Προς το περιεχόμενο

AMD Catalyst Drivers


Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι αυτό είναι το site του και το έχει ''κλειστό'' για το κοινό, μπορείς να του ζητήσεις να σε δεχτεί όμως για να συμμετέχεις, έχει και 'δω μέσα λογαριασμό με όνομα Atiman αλλά δεν ξέρω αν βλέπει καθόλου εδώ το νήμα.Αν θες φτιάξε το λογαριασμό και του λέω εγώ να σε δεχτεί.

 

Update ο Uninstaller δεν έχει γίνει, διότι δεν χρειάζεται, καλύπτει τα πάντα ακόμα και στους τελευταίους οδηγούς και όπως είπε και ο ίδιος, αν χρειαστεί κάποια προσθήκη/αλλαγή θα κυκλοφορήσει νέος.Όσο για το link, είναι το επίσημο του ίδιου του Atiman οπότε δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι δεν παίρνεις ποτέ το 100% του νέου οδηγού όμως, και δεν το λέω εγώ..Μου το έχει πει και ο Atiman(Για όσους τον ξέρουν ποιος είναι), άνθρωπος που δουλεύει στους οδηγούς της AMD.Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για την Nvidia, γι' αυτό και πλέον έχουν επιλογή ''Clean-install'' στους οδηγούς.

 

Απαράδεκτοι όλα αυτά τα χρόνια να μην έχουν ενσωματώσει στον installer τους μια σωστά αυτοματοποιημένη διαδικασία για να γίνεται σωστά το update των νέων οδηγών. Να τρέχει ο κάθε χρήστης με ddu, atiman και δεν ξερω εγω τι άλλο, για να κάνει σωστά μια εγκατάσταση...

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καθαρίζει όσα πρέπει για να μπει ο επόμενος οδηγός και σε περίπτωση κάποιου προβλήματος, συστήνεται η χρήση του DDU.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν μπορω να κανω Install τον 8.3.6 Uninstaller του atiman γιατι στην εγκατασταση μου βγαζει ERROR 2902 ixofilecopy και κατι για sequence γιαυτο και εχω ddu σε 6950 αλλα θελω να δοκιμασω atiman μηπως ξερει κανεις πως μπορω να το φτιαξω?

Επεξ/σία από xtonyx
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ο Atiman μου απαύτωσε το (AMD Chipset, AMD GPU etc) σύστημά μου.

 

Τελειώνει η απεγκατάσταση του 14. κάτι Catalyst, πατάω "Q" για επανεκκίνηση, boot, BSOD και Reboot ακαριαία (κ.ο.κ.) ακριβώς μετά το Win(7x64) logo.

 

Ευτυχώς, λειτούργησε το "Last Known Good Configuration", όπως και την προηγούμενη φορά (προ μηνός) και ξεμπέρδεψα γρήγορα.

 

Παλιότερα, δεν ήμουν τόσο τυχερός, έχασα όλο το σύστημα.

 

Στη νέα εγκατάσταση του Cat 14.9.2b, είδα πως είχε πετάξει και τους AHCI οδηγούς κλπ...απαράδεκτο!

 

Αν φταίνε τα paths της AMD (γιατί εδώ και 1+ χρόνο δεν υπήρχε πρόβλημα, εξ'ου και η προτίμησή μου έναντι του DDU), ας φροντίσει να αναβαθμίσει την εφαρμογή του ή να ενημερώσει για τυχόν προβλήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ στο δεύτερο σύστημά μου που είναι AMD τα πάντα, γιατί δεν έχω θέμα ; Δεν έχω περάσει AMD chipset drivers βέβαια αφού δεν χρειάζονται στα 8.1 αλλά έχω τους AMD AHCI drivers και όλα είναι μια χαρά με τον Atiman uninstaller.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν βοηθάς...

 

Αναφέρω προσωπική μου εμπειρία, συγκεκριμένη.

 

Αναφέρεις προσωπική σου εμπειρία, άσχετη με το θέμα μας (άλλο Λ.Σ., άλλοι οδηγοί κλπ).

 

Μέχρι 2-3 απεγκαταστάσεις πριν, όντως δεν είχα θέμα. Τώρα εμφανίστηκε και ψάχνω να βγάλω άκρη.

 

Όλα αυτοματοποιημένα είναι, στο κάτω-κάτω.

 

Επαναλαμβάνω, μπορεί και να είναι θέμα των (beta) οδηγών της AMD (σε 7ρια μόνο, έστω), αλλά και σε αυτή την περίπτωση, ο Atiman ευθύνεται αν δεν έχει ενημερώσει την εφαρμογή του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως είναι άσχετη όταν χρησιμοποιούμε το ίδιο πρόγραμμα σε παρόμοιο σύστημα ; Εγώ ανοίγω τον uninstaller, πατάω το Α(Automatic) καθαρίζει, restart και κομπλέ.Δεν καταλαβαίνω γιατί σας σβήνει και άλλους οδηγούς πέρα από αυτούς της GPU, μήπως δεν πατάτε την επιλογή Automatic και το κάνετε Manual ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν γκρίνιαζα εγώ και καποια αλλα παιδια για το ιδιο θεμα πριν αρκετο και ο ΑΤΙΜΑΝ και καποιοι αλλοι προσπαθουσαν να μας βγάλουν τρελους....

 

Δεν ειναι τωρινο το θεμα ... παντα συνέβαινε σε συστηματα με εγκατεστημενους AMD chipset drivers για αυτο αλωστε δεν ξαναχρησιμοποιησα  ποτε τον unistaller για amd συστηματα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο παρελθόν υπήρξε όντως πολύ σοβαρό πρόβλημα.

 

Ακόμα και ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες στο site, ούτε restore, ούτε last good, ούτε τπτ. Στήσιμο Λ.Σ. και προγραμμάτων από την αρχή (παθών...).

 

Δειλά δειλά, μετά από πολύ καιρό και βλέποντας θετικές πλέον γνώμες και κριτικές, δοκίμασα και όντως ικανοποιήθηκα.

 

Δυστυχώς, την ξαναέπαθα (αλλά τουλάχιστον ξεμπέρδεψα πιο εύκολα) και πραγματικά, δεν...

 

Να διευκρινίσω κάτι, που τώρα θυμήθηκα, ως προς τη διαδικασία απεγκατάστασης:

 

Πριν τρέξω είτε Atiman είτε DDU, πάντα (πάντα, όμως) κάνω απεγκατάσταση της κάρτας από το Device Manager, τσεκάροντας και την επιλογή για σβήσιμο του σχετικού λογισμικού, με το internet off.

 

Αν αυτό με κάποιο τρόπο μπερδεύει το  πρόγραμμα και οδηγεί σε αυτό το θέμα, τί να πω...εκτός κι αν τα 7ρια είναι τόσο "χαζά" που πάνε και σβήνουν μόνα τους AHCI οδηγούς (κι ότι άλλο σχετικό με το φόρτωμά τους, αλλά όχι με την κάρτα), οπότε το πρόβλημα ξεκινά από εκεί.

 

Και πάλι όμως, πάντα το κάνω αυτό, γιατί τώρα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...