Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xubuntu 12.10 στον λάζαρο, πειραματιστηκα με conky + cairo dock. Αν και δεκαετίας το παει σφαίρα.

Τωρα κάνω compile κάτι dockaps για ton windowmaker, μιας και με αυτό θα δουλευει το μηχάνημα απο εδω και μπρός, για να γίνει και αυτό ομορφούλικο.14idif6.jpg

Δημοσ.

Ένα θέμα για Enlightenment 17 που δημιούργησα εγώ, βασιζομενος σε παλαιότερο ανάλογο θέμα. Το ονομάζω New Dali και ελπίζω να σας αρέσει! Είναι η πρώτη μου ολοκληρωμένη προσπάθεια για τη δημιουργια θέματος.

1354015930.png

Δημοσ.

Άλλαξα το openbox theme σε zukitwo-dark αλλά το τροποποίησα λίγο. Επίσης επέστρεψα στα Faenza icons.

openbox29112012.png

openbox291120121.png

Arch+openbox(thunar,lxpanel)

Gkt2/3 theme: Zukitwo-dark

Openbox theme: Zukitwo-dark(modified)

Icon theme: Faenza

Στο μενού του Openbox τα icons είναι από το AwOken theme.

• Like 1
Δημοσ.

Ήθελα να ήξερα, δεν υπάρχει κανόνας στο φορουμ να μην γίνονται αναρτήσεις θεμάτων με πολιτικές, αθλητικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις; Μονο το πορνο και τα πειρατικα/σπασμενα λογισμικα μας πείραξαν και υπάρχουν στους όρρους;

Μπαίνουν και μικρές ηλικίες στο φορουμ σας κυριοι και δεν πιστευω οτι υπάρχει γονέας που να θέλει ναδεί ενα τέτοιο φοντο στον υπολογιστή του παιδιού του. Ειδικά η τελευταία.

Αυτη η ανάρτηση με προσβάλει σαν Χριστιανό Ορθόδοξο και θα ήθελα να αφαιρεθεί. Όπως εγω κύριοι δεν σας ενοχλω με αυτο που πιστεύω μην με ενοχλείτε και εσείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...