψυγεια στης θεσεις που υπαρχουν

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...